icon

Ako sa hrať s trojročným synom?

15. jún 2021

Ahojte. Moj syn ma v auguste 3 roky a nijak sa nechce hrat. Ked ho volam do hry nepride nechce. Co by ho mohlo zaujat? Max raz do tyzdna vezme lego duplo a chvilocku sklada inak nic auta knizky hracky nemaju ziadny uspech. Takisto odrazadlo nato ani nesadne. Vonku v piesku vydrzi 5 minut. Ked mu chcem ukazat v knihe zvieratka ako robia knihu zatvara a odnasa prec. Pri nicom vobec nevydrzi. Uz neviem co nanho vyskusat

Strana
z2
autor
15. jún 2021

@zuzudrnda hodilo ma len na pracovne zosity a tam su rozne ucebnice nic na suchy zips

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
autor
15. jún 2021

@zuzudrnda a bavi to vase dieta !

autor
15. jún 2021

?

luccija
15. jún 2021

Tie hribiky ani nekupuj, ked ceruzky okusoval.Este si to da do pusy.su velke rozdiely medzi detmi ja som mala volakedy v skolke 2,5-3 r deti a tie si samostatne lepili vystrihnute tvary, strihali s gulatymi noznicami...kazde dieta je ine a par ich tiez nerozpravalo, alebo len par slov.Je tam par veci, ktore ma zarazili, ale zase ber v uvahu, ze mladsi brat ho mozno taha dole spravanim.Hladaj, skusaj, existovali take vodove omalovanky, alebo este najdem jednu vec mohla by sa mu pacit
A mozno nie je vobec tvorivy skus mu spravit papierove lietadielko a nech s nim lieta

luccija
15. jún 2021

Ja som v zime, ked sme sa nudili spravila z krabice domcek, garaz, mestecko...a ona si lepila nalepky na krabice ci len carbala....niekedy su najlepsie hracky tie jednoduche

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
sasitimi17
15. jún 2021

Čože ? Vravíš že ma tri roky a robí takéto veci ako jedenie plastelíny lámanie ceruziek atd? Viem že deti sú rôzne ale v tomto veku už by mal chápať že načo sú ceruzky a určite sa nemajú dávať do pusy 😄 možno keby spolu malujete dopravne prostriedky ukazes mu akou farbou ma vymaľovať

autor
16. jún 2021

@luccija to aj mne napadlo ze ho mozno take tvorive veci nebavia len jeho nic nebavi. Mame aj knihy so samolepkami tak to vobec sa nechyta len si ju prezrel a nic aj som mu ukazovala ze mozeme lepit ale nechcel. Potom druhu knihu malovanku aj s peciatkami tak tu potrhal. Neviem ho vobec na nic take "nalakat"

autor
16. jún 2021

@sasitimi17 ano on robi take veci preto vravim ze sa mi aj nieco nepozdava ze uz by mal byt inaksi ja neviem

majuska4401
8. jan 2022

ahoj ako sa to zmenilo za ten čas? už vás počúva rozumie? ja mam 2,7 ročného a tiež niečo rozumie niečo mu treba 10 krát zopakovať a niečo totálne ignoruje, tak preto ma to zaujíma ďakujem krásne

majuska4401
Autor odpoveď zmazal
autor
8. jan 2022

@majuska4401 no stanovili nam diagnozu autizmus. Zacal ale viac chapat rozumiet aj sa zahra po svojom. V septembri nastupil do skolky a ta mu neskutocne prospieva zacal viac blabotat. Chvalia ho ze vsetko poslucha rozumie Urobi. Ked maju nejake aktivity krasne pracuje maluje lepi vsetko robi. Sam papa dokonca zacal poobede aj spat

majuska4401
8. jan 2022

tak to už nevyzerá na autizmus rozhodne 🙂 neunahlili sa so stanoviskom? ci ma aj také zlé dni? chodí do obyčajnej škôlky alebo špeciálnej?

autor
8. jan 2022

@majuska4401 no doma je to s nim vselijake ale v skolke je ozaj ako vymeneny. Chodi do sukromnej skolky normalnej

Strana
z2