icon

Ako často by malo spať ročné dieťa?

1iwuska
1. júl 2012

Ahojte, kolko krat za den a ako dlho by malo spat rocne dieta?

janica81
1. júl 2012

ahoj....no tolko kolko potrebuje 😀 .....nasa Nela uz v roku spala len raz a aj to hodinku..... ale o to lepsie a skor zaspala vecer...spanok neprikazes, musi sa zacat driemat, su deticky co spia dlho aj 2x....musis sa riadit pocitom a svojim dietatom...

edie63
1. júl 2012

Tolko krat, kolko krat potrebuje a tak dlho, ako ptrebuje. 😉 Kazde dieta je individualne. Moja dcera spala v roku dvakrat, v 13 mesiacoch uz len raz.

zuzanockamt
1. júl 2012

kazde dieta je ine, neda sa to pausalizovat ... moj syn vzdy spaval a aj spava menej ako väcsina rovesnikov ... ak je dieta spokojne a vyspate, tak nie je co riesit (kym bol syn mensi, tak jeho denne spanky trvali 30 - 45 minut - to uz bolo, ked sa blizil k roku a boli dva)

k_a_j_k_a
1. júl 2012

Ako ktore. Kazde je ine. 🙂 tak ako u vsetkeho ineho 🙂. Moje obe dcerky spali v roku len jedenkrat. Zato v noci spali 12hodin vkuse. Dokonca mladsia presla na jeden spanok uz v 8.mesiaci. Takze je to prudko individualne 🙂

stazina1
2. júl 2012

Náš malý tiež spí už iba 1 krát cez deň.
Máme to takto:vstáva okolo pol šiestej ,ide spinkať okolo 10.30hod(skor ho do postielky nedostanem aj keby som chcela 🙂 ),spí tak cca 1-1,5 hod.a potom ide spat večer okolo 18.30 hod.a spí do rana.Ale som rada,máme aspoň ešte celý večer pred sebou a pre mňa je to najlepšia časť dňa,kedy si možem sadnuť a vyložiť nohy na stol 🙂
Ale u každého dieťatka je to iné.
Predtým mi spal dvakrát cez deň ale zase chodil neskor večer spať.jediné,čo mi trocha vadí,že ráno vstáva velmi skoro.Niekedy už o piatej a boli časy,ked vstávala aj o štvrtej,ale akosi som si už zbykla.Za ten večerný kľud mi takýto režim fakt vyhovuje 🙂

katuska169
2. júl 2012

ahoj,moja mala ide vecer spat okolo osmej spat a vstava o 7:00h.a cez den raz ide spat 🙂 😅

vefi89
2. júl 2012

Mne spával v roku niekedy raz, a niekedy dvakrát, všetko záležalo, kedy sa ráno zobudil 🙂

wewe22
2. júl 2012

kolko si ziada treba odsledovat moja spavala dva krat doobeda 1/2hodky a poobede 1,5hodky

kytykenka
2. júl 2012

ahoj ja mam rocne dvojiky a spat hodia raz doobeda asi pol hodky a poobede nejaku slabu hodinku 😀

78lenka
2. júl 2012

moj už nespaval vobec a v noci max.8 hodin s velmi prerušovanym spankom aj 3 hodinovym hranim v noci,trvalo to do 3 rokov,takže sme toho moc nenaspali

katren
2. júl 2012

@1iwuska skus uz aj pouzit vyhladavac....vsetko, co si sa doteraz pytala, tu uz existuje....na kazdy tvoj problem netreba zakladat novu otazku/diskusiu
moj prespi celu noc od 20:00 do 5, 6-tej a potom ma este 2-3 spanky take 1,5-2 hodinove.....ked je unaveny, dam ho spat a neriesim, kolko by mal a kolko nie....
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/kolko-hodin-a-kolkokrat-by-malo-spat-9-mesacne-dieta/
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/kolko-spia-vase-9-10-mesacne-deticky/

teress
2. júl 2012

naša spnka cez den iba raz...1-2hodinky....večer zaspinka o 20.00-21.00 a vstane o 7-8 rano, ale su aj vínimky ked idu zubky a vstane o 5 rano, alebo cez den spí len pol hodku🙂 neriešim, už aj tak tažko zaspava🙂 ved ona ma toho tolko na robote..že ked konečne zavrie očka som štastna že oddychuje