Ako riešite vaše raňajky s malým dieťaťom?
Ahojte. Mám hrozne výčitky. Ako riešite vaše raňajky,kde dáte malého, malú? Môj má 9 mesiacov v stoličke ledva posedí. Dám ho do postieľky a dám mu tam hračky ale mám normálne výčitky že je tam sám . Asi hormóny alebo čo 😀ako to riešite? Kde máte deti keď pijete kávu alebo ranankujete? Ja mám tak kuchyňu že má nevidí ale počuje a chodím ho pozerať. Len je tam sám
@evcagabi ja potrebujem nutné teplú kávu a raňajky bez toho neviem byť a jediné riešenie je že ho tam supnnem 😀len mi je smutno z toho 😀tak vďaka je dobre vedieť že nie som v tom sama a hormóny slapu ešte 😀
Ak tam je sám spokojný, dala by som si ho na kameru a výčitky neriešila 😆 môj teda určite sám nevydržal, ani minútu.
Kávu som väčšinou pila v kľude cez jeho prvý spánok, počas raňajok buď rozoberal kuchyňu alebo som raňajkovala pri ňom v izbe
Ja aj do sprchy idem az vtedy ked bud spinka alebo je pri nej chlap. A ked sa vratim a nebodaj od nej na sekundu odbehol uz sa menim na furiu 🥲🥲😅 no hormony 😅
Výčitky? Akože z čoho ? 😀 Ešte vám ten čas raz bude vzácny 😀 Zas to netreba preháňať, veď potom čo z toho dieťaťa vyrastie keď bude celý čas na vás nalepené. Myslite napríklad dopredu na to že keď bude mať nastúpiť do škôlky - a hopla! zrazu po troch rokoch mám byť sám/sama bez mamy a ešte aj s cudzími?
@hoffmanka áno áno presne takto si to hovorím v hlave že proste musí byť aj sám , aj sa pohrať sám. Len proste tie výčitky no , chcela som len vedieť že ako to máte ostatné ako to riešite 🙂
Pred zobudenim alebo "za pochodu" nejake pecivo a kava v thermohrnceku pocas rannej prechadzky ked je v kociari.
Normalne je v izbe na koberci. Ked pocujem buchot neriesim, ked je ticho idem pozriet. Nechavam tak asi od 6m
@really8 joj toto je super počujem buchot neriešim , keď je ticho idem pozrieť 😀 dobre som sa zasmiala 🙂
Vzdy sme jedli normalne . Pamatam sa ze vela obedov sme mali tak ze sme jedli s muzom a drobec bol pri nas v kresielku. Skoro vzdy sa uprostred nasho jedenia posral. Jak schvalne... 🤦♀️
Ja som mala strasne urevane dieta ,reval ci na rukach alebo nie a fungovat som musela, najest sa , navarit, spravit vsetko co treba. Bohuzial.
Vycitky som nikdy nemala, vsak som sa nesla bavit
Hrá sa na podložke alebo sedí v stoličke..ak plače zoberem ho ku sebe on ma prelieza a ja sa najem 😏
Normálne boli buď na podložke,alebo na hracej deke, prípadne v detské stoličke,keď už sedeli. Nikdy som to neriešila,že sú chvíľu tak sami,proste som sa šla najesť,do sprchy,na wc. Väčšinou sa hrali vtedy v pohode,a keď plakali,tak za tých 10 minút sa im noc nestalo,aj keď si poplakali. Prípadne som ich brala aj v kresielku do kúpeľne,ale to len kým sa veľmi nehybali,čiže v 9 mesiacoch to už nehrozilo,to by vyskočili aj s kresielkom😀
Pri prvom dietati som to tiez kedysi hrotila. Teraz mam druhe a uz to nehrotim 🙂
Raňajkujem aj pijem kávu v obývačke
Sedí v stoličke a ja pijem kávu. Rovnako keď hocičo jem. Ideálne je, keď ho baví jesť so mnou. Tak mu dávam popri mne kúsočky chleba, mozzarelu a tak.
Aj sa tak sprchujem, on v stoličke v kúpelni a ja v sprche.
Ja som to riesila rozne - v stolicke, na rukach, na zemi na hracej deke, vo vajci na kuchynskej linke...
chapem, ze ti to moze byt luto, ale aj ty potrebujes nejaky cas pre seba, aj ked to bude len par minut a pri ranajkach. proste ho tam supni a hotovo. zvykne si.
Ranajkovali sme vždy spolu
Ale teraz sa hrá a ja ranajkujem. Niekedy sa na neho pozerám ako sa zlato hra sam a rozplývam sa 🤣 a zatiaľ raňajky chladnú.
Nemala som vycitky
Jest sa musi
Ja som si do kuchyňe dala tu detskú penovú podložku a ohrádku,tam si davam malú už asi od 7m.
Buď bola v obradke, na podložke, vo vajci, pod nohami, ale vždy sme na seba videli, alebo som jedla v obyvacke
Vacsinou vedla mna na podlozke. Ked bolo dieta mensie, tak sme mali taku postielku na kolieskach, tak chodila vsade so mnou po dome 😁
A tie vycitky...nadych vydych 😁 dieta to zvladne tych par minut, a keby nie, urcite da o sebe vediet 😊
Dopraj si ranajky, zasluzis si 💪
NEMUSÍ byť sám ;) Môže byť sám.
Nikdy som nemala ziadne vycitky ze dieta sa aj samo pohra. Stavalo sa to malokedy (ze bolo aj same spokojne) ale bohuzial - ked som potrebovala spravit nieco bez dietata, islo do postielky, stolicky, ohradky.... Ci sa mu to pacilo ci nie, bolo treba. A citila som sa ako uplne normalny clovek zo musi zit, upratovat, riesit aj ine deti a zivot, nielen jedno dieta mat 24h na sebe, inak mam vycitky. Takze v tomto sa treba naozaj trochu upokojit, ziaden extrem nie je dobry. Ak budes tymto stylom pokracovat, tak o par rokov Ta to dieta zozerie, ak sa mu nebudes venovat kazdu sekundu.
Zeny,mamky ďakujem vám za všetky vaše rady 🙂 ste super nejak ste ma ukľudnili že mi len kus pečie na mozog a netreba to preháňať🙂
@colsami áno máš úplnú pravdu ,hrotim to iba ja v mojej hlave pritom on sa tam pekne hrá ani neplače nehľada má ,len tie výčitky 😀
Bud za to velmi rada. Mala som aj take dieta co teda pustilo narek ako pri mure narekov, ak si sa vzdialila ci niekde ho nechala. Ale smola, pri vsetkych aktivitach byt proste nemoze, musi sa ucit aj chvilku vydrzat, samo sa popozerat, pohrat. Ked aj po chvilkach. Takze bud za to rada ze Tvoje dieta je rado aj samo (a neotravuj ho a uzivaj si to 😆 - vtip).
@colsami hahahahaha 😀😀😀 neotravujem len chodím kukuckovat ci je všetko v poriadku 😀 si zlatá🙂

Boze, myslela som, ze ja som jedina taka 'sibnuta 😅 ja mam vycitky aj ked idem na zachod, ze je chvilu sama 😅😅😅