5 mesačný syn nechce cez deň spať

mirka255
18. okt 2013

Ahojte mam taky problem moj 5mesacny syn nechce cez den vobec spavat
a v noci sa stale mrvi tak neviem ci to mozem nazvat spánok. Skusala som uz
vselico na rukach v kociku v nosici ale vzdy ked ho chcem uspat tak zacne strasne
plakat no a sam to nehrozi aby zaspal. Tak si mrvi ocka a nie a nie zaspat .
Este zvykne zaspat pri kojeni ale to je do pol hodiny hore .prosim poradte mi
ako ho mam naucit zaspat alebo uspat

dadushe
18. okt 2013

Né že bych byla 100% příznivce dudlíku, ale dudlík máte? Někdy to dětem opravdu dost pomáhá se uklidnit...

adkasmolka
18. okt 2013

no moj syn od 12 tyzdna do roka spal za cely den tak max hodinu a 3/4 mozno 2 hod. Po roku konecne aj cez 3 hodiny. Tiez som skusala vsetko mozne. Manzel ho naucil na derave chodniky (teda s dierami) takze ho hegalo v kociku, vtedy aj zaspal. Skusala som aj mu davat moje tricko, aby ma citil. Stavalo sa, ze aj v aute vo vanicke mi zaspal. Potom som naklikla vanicku na kocik a prechadzali sa. Ked vonku prsalo som mala zarucene, ze bude pekne v kociku spat. Po pol roku som ho ucila na postielku, no to bola tiez "maturita", ale ak je maminka vytrvala a ma pevne nervy po tyzdni sa to babo nauci. (a to som nenechavala ani raz vyplakat). Syn nosi aj dudku, mozno aj to pomohlo. Alebo skus s nim chodit na bejby plavanie, to deticky riadne unavi a urcite Ti pekne zaspinka 😵 Este ma napadlo, ze niektore deticky radi spia v chladnejsich izbach, nie prekurene, alebo im je teplo. Alebo si len k nemu lazkaj a mozno Ta chce len citit..

dibarbora
18. okt 2013

@mirka255 Juuj asi ta nepotesim,nase dieta ma viac ako 10mesiacov a doteraz mame to co ty opisujes a v noci byva aj 6xhore a nieje to od hladu..

iwusik74
18. okt 2013

My sme doteraz stale zaspavali s placom...vzdy ked mala isla spat, tak 10 minut revala, mrncala a potom si niekedy chvilku pospinkala. Cez den spala max. 1 hod. a to 3x. Ale ked spala 1 hod. rano, tak poobede spala uz iba 20 min. a k veceru zase chvilu. Niekedy premrnacala 20 min. na rukach a spat uz nechcela-to bolo casto. Ale okolo 5 mesiaca..to bolo strasne, stale mrncala a revala a vobec nespinkala..cez den skoro vobec.. a potom vysiel zubok a trosku sa to upravilo 🙂 teraz spi 2x denne max. 45 min. a vyzera, ze jej to staci 🙂 ale v noci spinka skoro 12 hod. s jednym kojenim. Spinkat sme chodili okolo 8 a casom sme to museli presunut na 7, niekedy ideme aj o pol 7 a odvtedy si aj dlhsie pospinka 🙂