Ako ostrihať dieťa?
Zdravim, ako istrihat 20 mesacne dieta? Doma stale vystraja a nedovoli ani ked ho zabavame. Su nejake detske kadernictva kde by nam s tym vedeli pomoct?
Kadernictva strihaju aj deti uplne bezne..ja som deti strihala len cez covid, pred tym a potom uz nastastie nie...vsetko je tak zaujimave, ze dieta ani nepipne, pripadne das tablet do ruky s rozpravkou ( a nie, inokedy sme dietatu v tom veku tablet nedavali 😂 )
@anjelicek26 no tablet som mu neskusala davat ale stacilo len ze som zapla strojcek a hned utiekol prec
Ja som bola s 18mesacnym normalne pri kadernicke,sice prereval ale zvladli sme.
Nožnicami alebo v spánku, v tom veku stačí, že mu nebudú padať vlasy do očí.
@anjelicek26 Ja som skúšala takmer 2 ročného aj s tabletom, ale úplne mi ho okaslal, nula bodov 😅 aj staršia mu najvzácnejšie hračky požičala na ten účel a tiež nič, hoci inokedy sa za nimi ide zblázniť 😅 a teda skúšala som aj nožnice, aby to bolo bez hluku, lebo frajersky zostrih mu netreba, len vlasy preč z krku a očí, ale zatiaľ nič.
Takže sa tu pripichnem, či sa neobjaví nejaký inovatívny nápad 😄
@evka1608
@thoughtfulweirdo tak male dieta fakt noznickami...aspon mojich v tom veku brali noznicami... inovativnejsi napad nemam, nejako to vzdy fungovalo, ziadna slava ci kooperacia, ale kedze potom chodili kazdych 6 tyzdnov, bola to uz rutina...
@evka1608 Akurat som par dni dozadu strihala mojho v podobnom veku. Planovala som so strojcekom, ale vkuse sa hadzal, lebo mu ten zvuk vadil, tak som ho nakoniec ostrihala noznicami. Sedel v detskej stolicke na krmenie, na pult som mu dala mobil s pesnickami, nasypala som mu chrumky a dala som mu tam veci, s ktorymi sa bezne nehra, aby ho to zaujalo. Dopadlo to velmi dobre 😃 Nemala som odvahu ist do kadernictva, kedze on je velmi akcny, neobsedi. Ja nie som som kadernicka, ale pozrela som si videa asi ako strihat a som spokojna 🙂
my sme strihavali nasilu, ja drzala, muz obiehal hlavu strojcekom, na vojaka sice, ale co uz. ja spotena, syn spoteny, hrozne cosi 😀 ale preslo to, uz dlho sa striha normalne
Nášho strihá kaderníčka, dostane do ruky lízatko a sedí 😃
@anjelicek26 Staršiu sme v 2 rokoch zobrali normálne strojčekom, lebo si to sama vypýtala, keď videla tatika a tak som myslela, že aj s druhým to tak pôjde 🤣 a ten ani za toho krista ani ofinu nožnicami pristrihnut. Just naopak 😅
Ja som prveho iba sama. Sice som bola spotena ako mys ale bol ostrihany.
Teraz druheho som vzala ku kadernicke. Ze mi sedel na nohach. Ale bal sa ze cudzi clovek. Zrazu niekto nieco robi. Ako ostrihala ale od vtedy som ho asi 3-4x strihala ja.
A to videl ako striham muza. Tak prisiel sadol. Mami teraz ja a ukazal na vlasky. Ani nemukol.
@evka1608
strojcek 🤣 ? Maly ma 3 a ked vidi strojcek ci elektricku kefku, ma atrach a hned place. Kadernicky ho strihaju normalne, noznickami. Ma rad knihy, tak sme ich pozerali pocas strihania. Raz som mu zapla na telefone macka uska. A teraz v pohode. Ale len s noznickami. Ked bol mensi, tiez som ho strihala ked spal. Ale kadernicka by veru zo mna nebola 😅
Vyskusajte aj u kadernicky fakt s noznicami.
manžel zobral syna na ruky a dal mu do rúčky telefón so zapnutými pesničkami, utišoval, zabával a ja som rýchlo strihala strojčekom

@evka1608 v spánku, nebude to zrovna umelecké dielo, ale ciel bude splnený - dieťa ostrihane