Ako vážiť deti, ktoré ešte nechodia?
Ako vážite svoje 17,18 mesačne deti ? Postavíte na klasickú vahu? Náš ešte nechodí, nepostoji tam.
Najskôr sa odváž sama, potom ho zober na ruky a odváž sa s ním 😎
@76california ďakujem 🙂
kks, toto je vysoka skola idiotskych prispevkov.
postavim sa na vahu a zistim svoju hmotnost.
zidem z vahy
postavim sa opat na vahu s dietatom na rukach
odpocitam od vyssieho cislo to nizsie a ten rozdiel je vaha dietata.
nemas za co
@nyusika 😂
To ti vážne nenapadlo?
zidem z vahy
nemas za co
@nyusika pri takýchto otázkach si niesom celkom istá, či zvládne odčítať od svojej váhy druhé číslo 🤫
zidem z vahy
nemas za co
@nyusika tak vy ste teda fakt príjemná 😂🤦🏻♀️ žily by vám roztrhlo keby ste nenapísali tu prvú vetu?
@nyusika tak vy ste teda fakt príjemná 😂🤦🏻♀️ žily by vám roztrhlo keby ste nenapísali tu prvú vetu?
@firsttimemommy každým mesiacom su tu čoraz stupidnejsie príspevky. Človek sa už nahnevá na to,ako Slovác hlúpne
...ja si myslím (a mám to odpozorované - keďže mám 16ročné a pritom prospechovo výborné dieťa),
že toto je priamy dôkaz toho, ako nám technológie/mobily a internet zabíjajú sedliacky rozum - čiže moja prvá voľba bude v daný moment vygoogliť odpoveď / resp. položiť otázku do fóra na nete,
pričom tá prvá voľba by mala byť v tom, že zapojím svoj mozog a podumem kúsok nad týmto "problémom" ja sám....
Radšej by som riešil, že take veľké decko ešte nechodí 🤨
@anonym_817c11 toto je tiez povzbudzujúca odpoveď roka, čo vy viete, prečo nechodí? 🤦🏻♀️
@anonym_817c11 toto je tiez povzbudzujúca odpoveď roka, čo vy viete, prečo nechodí? 🤦🏻♀️
@firsttimemommy neviem ani ma to nezaujíma 😉
Odvaz sa s nim a bez neho, ako baby pisu... a zvaz fyzio, ked ti 17-18 mesacne dieta este ani chvilu nepostoji same... uz by malo... nemusi lietat ako sarkan, ale uz by malo robit pokroky..
@firsttimemommy neviem ani ma to nezaujíma 😉
@anonym_817c11 tak preco riesis?
@firsttimemommy a autorke by hlavu odtrhlo keby pouzila tu hmotu co v nej ma?? Hlava nie je len na to, aby si mala kam nausnice zavesit a mohla vyfarbovat tvar, dokaze kopu inych, zaujimavych veci, len ju treba vediet pouzit. A zial byt hlupy je rovnake ako byt mrtvy - ty o tom nevies, len pre okolie je to tazke 🤷♀️ tak autorke a jej podobnym proste raz za cas niekto nastavi zrkadlo. A miesto toho, aby ste sa nad sebou zamysleli, tak sa budete oduvat. Jaj, ale nie je cim sa zamysliet, ze?
...ja si myslím (a mám to odpozorované - keďže mám 16ročné a pritom prospechovo výborné dieťa),
že toto je priamy dôkaz toho, ako nám technológie/mobily a internet zabíjajú sedliacky rozum - čiže moja prvá voľba bude v daný moment vygoogliť odpoveď / resp. položiť otázku do fóra na nete,
pričom tá prvá voľba by mala byť v tom, že zapojím svoj mozog a podumem kúsok nad týmto "problémom" ja sám....
@76california na toto si my starsia generacia 40+🤣🤣 musime zvyknut. Mladez mieri do zahuby. S prichofom AI uz uplne prestavaju premyslat a pytaju sa uplne zakladne otazky.
@anonym_autor 18m ani nestoji? Na to aby sa udrzalo na vahe nemusi chodit. Btw ved aj po sediacky vazi rovnako
@firsttimemommy a autorke by hlavu odtrhlo keby pouzila tu hmotu co v nej ma?? Hlava nie je len na to, aby si mala kam nausnice zavesit a mohla vyfarbovat tvar, dokaze kopu inych, zaujimavych veci, len ju treba vediet pouzit. A zial byt hlupy je rovnake ako byt mrtvy - ty o tom nevies, len pre okolie je to tazke 🤷♀️ tak autorke a jej podobnym proste raz za cas niekto nastavi zrkadlo. A miesto toho, aby ste sa nad sebou zamysleli, tak sa budete oduvat. Jaj, ale nie je cim sa zamysliet, ze?
@sissy27 ano nastaviť zrkadlo je fajn, ale dá sa to aj príjemnejším spôsobom 😉 nuž ale keď chce byt človek silou mocou nepríjemný, že? 🤣
@sissy27 ano nastaviť zrkadlo je fajn, ale dá sa to aj príjemnejším spôsobom 😉 nuž ale keď chce byt človek silou mocou nepríjemný, že? 🤣
@firsttimemommy za mňa bola @nyusika ešte veľmi príjemná... dokonca ani len neadresovala príspevok priamo autorke, ale veľmi všeobecne, nuž ale aj tu je vidno, kto sa v tom našiel...
@anonym_817c11 dieťa 🙂 je predčasné narodené o tri mesiace , preto .
@76california postup si zabudla napisat 😀 😀
A načo potrebuješ dieta vážiť? Véd ho odvazia na poradni% preventivke
Na poradni ho ako váži? Posadí ho na váhu, nie?
zidem z vahy
nemas za co
@nyusika nebojis sa, že ti praskne žilka v hlave pri toľkých nervickach?
Mala som detskú váhu 😀

zidem z vahy
nemas za co