icon

Ako dlho používate detský kočík?

ncora
22. feb 2011

Ahojte mamicky chcem sa opytat do akeho veku dietata pouzivate kocik aby to uz nebolo divne ze je dieta velke.... 😀

Strana
z2
nelicefo
24. sep 2011

U nás sa používal kočík,pokiaľ moje dieťa neobjavilo čaro chodenia. 😀 😝 Resp. už predtým sa nám moc v kočíku nepáčilo 😀

awalancha3
18. feb 2013

tiez toto riesim......mala rada chodi peso, ale ked je unavena, alebo sa nevieme z miesta pohnut, tak je golfacik vyborna vec, teraz ma 2 r a 2m... a zvacsa ide vedla kocika, ale naspat, ked uz prilis vymysla ju supnem sadnut si.....

vefi89
18. feb 2013

detský kočík do roka a pol a potom som vytiahla taký pubertálny 😀 😀

missia
18. feb 2013

kocik ( hlboku vanicku )do konca 6 mesiaca a potom karu 🙂 do 1rokaa daco hlavne sme chodili pesi a s trojkolkou ...no sem tam bolo treba vytiahnut sportiat tak do 2r,2.m

zuzkat1
18. feb 2013

Asi do roka a pol. Odvtedy uz len ak sme sli na vacsi nakup aj to som tlacila prazdny kocik a ona sla pri mne. Inak to od dietata zalezi.niektore chcu sediet aj v 4 rokoch a ine ako moja od roka aj nieco nechcu.

sampo
18. feb 2013

moja sa povozila aj ako trojrocna 😀 no a co... mala som brusisko, ona sa vsade mota a ked som chcela daco stihnut alebo odviezt nejaky nakup, nasadila som ju a slo sa. Este sa jej aj ratalo 😉

hajajanka
18. feb 2013

My sme pouzivali kocik do 2 1/2 roka. Moj syn sa velmi rad vozil a mne to bolo pohodlne, pretoze som bola tehotna a nemusela som ho vlacit na rukach (a tiez nakupy).

stanislavao
18. feb 2013

myslim si, ze do tych 3 rokov je to uplne ok. v pripade nutnosti, dlhsej pesej cesty sa da aj nad 3 roky, len potom je to uz velke dieta na kocar. ale tak do 3,5 roka sa da.

nelka012
18. feb 2013

Ahojte Babuľky potrebujem pomoc ,,, viem že moja otázka sa netýka tejto témy ale neviem čo mám robiť... Dnes mám termín pôrodu 🙂 a neviem či mám kontrakcie neviem ich rozoznať od poslíčkov ,,, som prvorodička a malé mám celé tehu na ľavéj strane od včera mám chvílkové bolesti ktoré idu od ľaveho vaječnika a postupuje to do krížov ,,, síce to neni až také hrozné ale niekedy tie tlaky su dosť bolestivé neviem čo mám robiť prosíím poradte my ,,, 🙂 budem Váám vďačna za kažždu odpoveď 🙂

jakubhlavina
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2