4,5-mesačný syn sa prestal usmievať a je nekľudný
Zdravim vas, som skor tichy pozorovatel ale uz asi dva tyzdne ma trapi jedna vec. Dva tyzdne dozadu sme boli na povinom ockovani (zijem v cr) a odvtedy ako by mi niekto vymenil dieta. NETVRDIM ZE TO JE OCKOVANIM! Len ze sa to deje od tej doby. Syn krasne spal celu noc, stale sa na nas usmieval a bol v pohode dieta - sam sa vyhral na podlozke ak sa mu to prestalo pacit zobrali sme ho na ruky a bol v klude. Teraz je stale nekludny.. nevydrzi nikde viac ako 5 minut. Na rukach place tiez, uspavanie je horor.. jedine kedy vklude poobede spi je kocik doma nezaspi vobec. :( a hlavne sa prestal usmievat … :((( som z toho zufala, ako keby mi niekto vymenil syna :( Manzel samozrejme ma hned stresy ze to je ockovanim a ze dufa ze to nebude mat nejake nasledky - na to som ja vobec nemyslela niesom ziadny antivaxer ale priznam sa ze mi to zacina vrtat v hlave. Nejake skusenosti?
Vyhladaj skupinu Mame nasledky po ockovani
ZUBY, ZUBY, ZUBY, pozri mu dasienka, vnutri sa uz tvoria zubky, a z toho moze byt mrzuty...

@wedwiolet Ahoj, moj bol taky ako vymeneny po prvom ockovani tusim. Nastastie sa to samo dalo doporiadku.