Ako sa začína kočíkovať?
Zdravím. Mám doma 30 dňovú slečnu a rada by som chodila aj každý deň kočíkovať ale máme s tým trochu problém. Musím počkať až kým tvrdo nezaspí a tak ju preložím do kočíka a môžeme vyraziť. Ak sa pri tom prenose zobudí tak neni šanca niekam ísť. Také malé bábo má svoj vlastný režim a každý deň je s ňou iný. Celý jej svet je iba zobudiť, prebaliť, dojčiť a zaspať. S tým že zaspáva pri dojčení, inak nie. Chápete ma ako to myslím? Že nedá sa s ňou že ju nakojím kým má dosť a dám ľahnúť do kočíka a ideme. Lebo ona toho kojenia nemá dosť až kým nezaspí. Keby som ju položila len tak do kočíka a išla, tak by mi tam prerevala celú prechádzku. Alebo keď sa aj zobudí vonku v kočíku tak plače až domov kým nedostane bradavku, možno sa aj zľakne toho že čo je, kde je a že je tam sama. Cumlík nechce ani za svet. Takže otázka je vlastne taká že či to robím správne alebo je nejaký trik na to ako ju naučiť na kočík? 😄 Či len moc tlačím na pílu a stačí počkať kým si budeme môcť stanoviť nejaký režim dňa?

@svokrinjazykmonika U nas kocik nemal velky uspech, chodila som len v blizkom okoli, 5-15 minut, aby mala cerstvy vzduch a potom spat dnu. Poplakala, nevadi, sli sme dnu a zaspala. Potom parkrat zaspala aj v kociku. Ale tam nikdy dlho nespala. Netreba podla mna ist von s tym, ze chces dlho kocikovat, proste to ber, ze idete na cerstvy vzduch, rozpravaj sa s nou, rob grimasy, kludne chodte len niekde blizko, zober ju na ruky, nech sa popozera po okoli len tak a za chvilu dnu. Moja dcerka ked bola vacsia, uz chcela len na rukach chodit, lebo chcela mat vyhlad po okoli. V nosici nemala taky vyhlad, tak ani ten nemal privelky uspech. Neda sa, nesil to, pride cas, ked bude rada vonku vela. Ja som raz s nou bola vonku asi hodinu, bola unavena, malo byt zarucene ze zaspi. Hodinu mi vkuse revala a zaspala minutu po tom, co sme sa vratili dnu. Tak naco stresovat seba aj dieta? Treba pravidelne skusat, mozno sa jej to raz zapaci, mozno sa jej to zapaci len na tyzden a potom bude zase plakat.