icon

Aké sú šance na modré oči dieťaťa?

natalymindo
9. aug 2024

Ahojte mamičky aká je pravdepodobnosť ze sa narodi dieta a ma modré oči a ani jeden z rodičov nemá modré?

juliacenc
9. aug 2024

@natalymindo ja mam hnede manzel zelene a syn modre. A ma uz rok a pol zatial sa nemenia

tenerifka
9. aug 2024

vacsina novorodencov ma modre oci, ktore sa postupne menia....moje vsetky deti mali modre oci pri narodeni a teraz maju zelene a hnede

sharka174
9. aug 2024

@natalymindo mam doma 2 modrooke deti a ani ja ani muž modré nemáme..ale obe babky majú modré oči

lianka123
9. aug 2024

@simona92101 jezis konecne niekto normalny 🙂 lebo vsak vsetci sa na niekoho podobaju, no nepodobaju. vcera ked som bola ich dat strihat tak najprv kadernicka ci su dvojicky (maju 5 a 8 a su rovnako vysoki), tak vravim nie, 3 roky rozdiel a potom ci su obaja moji 🙂 furt jej to neslo do hlavy. oni ze uplny blond obaja a modre oci, ja cierna a hnede oci a furt mam pocit, ze to dokola niekomu vsyvetlujem, uz som si aj zacala farbit na svetlejsie vlasy ale vobec mi to nepristane a este som si aj odpalila vlasy 🙂

plamienka555
9. aug 2024

@zuzulka558 krvná skupina u detí má dané a nemenné pravidlá.

janickacrazy
9. aug 2024

@lianka123 veď normálne si mala povedať, ukradla som ich 😁

lianka123
9. aug 2024

@janickacrazy a este ked ideme na plaz, to je najvacsia sranda, tam aj cudzinci sa ma pytaju ci nahodou nebabysittujem, lebo im vytiahne farbu ze na uplny blond a ja som sneda a ked sa opalim tak cigana uplna

lianka123
9. aug 2024

@janickacrazy aby policiu na mna nezavolali...

augustovkaa
9. aug 2024

@natalymindo Muž má hnedé, ja hnedo zelené a syn má modré

deninka233
9. aug 2024

@katie253 to nie je pravda. Moji starí rodičia všetci štyria mali hnedé oči (rôzne stupne hnedosti od orieškovej po čiernu), ich deti, moji rodičia modré, otec úplne také tie ľadovo modré, a my ich štyri deti tiež všetky modré. A môj syn, jeho otec hnedé, ja modré, má tiež modré oči, (také do zelena) úplne ako ja. Takže sa to mixuje rôzne. Deti od môjho manžela, ktorý má “čierne” oči, majú tiež čierne oči, po ňom.

janickacrazy
9. aug 2024

@lianka123 ale chápem, kamoška tiež takto ona tmavá, snedá, opálená, jedno dieťa úplne bledé, blond, modré oči, druhé tmavé ako ona a všetci sa trapne pýtajú, či ho adoptovala alebo podobné bludy

gabikaa96
9. aug 2024

Ja aj muž máme hnedé oči a syn má modré,ale moja mama má zelené a svokor modré tak preto ich má syn modré.

ivik4
9. aug 2024

Moj syn vystriedal vsetky farby oci az dosiel k hnedym a tie mu ostali.
A keby aj, nebolo by to nic nezvycajne ze dieta ma inu farbu oci ako rodicia, rovnako napr. Aj vysku

elisebah91
9. aug 2024

Podľa toho ktorý gen je dominantný, ktorý recesivny atď....u nás je to myslím preskocenie dvoch generácií. Moje deti majú oči po našich starých rodičoch. Ja zelené, muž hnedé a dve deti2,5 a 7,5 r z troch modré, jedno hnedé 5r

zuzulka558
9. aug 2024

@plamienka555 jasne ale bolo to tak myslene ze ani krv nemá našu 🤣🤣

1sally12
9. aug 2024

Bratrancova dcéra. Obaja tmavohnedé oči a ona modré, ale že fest modré😳 vraj jej otec má také

kika86
9. aug 2024

@natalymindo ja mam zelene, manžel hnede. Obe baby majú krásne modre. Zdedene po mojej mamine.

katinka262
9. aug 2024

@natalymindo Pravdepodobnosť je veľmi nízka, ale moji obaja rodičia sú hnedookí a 3 ich deti zo 4 majú modré oči. Takže možné to je 😊

nelka93
9. aug 2024

@katie253 ja mam oči po mamine 🙂

simona92101
9. aug 2024

@lianka123 u nas je to tak,ze dcery sa na nas rodicov nepodobaju vobec,muz vyzera pri nich ako daky paserak a unosca deti 😃😃 .a su taky mix z celej rodiny,ale teda pri dcerach sa kazdy vypytuje po kom su.pri synovi to je jednoznacne,ten ozaj vyzera ako manzel akurat bez brady 😃

walentina7
Odpoveď bola odstránená
ahhola
9. aug 2024

@palculienka40 v akom veku? 4 rocnej sa to uz nestane?

ahhola
9. aug 2024

Ja poznam parik s adoptovanymi detmi, dali im naraz chlapca a dievca, asi 2. rocnych,neboli surodenci. A im vsetci hovorili, ako sa chalan podoba tatinovi a mala matke... Keby ludia vedeli. 😂

silvia33_33
9. aug 2024

Obaja z manželom máme hnedé oči, máme tri deti dcéra a syn majú hnedé a tá tretia sito modre a blond kučeravé vlasy. Má tri roky a vôbec sa jej nemenia, očká ma stále rovnaké. Mode oči má po manželovom otcovi.

petka552
9. aug 2024

@natalymindo ja mam hnede, muz tmavo hnede a mladsia dcera ma modre. Z mojej mami strany su vsetci modrooky. Z muzovej strany mal jeho otec modre oci

hanneli
9. aug 2024

@doriiis sme úplne mimo tabuľky, ja svetlomodré oči, partner tmavohnedé a dcéra má zelené - po starej mame. Farba očí sa dedí aj obgeneráciu.

augustovkaa
9. aug 2024

@walentina7 všetky malé deti nemajú modré oči, moja dcéra mala hnedé od narodenia

tramtada31
9. aug 2024

Moji rodičia majú hnede oci a my ani jedna (mame belaso modre a zelene)

dominikamacakova
9. aug 2024

@doriiis Môj brat má modré, švagriná zelené a neter hnedé 🤔

hrabovo
9. aug 2024

Podľa tohto moji rodičia nie sú moji rodičia 😂
Otec nebesky modré, mama tmavé hnedé, ja zelené
V rodine široko ďaleko nik zelené nemá