icon

6 mesačné dieťa spí 30 minút 3x denne

elcoro
23. nov 2020

Ahojte, má tú niekto dieťa ktoré spi po 30 minút denne 3krat?uspavam, nosím na rukách, mam ho v nosiči proste kočík všetko vyskúšané, on spi 30 minút chápete? Ma 6 mesiacov idú zúbky, kebyže mi spal aspoň v noci ale v noci aj 20 krát je hore v kuse mrnci, je plne kojeny plus príkrmy, cez deň nieje tichoi, je nespokojný, uvrieskany, keď vezmem na ruky sa rehota, nemám pocit aby mu dačo bolo alebo bolelo, na rukách je kľudný.
Ale ja už som z nervami v koncoch, mam doma aj 4 ročného certa ktorému sa tiež treba venovať, nemám už síl v noci vstávať a fungovať aj cez deň. Manžel chodí do práce, na 12 hod smeny každý deň. Neviem už ako ďalej, rodičov nemám a svokra sa nezaujíma. Som na pokraji zrútenia aké mam dieťa lebo nechápem to, prospieva pekne. Ja už som strašne vyčerpaná a nevyspata, neviem ci prestať kojiť ale nikto mi nezaručí že sa to zlepsi

Strana
z2
laskonkka
3. dec 2020

My sme to mali úplne rovnaké! Dcéra ma teraz rok a v noci sa stále budi strašne často aj každú hodinu, ale čo ta snáď poteší, je že denný spánok sa jej upravil a ma pekne dva spanky hodinu, niekedy aj dve vkuse, čiže paradoxne spáva viac cez deň než spala v polroku alebo 4 mesiacoch, čo teda nechápem, ale asi jej to stačilo. Čo sa teba týka, prajem ti skóre zlepšenie, aj tak nikdy 100%ne neprídeš na to čím to je, treba len zaťať zuby a vydržať asi len s tým, že v tom nie si sama, ale mnohé ďalšie ženy zažívajú to iste. Určite to potrvá už len chvíľu a aspoň denný spánok sa zlepší a budeš mat čas niečo urobiť. Čo sa týka noci, nám pomohlo jedine spoločne spanie a kojenie v lahu. Vlastne doteraz sa ako-tak vyspim len kvôli tomu.

yessica777
10. nov 2023

@elcoro ako ste na tom teraz? Máš nejaký tip, ako zlepšiť spánok? Tvoj príspevok sedí na môjho syna 100%-ne
Ďakujem

Strana
z2