icon

Ako dlho nechávate deti pozerať televízor?

ivkafu
23. feb 2012

Náš malý TV nemusí, ale keby tam dávali spievankovo, tak to by vydržal pozerať aj cely deň. Aj keď pozeráme len to, tak sa mi zdá že 2-3 hod. je na tak malé dieťa dosť veľa. Čo vy na to, ako je to u Vás?

andrema
23. feb 2012

No ja som nechcela davat pozerat telku malej vobec,ale bola to jedina moznost ako si trosku oddychnut. No len je tu otazka,ci to pozera v kuse,alebo pri tom odbieha a tak. Moja mala nevydrzi sediet pri nicom dlho a potom to ma iba ako podmaz. Ked to vypnem,tak to chce zapnut,aj ked to nepozera. Takze takto nam ide niekedy telka aj cely den.

rebecca2006
23. feb 2012

myslím, že to je fakt veľa. Najlepšie by bolo vôbec, ale to sa asi v dnešnej dobe nezdá- tak 30 min je podľa mňa dosť. Ale môj chalan je V maniak, a teraz, keď mám druhé bábo, pozeráme niekedy aj vyše hodiny- keď potrebujem malú nakrmiť, aebo si nutne urobiť niečo v domácnosti...

skeptik
23. feb 2012

Vobec. Televizor nemame, cas sa da travit ovela prijemnejsim sposobom aj pre nas dospelych.

berus222
23. feb 2012

u nas ide tiez telka ako podmaz. ma par srdcovych zapezitosti ako nema a spievankovo ktore vydrzi pozerat, ale vacsinou ide tv pre nikoho 😅

stanislavao
23. feb 2012

podla mna na tom nic nie je. nas simonko ma tiez dost casto zapnuty TV a rozpravku "Thomas a priatelia". je z toho "hotovy". cely den sa s tymi vlacikmi aj hraje a aj to pozera, ale pozrie 2 rozpravky, potom aj odide, alebo to ani nepozera, ale am to pustene. ved aj dospely maju pustene radio ako pozadie a niektory dospely TV, ako napr ja radio nie, ale TV aj cely den ide, ale nepozeram to. cize vobec nerieste. omrzi ho to a nebud to potom pozerat. potom si zasa najde nieco ine.

saza007
23. feb 2012

cca 20-30 minut vecer pred kupelom a ani to nie je kazdy den, niekedy je uplne ponoreny do hry. Da mi to moznost pospratovat veci po veceri a napustit vanu, nachystat pyzamo, atd...

anjelik2509
23. feb 2012

ahoj, u nás malá na telku nejak nereflektuje, u nej frčí notebook a jedno kedy...Miluje pozeranie videí a pesničiek na youtube 😀 Ale dlhšie ako pol hodinky ju tam nenechávam a to aj sama niekedy odíde, že už ju to nebaví...Ale myslím, že 3 hodiny je veľa, ja by som ho nechala chvíľku, tých 20-30 min. a potom mu vymyslela nejaký super program, i ked viem, že nie je ľahké ho od tej telky dostať... 😅

cmulinko
23. feb 2012

nase deti potrebuju telku pocut a nie vidiet...nedokazu pri nej sediet a cumiet do toho viac ako par minut..furt su v pohybe a hraju sa pri telke s hrackami,ale telka musi byt pustena na rozpravky..akonahle prepnem,tak decka registruju aj z druhej izby,ze som telku prepla na nieco ''normalnejsie'' pre mna a nedaj boze som si sadla k tomu na 5 min 😀

kuratko
23. feb 2012

my televizor nevlastnime ale syn pozera kazdy vecer na "dobru noc" pol hodinku na PC rozpravocku 🙂 myslim ze dokonale staci.

