icon

Ako odnaučiť dieťa od zaspávania pri televízii?

zuzkababy
4. feb 2013

Malá mi chce večer zaspávat iba pri TV,ale stále pozerá na telku a neskoro mi zaspí,a nedaj bože keby ju chcem vypnúť.už som z toho na nervy.stále mi hovorí že sa boji,aj ma svetielko v izbe a nic

Strana
z2
ckatka
8. okt 2021

Odkedy mame s manželom samostatnú domácnosť(cca 12rokov), telku nevlastníme.
Cez internet si pozrieme, ak nám niečo treba, alebo správy (a bez reklám), keď náhodou chceme vidieť nejaký dobrý film, ideme naň do kina.
Každý týždeň mi vola nejaký operátor, a presviedča ma o nutnosti mať telku 😂
A ja im,každý týždeň poviem, že ja mám aj iné aktivity a na telku nemám čas. A ze ak mi vedia poskladať paušál v zmysle "STV1, Discovery a nejaký detský kanál" ,tak okej. Ale nebudem platiť za 150 programov a potom do zblbnutia prepínať...Všetci ponúkajú len balíky...A o to záujem nemám. 😂
A teda....moje dieťa (5r) zaspáva v kľude, vybehane, vo svojej izbe a v pohode sam, od nejakých cca 3 rokov a obvykle sa zobudi len raz, napiť alebo vycikat....niekedy chce aby sme tam s ním niekto chvíľu ešte boli,a potom spí. A mentálne mu žiadne televízne programy ani videá nechýbajú. Má povolenú 1-2 rozprávky za deň, púšťam mu z YouTube čo uznam za vhodne a po jednej to sam pekne vypne.

Strana
z2