icon

Ako správne čistiť oči bábätku?

21. aug 2024

Ahojte ako sa to ma robiť keď ma bábätko zoči, pretrieť očka pocikanou plienkov. Pretrela som mu oči smerom z vnútornej strany von, niekoľko krát som mu takto pretrela oči. Potom mu mam tvar umyť vodou alebo to mam nechať tak účinkovať ? A ako sa robí ten odvar čistec a ako ho pretrieť s tým ? Ďakujem

Strana
z2
lasona
21. aug 2024

Ošťatou plienkou mu môžeš akurát tak zaniesť nejakú infekciu do očí. Kde chodíte ženy na takéto dristy??

biba_18
21. aug 2024

@andrea_82 prečo by mi malo napadnúť že sa mi bežnou chôdzou zvýšil tlak tak že mi bolo na odpadnutie, a hlavne keď sa mi nikdy nestalo aby keď mi bolo zle že mi to tak skoro prešlo… ja som to neriešila a prijala som to ako skutočnosť ze sa to stalo a basta…

guliver19
21. aug 2024

Vrat sa do stredoveku, tam mozes pretierat od rana do vecera. Je mozne aby bol niekto zijuci v tomto svete tak prosty???

really8
21. aug 2024

Jaaaaj keby tak tebe niekto liskol tou ostanou plienkou po tej sprostej lebeni. Sebe to urob. Bude ti to prijemne?

anavixy
21. aug 2024

Skus zlizat 🙂 vraj aj to na nieco pomaha, tak budes mat dva v jednom. 🤯

macekovam
23. aug 2024

ja som do vecerneho kupela do vanicky priliala vylukovany cistec.. a tak som deti umyla.

cacianka
23. aug 2024

@stanulienkat mi zabehlo odhora až do dola 😝👏

vorkola
23. aug 2024

To z tych oci su povery.nastastie neucinkuje,ziadne porobenie z oci teda zlo na deti,

Strana
z2