ichbinich
23. feb 2012

TV nikdy, to ani my dokopy nikdy nepozerame, aj tak tam nic poriadne nedavaju 😝
Na strihanie nechtov mu pustim DVDcko, najcastejsie Timmy Time, skusali sme aj Bob the Builder. Po 3 epizodach vypinam, to je asi 15 minut dokopy. To potrebujem raz za tyzden, lebo raz za tyzden mu musim ostrihat nechty 😀 Aj ked zacne hysacit, vypinam.
Pozera este niekedy som mnou na PC videa a pesnicky na youtube. Ale az na velmi velke vynimky, ked musim nieco spravit, tak mu to po troch-styroch vypinam.
Klasicky televizny program urcite nie je pre deti, a reklamy este menej 😉
Niekedy si pyta pozerat Timmyho alebo pesnicku, tak mu to pustim. Niekedy pozera tych 15-20 minut 2-3 dni za sebou, niekedy nepozera niekloko dni za sebou ani DVD ani PC.

vodnarky
23. feb 2012

my sa snazime kazdy den radcej niekde ''vypadnut'' z domu.. 😎 ale ,ked sme doma,tiez mame stale zapnuty TV a rozpravky bezia non-stop,aj ked ich nepozera,lebo ma kopec inej ''roboty'' zo svojimi hrackami,ale hlavne je,ze su pustene.. 😉 😀

anjelicek26
23. feb 2012

Maly na co je telka este vobec nepochopil. Maximalne hudbu ako podmaz ku hre, ale to je vsetko. U nas telka vseobecne bezi mozno 2x tyzdenne ranna rozpravka, ked sa stihne mala skor vychystat do skoly a zapne si to... inak pravdu povediac na pozeranie telky nam akosi neostava cas 🤐

ducci
23. feb 2012

my telku radsej nemame 🙂 ale mala miluje moj notebook.... a zacali sme pozerat tie videjka ku znakovaniu a tie miluje.. trvaju 20 minut a maju jej 100% pozornost 🙂...aj ked som povodne vobec nechcela jej nic pustat, tak toto jej pustam, ale niekedy aj niekolko dni nepustim a potom zase niekedy aj 2 videjka za den, ale nie po sebe 🙂

zana0077
23. feb 2012

My najradsej chodievame mimo domu, nakolko babenky miluju scooby doo a to aby u nas slo nonstop...:o) starsia uz aj frazuje v cestine...:o) Myslim, ze rozpravocky neuskodia, ale davkovala by som ich striedmejsie, radsej sa s nimi zabavit aj ked niekedy je to "o drzku"...:o)

katrinka8
23. feb 2012

U nas len Spievankovo a Bambulka, ale nevydrzi nic z toho pozerat vkuse. Ako tu bolo povedane, tak odbieha od toho, alebo aj ide do inej izby, ale ked to vypnem, tak pride, ze "japni" (zapni), takze... Ale neviem presne, ako dlho vlastne v skutocnosti pozera... Mozno to naozajstne pozeranie je asi tak ta polhodinka. Ale ine rozpravky ju nebavia, vari raz pozerala asi 2 epizody Macka Uska, ale to ju tiez moc nebavilo...

isis
24. feb 2012

U nas maly aj mala pozeraju cca 30min. Chceli by aj viac, ale hlavne kvoli malemu vypinam. Dost si to vyzaduje a o to viac mu telku zakazujem.Vsimla som si niektore deticky, ktore maju tv alebo hudbu pustenu ako podmaz, akoby sa nevedeli poriadne hrat aj same alebo nejaku "normalnu hru". Chvilu tancuju, chvilu pobehuju, chvilu sa hraju a pod... My ked mame hudbu tak tancujeme a santime. Samozrejme ze su z toho aj vynimky ale velmi sa snazim to dodrziavat aj ked maly nervaci a dost ked mu to vypnem. A notebook je uz uplna katastrofa, starsia ho objavila ako 4 rocna aj to kvoli tomu, ze musela byt izolovana od maleho, inak ani nahodou. Ziadny internet, notebook je schovany pod postelou a je klud. Inernet ani nevedia ze existuje

milkab
24. feb 2012

U nas tiez len Spievankovo, raz za den, takze takych 30 min. Maly tichucko pozera, takze mam cas si co to porobit🙂

ginger_fox
24. feb 2012

U nas sa v TV pozeraju spravy vecer, prip. je zapnuta TA3. Vysvetli mi prosim niekto, co je to Spievankovo?

