icon

Ako vám muž pomáhal s dieťaťom?

erienka
11. júl 2013

ahojte, Zaujimalo by ma, ako konkretne vam pomahal muz s novorodencom. Moj muz chodi po robote hned domov a pomaha mi (aj ked niekedy mi staci len jeho pritomnost v byte a pomaham nemusi), Zaujimalo by ma vsak, ci mam "pravo" pozadovat od neho, ze bude chodit po praci hned domov, ze ci to nie je take "xantypovske". Ako je to u vas? 😉

Strana
z2
albao
11. júl 2013

@erienka mne nepomaha, lebo detom nerozumie. Pomahal mi tak, ze sa postaral o starsiu dcerku 😀 AKoze ano, ponosi, kym sa osprchujem a tak ... a ma zjavnu radost, ze uz teraz moze uspavat v kociku na prechadzke, lebo donedavna mala odmietala kocik ... a tak trochu ho trapi, ze malej nemoze nic dat jest, kedze doetaraz odmieta vsetko okrem MM, ... takze v ramci svojich moznosti pomojka, ale inak vlastne nepomaha.

cerez
11. júl 2013

Môj manžel mi pomáhal so všetkým. Keď som bola v pôrodnici, pral, žehlil, varil, o dieťa sa postaral. Po návrate mi bol veľkou oporou. Mám skvelého muža a keby mohol aj kojiť, tak to urobí rád. 😀

luci767
19. jún 2020

@lilka246 ahoj ako si to zvladla s muzom? Ja mam nieco podobne doma, po praci si ju vezme na ruky a chodi s nou ale ked ma dostat jest tak mlieko zarabam zas len ja. Aby jej pripravil kupel to ani pocut. Posledne tyzdne nemam ani naladu varit alebo upratat

kate_cs
19. jún 2020

Môj muž mi od narodenia syna pomáha so všetkým. Po pôrode sa fakt o mňa staral, lebo som mala veľké poranenia. Doma bežne aj varí a upratuje. Ale napríklad nikdy k malému nevstaval v noci (aj tak som kojila a teda s týmto nemal ako pomôcť) a ani ráno nevstával s malým on. Ale inak prebalil, utešoval pri kolikách a plačoch, keď je cez víkend doma, so synom niekam vyrazia len oni dvaja a ja mám chvíľku pokoj.
Býva celé dni v práci a vracia sa domov okolo 17:30 a potom je s nami až kým krpec nejde spať. Ale na druhu stranu nemám problém, ak ide večer s kamarátmi von.

Strana
z2