icon

4,5-mesačný syn sa prestal usmievať a je nekľudný

wedwiolet
14. feb 2023

Zdravim vas, som skor tichy pozorovatel ale uz asi dva tyzdne ma trapi jedna vec. Dva tyzdne dozadu sme boli na povinom ockovani (zijem v cr) a odvtedy ako by mi niekto vymenil dieta. NETVRDIM ZE TO JE OCKOVANIM! Len ze sa to deje od tej doby. Syn krasne spal celu noc, stale sa na nas usmieval a bol v pohode dieta - sam sa vyhral na podlozke ak sa mu to prestalo pacit zobrali sme ho na ruky a bol v klude. Teraz je stale nekludny.. nevydrzi nikde viac ako 5 minut. Na rukach place tiez, uspavanie je horor.. jedine kedy vklude poobede spi je kocik doma nezaspi vobec. :( a hlavne sa prestal usmievat … :((( som z toho zufala, ako keby mi niekto vymenil syna :( Manzel samozrejme ma hned stresy ze to je ockovanim a ze dufa ze to nebude mat nejake nasledky - na to som ja vobec nemyslela niesom ziadny antivaxer ale priznam sa ze mi to zacina vrtat v hlave. Nejake skusenosti?

surama
15. feb 2023

@wedwiolet Ahoj, moj bol taky ako vymeneny po prvom ockovani tusim. Nastastie sa to samo dalo doporiadku.

hiuna18
15. feb 2023

@wedwiolet no môže to byť z očkovania.. zdá sa že mu to pôsobí na nervovú sústavu. Skús vyhľadať niekoho čo robí detox po. Držím palce.

gelifil
15. feb 2023

Vyhladaj skupinu Mame nasledky po ockovani

wedwiolet
autor
15. feb 2023

@surama a ako dlho to trvalo?:(

wedwiolet
autor
15. feb 2023

@gelifil na facebooku? Ci tu?

surama
15. feb 2023

@wedwiolet Uz si presne nepamatam..mozno tak 2 tyzdne. Tiez som to riesila ci je to z ockovania a dostala som svoje ..ma tu vysmiali ludia. Potom som sa pytala pediatricky a vravela, ze to moze byt z toho, kedze sa tvoria protilatky. Kedy ste mali ockovanie?

wedwiolet
autor
15. feb 2023

@surama 30. Januara :/

surama
15. feb 2023

@wedwiolet Skus sa mozno ozvat pediatricke, popytat sa, co si o tom mysli. Nejdu mu zaroven aj zubky alebo nieco ine ho netrapi?

luxus10
15. feb 2023

ZUBY, ZUBY, ZUBY, pozri mu dasienka, vnutri sa uz tvoria zubky, a z toho moze byt mrzuty...