lalipop
24. feb 2012

Max. 30 minut doobeda pozerame na ČT Kuzelnú školku- davajú tam Timmyho a Manon a sú to celkom poučné rozprávky 🙂

silvuskaa
24. feb 2012

nasho maleho telka nejako nezaujima, maximalne 30minut Kouzelnu skolku tak ako pise lalipop 🙂 A niekedy par minut dokumentarne filmy o zvieratkach 🙂

lucik85
24. feb 2012

u nas maly pozera krtka rano a vecer..to je nejakych 15 min ...posledne dva tyzdne fici aj na spievankove ,to mu pustam poobede ak sme doma ..ale odbieha od toho a ked ho zaujme pesnicka tak tancuje a opakuje po detoch 🙂inak nevidim nic zle na pozerani TV ak je to s mierou

bubelko
24. feb 2012

u nas pozeraju standardne len vecernicek - to im pustam dvd alebo rozpravky, ktore som im cez den nahrala. ked su chori, ako teraz, tak ho maju zapnuty aj cez den a pozeraju, ale selektujem rozpravky. pripadne starsi sam krici, ze to nechce, lebo sa mu nepaci ako je to kreslene. a mladsi aj tak vela nenapozera, bavi ho akurat tomas.
ja mam tv rada, volakedy som ju mavala pustenu ako podmaz, teraz to uz nerobim, cez den ju mam pustenu ak deti spia, alebo az vecer, ked dopozeraju vecernicek pustim si spravy a potom film ci serial.

cora73
24. feb 2012

Aj ja sa pytam,co je Spievankovo??? 😀 U nas ficia aj 3 telky,v kuchyni Pat a Mat,alebo Timmy,to je srdcovka,to ide cely den,ale presne ako u inych,ze ani to nekuka,ale musi to byt zapnute,v obyvacke mam obcas ja chvilu pustenu a v spalni starsi syn.Ale krpec ked chce pozerat v obyvacke Kuzelnu skolku,tak musi v kuchyni vypnut..Velka skoda,ze STV vobec nemysli na male deti a nedava nic take zaujimave a poucne,ako Cesi Kuzelnu skolku,je to podla mna velka hanba,ved len keby pustili opakovanie starych dielov,co sme pozerali my ako deti,ked nemaju prachy 😠 😠 😠 Co si pamatam Od Kuka do Kuka,Ratafak Plachta,Matelko,atd,take krasne rozpravky mame a miesto toho len o vojnach,zabijani,strielani teraz davaju 😠 no a ta otrasna traposina,co ide v nedelu rano,ved to je nepozeratelne,ako to moze zaujat dieta???

renab
24. feb 2012

V takomto veku moje deti televízor nepozerali. Spievankovo nebolo ale aj teraz sú tie pesničky určite nahraté aj na CD. To by som mu radšej púšťala.

dadikka
24. feb 2012
https://www.youtube.com/watch?v=lUqst4KO77Y

malá ukážka 😀 U nás toto fičí už asi rok aj prvy aj druhy diel Spievankova 😉 A náš synátor rád pozerá klasiku na ktorej sme vyrastli aj my- Macko Uško, Bob a Bobek, Bambuľka ale aj tie modernejšie - Bob stavitel, Cerveny trakturek atd 😉

elkazu
24. feb 2012

U nas sa pozera Zuzka max. do hodiny - teraz pustame na pc cez youtoube (teraz pozerame najviac anglicke r. alebo pesnicky) a potom menime cinnost. Maly este nevydrzi pozerat,co je celkom dobre. zatial si vystaci s reklamou a zboznuje znelku pocasia na ta3. Ako podmaz zapnutu telku alebo pc nemavame(ani my ani Zuzka, vzdy ked Zuzka odbehne to vypiname a uz sa naucila 🙂nastastie bez vacsieho odporu, ze bud pozera alebo sa hra. snazim sa byt pri nej, ked pozera a rozpravame sa,co sa tam deje a preco, ale priznam sa v poslednom case to flakam ☹ ...

leena24
23. aug 2012

Matýsek a Majdalenka z Báječné školky v novém dětském pořadu HRÁČKOVÁNÍ již 1. září na Prima Family!

http://dikulka.pise.cz/181821-matysek-a-majdale...