icon

5 mesačné dieťa sa nevie naučiť spať

marianna9630
29. dec 2014

takze mam 5 mesacne dietatko, malo neustale problemy so spankom, az posledne dni sa to strasne vyhrotilo, budi sa v noci kazdu hodinu a je hore pocas noci aj hodinu a pol,napriklad dnes od pol jednej do druhej, pricom rano nespi do viac ako piatej. Knihu kazde dieta sa ..... sme uz vyskusali a je to na figu,lebo toto nase asi nie. Je tu niekto,kto mal podobny problem ? Resp. Ako sa toto da zmenit? kazda skusenost urcite pomoze.

Strana
z5
martuska75
1. jan 2015

@betain Môžm sa opýtať kde presne som odsúdila matku za to že nechce spať so svojím dieťaťom??? pre mňa za mňa nech robí čo chce. Určite ju ani dieťa tu nebudem diagnostikovať cez net. Chela názor iných mamičiek na svoj problém:" Je tu niekto,kto mal podobny problem ? Resp. Ako sa toto da zmenit? kazda skusenost urcite pomoze." Tak som pridala.Môžeš pridať svoj názor, nikto nikomu nebráni. Ideálne ked budeš mať deti a vlasnú skusenosť.

betain
1. jan 2015

@martuska75 mám oboje 🙂 a písali sme cez ss. Inak si to prečítajte do konca, písal som že nenarážam na vás.

alexmianina
1. jan 2015

😅 😅
@marianna9630 hlavne, že ty vieš, čo je pre tvoje dieta najlepšie... asi preto ti nespí a po radu chodiš na MK... lebo vieš, že najlepšie je pre tvoje dieta spanie vo svojej postielke daleko od teba.... nech ho naaaahodou nerozmaznaš.... boože žena... si mimo. no ale tvoj problem...
spoločnemu spaniu a vyspaniu zdar...
tebe želam s týmito nazormi, ktore žial v praxi nefunguju vela štastia...

kimina7
1. jan 2015

Mne malao v noci skoro vobec nespala do 3 mesiacov, uz somvto tu pisala, ale ak nekohis, skus davat hipp caj cez den, nam to pomohlo

luciafackova
2. jan 2015

@marianna9630 ako asi ma tu vacsina ukamenuje zasa ale moj syncek mal tiez takyto problem a moja mam mi povedala nech mu dam umele mliecko pred spanim a od vtedy mi spinka celu noc a nedalo mi to a bola som u laktacnej a povedala nech prestanem kojit lebo mam slabe mlieko a pritom som ho mala dost a od vtedy sme na UM a papame uz vsetko a spinka mi od 19.00 do 8rana... mame 6 mesiacou a nekojim od 3 mesiacov.

petruldo
3. jan 2015

@luciafackova to čo bola za laktačnú poradkyňu, že ti toto poradila?

luciafackova
3. jan 2015

@petruldo normalna ked ma zena namiesto mlieka len vodu je blbost dalej kojit dieta kedze nema potrebnu vyzivu a je hladne nemyslis????? nie vzdy je lepsie kojit..... hned ako som mu dala UM bol kludny napapany a spokojny nie ako z mojho mlieka......

sorciera24
3. jan 2015

@luciafackova slabe mlieko neexistuje, bud mas alebo enmas....a neverim, ze ti to poradila alktacna poradkyna...ak ano, napis mi prosim na nu kontakt...dakujem ....
inak ak mamicky chcu od 3mes. kojeneho dietata aby spalo celu noc, tak nemali mat deti, podla mna....mohla by som z pohodlnosti urobit to iste....dat mu UM, ale neurobim to, lebo chcem pre neho to najzdravsie.....budi sa 3krat za noc....co nie je zle, tiez by som sa rada vyspala.....priberal ti?...ak ano, nemala si miesto mlieka vodu! ..ak chudol, vtedy beriem....

luciafackova
3. jan 2015

@sorciera24 ano chudol po mesiaci mal menej o 200g co bolo dost takze mne to povedala opravnene a nieje to pohodlnostou a ty mi urcite nebudes vraviet ci mam mat dieta alebo nie..... aj prva dcera bol odchovana na UM a je zdrava a nic jej nechyba to len niektore zeny maju zakomplexovane ze za kazdu cenu kojit.....

sorciera24
3. jan 2015

@luciafackova ak chudol, tak v poriadku ..ale to si nespomenula.....ja som vsatvala 7krat za noc pri prvom, ale on nechudol...takze an UM by som ho nedala.....stacilo len par mesiacov vydrzat.... (aj ked popravde, nepoznam nikoho, kto mal vela mlieka a dieta mu chudlo....takze preto som prekvapena, ale tak aspon som ta spoznala...)

luciafackova
3. jan 2015

@sorciera24 mlieka bolo dost ale bolo priesvitne uplne jak voda uz to sa nepozdavalo laktacnej a ked som jej povedala kolko schudol povedala nech ho netrapim.... napriklad ani tabletky nic som nebrala na zasusenie prs a do dvoch dni ako som nekojila ani neodsavala som nemala ani kvapku mlieka......ale som rada ze aspon 3 mesiace som vydrzala kojit starsiu dceru som len dva mesiace a zo dna na den som stratila mlieko takze ju som menej kojila...a maly sa mi odkedy davam UM a prikrmi nabral dost ale aj do dlzky nakolko mame 6 a pol mesiaca ma 10kg a nosime 74-80 a je zdravy to je najhlavnejsie....... 😀

petruldo
3. jan 2015

@luciafackova už iba jedna otázka, vieš koľko mlieka vytiahol z prsníka? lebo môj prvorodený sa síce pekne prisal a aj chvíľu ťahal ale potom zaspal a prestal, takže si vytiahol veľmi málo mlieka, potom bol hladný a reval. mlieka som mala veľa, tiež skôr priehľadnejšie ale keď postálo, malo riadnu smotanu.

luciafackova
3. jan 2015

@petruldo moj sala aj hodinu a stale plakal aj mu vitekalo pomedzi usta kedze sa mi vzdy riadne pustilo tak som az pocula ako preglga a po 15minutach po dokojeni zasa plakal ze je hladny a takto to bolo cely mesiac do 2mesiacou som mala zlte mlieko skoro sama smotana takze aj pekne priberal ale potom ten mesiac to bola katastrofa..... aj ked somu davala odsate mliecko vypil 160ml a za 20min zas plakal a zas pil a takto skoro dookola najviac co mi pospal bola hodina..... dovtedy ked som mala silne mlieko mi spaval celu noc po nakojeni uz aj vtedy som mala podozrenie ze mlieko mu uz nestaci...

Strana
z5