Ako často umývate vlasy bábätkám?

23. nov 2021

Kupem synceka kazdy den pred spanim. A zamyslam sa nad tym, ako casto ine maminy umyvaju detom vlasky.

denden77
23. nov 2021

raz za tyzden 😊

petamich
23. nov 2021

my kupeme kazdy druhy den a kazdy druhy den mu umyjeme aj vlasy - mal ale vela tej mliecnej chrasty, tak stale umyvame v tom sampone preventivne 🙂 inak by sme mozno aj menej casto

gvenduska
23. nov 2021

V lete každý deň aj 2krat
A ostalo nám to doteraz a vlasky sme tiež každý deň potom sme prestali ale nanovo sme sa vrátili ku každodennému

julie19
23. nov 2021

Malu kupeme každý druhy den, a vlásky umyvam každé druhé kupanie ... takze tak 1-2x týždenne ... ale keď bolo leto a potila sa tak aj častejšie, podľa potreby 🤷‍♀️

nikpa
23. nov 2021

Nekupem každý deň. Umývam zadok po každej veľkej stolici pod vodou ale kúpem tak každý 2-3 deň a vtedy aj umývam vlasy. Cez leto každý deň, pretože aj deti sa v horúčave potia viac..

ckatka
23. nov 2021

Vo vani sa kúpe raz do týždňa. Raz -dva razy do týždňa chodíme na plaváreň, kde je sprcha pred a po plávaní. Viac ho magat vo vode je podľa mňa úplne zbytočné. Po kakani umyjeme zadok v umývadle vodou a mydlom.

jaskolka
23. nov 2021

Kým bol take ležiace bábätko, tak 1 x do týždňa. Keď začal lozit, tam cca 2x a tetaz , keď už chodí, tak aj každý deň, lebo keďže rukami capka všade, a potom si rovno do vlasov je schopný ísť, tak bezne ma polepene vlásky od nejakého jedla (snaží sa papať sam) alebo trebárs od piesku, keď sa hrá vonku. A keď ho len tam zbežne utriem, to nejde tak dobre umyť. Takže večer sa vlásky umyju, ale len minimum šampónu riedeneho s vodou dám.

jaga18
23. nov 2021

Ja mu umývam pri každom kúpaní, čiže každý druhý deň a iba detským mydlom. Keď kupem cez deň, kvôli 💩💩💩 až za ušami, alebo sa extra pregrcka, vtedy vlásky neumyvam. Keď bude starší a podrastu mu, tak asi nebudem tak často, ale podľa potreby, možno raz, možno 2x do týždňa a možno ešte častejšie ako teraz...

leuska1991
24. nov 2021

Kazdy druhy den od narodenia

zuzanka.zuzu
24. nov 2021

VOBEC v "dospeláckom" zmysle umývaniam, ani k tomu žiadnu kozmetiku nemáme a ani neplánujem... čo sa vody týka, tak sa čvachtá každý večer pred spaním a to aj vrátane vláskov 🙂 okrem toho umývame len pod vodou po každom kakaní (1x denne) ale vtedy hlavu nenamáčame.

tara42
24. nov 2021

Ja kupem kazdy den od narodenia. Ked bola malinka a castejsie grckala, umyvala som jej vlasky kazdy den alebo kazdy druhy podla potreby. Teraz ked je vacsia tak 1-2x do tyzdna.

marilora
25. nov 2021

Raz za tyzden. Mala ma uz 3 roky a stále umyvame raz za týždeň.