Aké sú šance na modré oči dieťaťa?
Ahojte mamičky aká je pravdepodobnosť ze sa narodi dieta a ma modré oči a ani jeden z rodičov nemá modré?
vacsina novorodencov ma modre oci, ktore sa postupne menia....moje vsetky deti mali modre oci pri narodeni a teraz maju zelene a hnede
@natalymindo mam doma 2 modrooke deti a ani ja ani muž modré nemáme..ale obe babky majú modré oči
@simona92101 jezis konecne niekto normalny 🙂 lebo vsak vsetci sa na niekoho podobaju, no nepodobaju. vcera ked som bola ich dat strihat tak najprv kadernicka ci su dvojicky (maju 5 a 8 a su rovnako vysoki), tak vravim nie, 3 roky rozdiel a potom ci su obaja moji 🙂 furt jej to neslo do hlavy. oni ze uplny blond obaja a modre oci, ja cierna a hnede oci a furt mam pocit, ze to dokola niekomu vsyvetlujem, uz som si aj zacala farbit na svetlejsie vlasy ale vobec mi to nepristane a este som si aj odpalila vlasy 🙂
@zuzulka558 krvná skupina u detí má dané a nemenné pravidlá.
@lianka123 veď normálne si mala povedať, ukradla som ich 😁
@janickacrazy a este ked ideme na plaz, to je najvacsia sranda, tam aj cudzinci sa ma pytaju ci nahodou nebabysittujem, lebo im vytiahne farbu ze na uplny blond a ja som sneda a ked sa opalim tak cigana uplna
@janickacrazy aby policiu na mna nezavolali...
@natalymindo Muž má hnedé, ja hnedo zelené a syn má modré
@katie253 to nie je pravda. Moji starí rodičia všetci štyria mali hnedé oči (rôzne stupne hnedosti od orieškovej po čiernu), ich deti, moji rodičia modré, otec úplne také tie ľadovo modré, a my ich štyri deti tiež všetky modré. A môj syn, jeho otec hnedé, ja modré, má tiež modré oči, (také do zelena) úplne ako ja. Takže sa to mixuje rôzne. Deti od môjho manžela, ktorý má “čierne” oči, majú tiež čierne oči, po ňom.
@lianka123 ale chápem, kamoška tiež takto ona tmavá, snedá, opálená, jedno dieťa úplne bledé, blond, modré oči, druhé tmavé ako ona a všetci sa trapne pýtajú, či ho adoptovala alebo podobné bludy
Ja aj muž máme hnedé oči a syn má modré,ale moja mama má zelené a svokor modré tak preto ich má syn modré.
Moj syn vystriedal vsetky farby oci az dosiel k hnedym a tie mu ostali.
A keby aj, nebolo by to nic nezvycajne ze dieta ma inu farbu oci ako rodicia, rovnako napr. Aj vysku
Podľa toho ktorý gen je dominantný, ktorý recesivny atď....u nás je to myslím preskocenie dvoch generácií. Moje deti majú oči po našich starých rodičoch. Ja zelené, muž hnedé a dve deti2,5 a 7,5 r z troch modré, jedno hnedé 5r
@plamienka555 jasne ale bolo to tak myslene ze ani krv nemá našu 🤣🤣
Bratrancova dcéra. Obaja tmavohnedé oči a ona modré, ale že fest modré😳 vraj jej otec má také
@natalymindo ja mam zelene, manžel hnede. Obe baby majú krásne modre. Zdedene po mojej mamine.
@natalymindo Pravdepodobnosť je veľmi nízka, ale moji obaja rodičia sú hnedookí a 3 ich deti zo 4 majú modré oči. Takže možné to je 😊
@lianka123 u nas je to tak,ze dcery sa na nas rodicov nepodobaju vobec,muz vyzera pri nich ako daky paserak a unosca deti 😃😃 .a su taky mix z celej rodiny,ale teda pri dcerach sa kazdy vypytuje po kom su.pri synovi to je jednoznacne,ten ozaj vyzera ako manzel akurat bez brady 😃
@palculienka40 v akom veku? 4 rocnej sa to uz nestane?
Ja poznam parik s adoptovanymi detmi, dali im naraz chlapca a dievca, asi 2. rocnych,neboli surodenci. A im vsetci hovorili, ako sa chalan podoba tatinovi a mala matke... Keby ludia vedeli. 😂
Obaja z manželom máme hnedé oči, máme tri deti dcéra a syn majú hnedé a tá tretia sito modre a blond kučeravé vlasy. Má tri roky a vôbec sa jej nemenia, očká ma stále rovnaké. Mode oči má po manželovom otcovi.
@natalymindo ja mam hnede, muz tmavo hnede a mladsia dcera ma modre. Z mojej mami strany su vsetci modrooky. Z muzovej strany mal jeho otec modre oci
@walentina7 všetky malé deti nemajú modré oči, moja dcéra mala hnedé od narodenia
Moji rodičia majú hnede oci a my ani jedna (mame belaso modre a zelene)
@doriiis Môj brat má modré, švagriná zelené a neter hnedé 🤔
Podľa tohto moji rodičia nie sú moji rodičia 😂
Otec nebesky modré, mama tmavé hnedé, ja zelené
V rodine široko ďaleko nik zelené nemá

@natalymindo ja mam hnede manzel zelene a syn modre. A ma uz rok a pol zatial sa nemenia