Ako zvládnuť starostlivosť o psa a bábätko?
Mam doma malé šteňa, bude mať rok. Kúpili sme si ho, lebo sme už nerátali, že sa nám niekedy podarí mat babatko, nakoľko sme sa snažili dlho a aj za pomoci lekárov. No nejak sa stalo a teraz si lamem hlavu, ako budem zvládať oboje. Áno, niekto si povie, že o psa sa netreba tak starať, ale ja mam ešte mladého psa, ktorý je aktívny, hravý, stále vyžaduje pozornosť a vychádzky. Chodíme 5x denne von. Neviem si to predstaviť pri babatku. Doma ho samé nemôžem nechať, keď pôjdem venčiť. A stále ho obliekať a brat so sebou? Neviem, čo mám robiť 😕
@maciatkolulu hocikde v gastre sa robí 14h aj u nás ale nie každý deň dva dni robíš, dva dni voľno
No ale že do krstu nemôžeš ísť von? To sa ešte niekde podľa toho žije? To možno moja babka sa tým ešte riadila, moja mama mi o tom rozprávala ale že v dnešnej dobe mladá žena? 🙉
@nika523 neviem,môj muž robí v gastre a teda na hodiny sú citlivi. Nadčasy možno,ale nie 14 hodinový pracovný úväzok,kde je povolený?
🤔… ak to máš tak zamotané, tak je pár možností: náisť si niekoho na venčenie (napr. Hlídačky.sk), kašľať na “kecy”… hmm
Takúto hlúposť som ešte nepočula, a k pediatrovi na prehliadku to dieťa ako vezmeš, keď v 2t ešte nebude pokrstené?? 😂😂 Vykašli sa na také stredoveké hlúposti. Mám psa a normálne od narodenia som dieťaťu dala iba overal, hodila ho do nosiča, dala na nás nosičskú bundu a vzala psa von 😃 ak si ešte neporodila a dieťa budeš mať v apríli/máji, nemusíš ho ani obliekať, len si dáš nosičskú bundu. Ja mám našťastie fr buldočka, takže ten nejaké extra dlhé prechádzky nepotrebuje, chodí 4x denne.

@maciatkolulu v hotelových reštauráciách to je bezne