icon

A zasa ten plač...

tesha21
10. feb 2019

Ahojte mamičky, znova sa na vás obraciam s prosbou o pomoc, lebo som už zúfalá.... mám mesačné dieťatko, všetko ok, napapá sa, prebalím ho, pohráme sa, zaspinká , ale akonáhle ho položím otvorí oči a plače...v kočíku vždy spával ked sme sa šli prejsť , teraz ani to... pomáha jedine šatka, ale v tej ho nemôžem mať stále, inak nič, zavinovanie, hudba, biely šum, prihováranie sa, ticho či zvuky, nič... som s ním sama doma a ani najmenšie činnosti ako zobrať si dačo jesť alebo umyť mu fľašky neurobím bez plaču, dokáže preplakať celé hodiny a ja už neviem čo robiť... najhoršie je to večer, ja už z celého dňa zničená, uspím ho a do piatich minút zasa plač... nie som zástancom teórie nechať dieťatko vyplakať, ale už som v slabej chvíli skúsila aj to, ked sa unaví na minutku prestane a potom zasa to isté... prosím poraďte čo by mohlo pomôcť

Strana
z2
ivca88
11. feb 2019

Nie je mozne ze mu nesedi umele mlieko a ma krce ?

ivca88
11. feb 2019

Moja takto plakavala a ma intoleranciu laktozy.
Ak kojis.tak kup enzym laktozy - coliprev..sice 12€ ale ak je to tym, tak ti to zmeni zivot.
Lebo materské mlieko ma prirodzene laktozu v sebe.

lubi40
11. feb 2019

@tesha21 nema reflux alebo koliky? ak privonias k pusinke a citis jogurt alebo kyslu smotanu, tak ide o tichy reflux a su na to lieky. Koliky, to je trochu horsie, ale zase z toho vyrastie. Este niektore maminy tusim pisali, ze im deti velmi placu z vitaminuD, co davaju. Skus zmenit znacku.
drzim palce

veronickamrazova
11. feb 2019

@tesha21 Ako keby si pisala o mojej Matilde :( skus si precitat tento moj clanok 🙂 a mozno ti bude lepsie 🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/veronickamrazova/article/matilda-i-8lzgr7/

codal
11. feb 2019

@tesha21 u nás pomáhalo ze šátku odkládat na bříško,když jsem malou odlozila na záda,byla hned vzhůru,pak jsem zjistila,že když jsem ji odložim na bříško,tak spi dál.Proste potřebovala kontakt bříška s něčím. Měla to tak až do roka a půl,kdy spala výhradně na břiše a to i v noci. Jinou radu nemám,já měla taky dost neodlozitelna dítě.Odeznelo to časem,ale mazel je to furt🙂..

sterea
11. feb 2019

Ešte ma napadlo , niekedy pomáha do posteľky dať tvoje pyžamo (neoprane) aby babo citilo tvoj pach.

kochova_vlocka
11. feb 2019

@tesha21 ahojky, poznam to, prejde to, fakt. Mysli na to, ze to je len docasne. Mozno tyzden, mozno dva a bude fajn... mne pomohla v najhorsom hopsanie na fitlopte, na nieco prides 🙂

tesha21
autor
12. feb 2019

@ivca88
@lubi40 dakujem za rady, snazim sa sledovat na co ako reaguje a zistit co mu je

@codal skusila som parkrat ale u nas to nezabera, on nema rad ked je na brusku, chvilku vydrzi a potom sa zacne rozculovat

tesha21
autor
12. feb 2019

@comika pozrela som, moze to fungovat ale ja to skusat uz nebudem lebo moj maly je velky chlapisko a aj na rukach mi uz po par minutach pride tazky, naviac sa uz zacal hadzat, mozno ukecam manzela aby to slusil ked bude doma

barunka.k
13. feb 2019

@tesha21 môže to byt skrytý reflux

Strana
z2