icon

Ako odnaučiť bábätko spať na prsníku?

zankalh
21. apr 2023

Ahojte zienky,ktore kojite/kojili ste a mate dieta,ktore zaspava na prsniku a “nechce vas pustit“ 😄.
Mala ma coskoro 5m a spava s nami.Vecer to je v pohode.Ked zaspi,po case sa “odpoji“ od prsnika a mozem odist z izby.Iked priblizne po hodne sa preberie a uvedomi si,ze nema nic v ustach 😅Tak ideme odznova.
Horsie to je poobede.Ak spi dve hodiny,tak s nou v tej posteli musim byt,lebo bez prsnika by nespala.
Cumlik odmieta,takze to mi nepomoze.Ako to zmenit?Rada by som nieco doma porobila,kym poobede spinka.
Dakujem 🌸

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
23. apr 2023

@elizabet173
a ako sa ti to podarilo? Ja som skusala v tuhom spanku odpajat aj tak s budil po chvili potom.

zankalh
autor
23. apr 2023

@elizabet173 ked si taka odbornicka,tak porad.Pises tu dristy,ale zatiql som ziadnu radu od teba nedostala.A uvedom si,ze kazde dieta je ine.To co plati na jedno,na druhe nemusi.
Dala som normalnu otazku a cakam normalnu odpoved/radu.Doteraz mi kazda kamaratka len povedala:tak si si ju naucila…Tak som bola v tom,ze sa to da aj odnaucit.
Tak prepac,ze sa stale ako prvorodicka ucim,

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
maruska2269
25. apr 2023

Mi mame teraz 7 mesiacov a tiez sme si uz presli kadecim. Obdobie uplneho odmietania prsnika pred spanim. Vtedy co by som dala zato leby sa prisala a zaspala 😃 namiesto toho sme ju drnkali na rukach. Nekonence veceri to boli. Potom zase prislo obdobie ked bol prsnik cumel 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ ale chvalabohu ma rada aj naozajstny cumel. Takze nam to pomaha. Ma vzdy len pred spanim. Potom ho vypluje. Popripade ak je taka mrviva v noci tak jej dam cumlik a zase tvrdo zaspi a vypluje.
No ale zacala som tym ked som nechcela aby zaspavala na prsniku ze najedenu som ju pokozila na postel, lahla ku nem a slusala som - hladkanie, capkanoe po zadocky, polozena dlan ma hrudniku. Ked to bolo lriticke ze sol videla ze sa len hneva, drieme a nezaspi tak som si ju prilozila a zaspala. Najprv to bolo len vynimocne led zaspala na posteli ale postupne sa nam to zacalo darit a zatial sa dari

svetlonos
25. apr 2023

@elizabet173
dakujem 🙂

zankalh
autor
25. apr 2023

@elizabet173 No neviem kde si nabrala,ze som z toho nervozna,ale v pohode 🙏🫣😄To,ze som na tvoje trapne komentovanie bez akejkolvek rady zareagovala tak,ako som zareagovala neznamena,ze som nervozna 🫡Len mi vadia take premudrele mamicky a celkovo ludia,co pozrali vsetku mudrost sveta.Ty si vedela asi hned vsetko,ked si ti narodilo dieta,ze? 😄

zankalh
autor
25. apr 2023

@elizabet173 a cumlov som vyskusala niekolko druhov.Proste ho nechce.Nechce ani flasu,lebo jej to proste vadi.Vies pochopit,ze su na svete deti,ktore proste cumel nechcu a hotovo?Mozes sa aj vies co…Mojkacik sa jej tiez nepaci.Ma rada len hrkalko a hryzatko.Vecer sa napapa,zaspi pri tom a pusti ma.Pisala som,ze cez den je “problem“ s tym.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2