icon

Bábätko narodené počas pôsobenia zlej tattvy

nathalie94
22. dec 2011

Narodilo sa mi bábätko a zistila som, že sa narodilo počas pôsobenia zlej tattvy Akaša. Máte niekto s tým skúsenosti, že sa diaťaťu narodenému v tejto tattve stalo niečo zlé???

katy1979
22. dec 2011

o com to hovoris?

janie80
22. dec 2011

@nathalie94 ????? 😕

nathalie94
autor
22. dec 2011

existuje 5 tatiev, ktoré sa striedajú počas dňa, každá trvá 24 minút, ide o energetické sily, ktoré pôsobia na zem a ľudí. Na tatvických hodinách si môžeš pozrieť, aká tatva práve pôsobí. www.tatvy.neco.cz.

vejula
22. dec 2011

@nathalie mno čo ti na to povedať mala si ešte dieťa zadržať v porodnych cestach tych minut alebo kolko ti ostavalo do dalšej tatvy. Teraz je už všetko stratene 🤐 😅
Nie prepač že som trochu ironicka ale toja taka blbosť... To prosim ťa aky vyvolenec zase vymyslel a zostavil 😅

nathalie94
autor
22. dec 2011

Vymysleli to už veľmi dávno....... je to podľa jogy.

vejula
22. dec 2011

@nathalie94 to musiš mať ale velmi naročný život ak sa riadiš podla toho. To akože fakt planuješ napr dojčiť len v čase mimo tatvu akaša? lebo tam je to prisne zakazane, a ked nahodou bude tvoje dieťa vrieskať od hladu ty pekne počkaš na dalšiu tatvu?a radšej budeš do vtedy meditovať kym ti bude dieťa plakať od hladu? pre Boha , božeeee. To je taka blbosť!!! To musiš mať pekne naročny život ked všetko planuješ podla tych tatiev, ved cestovať možeš len počas tej zelenej tatvy, potom rochlo prestať a napr cvičiť. A teda zmluvy uzatvarať zas len v určitom čase zodopvedajucom tatve na to určenej. Toto je jedna z najväčších pitomosti ktore som kedy v živote videla 😀 😀 😀

inka070707
22. dec 2011

to je tazke, ked niekto miesto vlastneho rozumu sa riadi niecim co vymyslel nejaky sfetovany uchylak... omg!!!a este to ma aj dieta, no chudatko ☹

bobocka
22. dec 2011

@nathalie94 ja by som si z toho fakt hlavu nerobila.uplne ine veci su pre matku smerodajne a nie tattva. to je len presvedcenie mysle.ked si raz povies,ze tattva teba ani ziadne tvoje kroky neovplyvni,tak ich ani neovplyvni.ak sa tvoje dietatko narodilo pocas zlej tattvy,tak by som iste koli tomu na tvojom mieste nemala hlavu v smutku. a inak popravde ti asi maloktora matka bude vediet na otazku odpovedat,lebo len mizive percento matiek tattvu vobec riesi.ja aj keby som chcela,tak ti odpovedat neviem,lebo netusim za akej tattvy sa moj drobec narodil.da sa to pozriet aj spatne?ted aka tattva bola v case jeho narodenia dva roky dozadu?

nathalie94
autor
22. dec 2011

ja sa tým v bežnom živote vôbec neriadim, len som o tom čítala a takú dôležitú udalosť ako narodenie dieťaťa som si tam náhodou pozrela a zlakla som sa, tak ma nemusíte urážať

pici
22. dec 2011

@nathalie94 to ale srandujes ze? jaka tatva, co to trepes? normalne tie tatva zvasty zahod a riad sa vlastnymi " tatvami". ved to je ako obsedantno kompulzivna porucha, kde vsetko robis "len" v urcitom case atd... chore cele.
to nie je urazanie. proste fatalna volovina z mojho pohladu, netrap sa tym, necitaj taketo hluposti a venuj sa babatku.

vejula
22. dec 2011

@nathalie94 ja ťa neuražam, len som sa snažila pochopiť ako sa da žiť s vierou v taketo veci. Je to hluposť proste na to zabudni 🙂 Joga je super na natiahnutie kosti ale nemôžeš veriť každej jednej filozofii o ktorej si prečitaš na nete. Tak sa už netrap 🙂

katy1979
22. dec 2011

@nathalie94 hlavne sa nedrz toho co si precitas teda to negativne lebo sa budes stale bat co ak bude nieco zle. lebo ked to beriem tak laicky tak preco sa pocas tejto tatvy potom rodia deti ked prinasa vsetko zle. zavisi na kolko tomu veris. a aj keby to bola pravda osobnost jednotlivca je silna dost na prebitie roznych negativnych vplyvov.

nathalie94
autor
22. dec 2011

Dá sa to pozrieť aj spätne. Stačí vedieť kedy v ktorom meste v ten konkrétny deň vyšlo slnko. http://calendar.zoznam.sk/sunset-sk.php?city=30...
Na dnes a zajtra si to môžete pozrieť
http://tatvy.neco.cz/

http://www.magicabohemica.cz/TATVY.htm

lenka311
22. dec 2011

@nathalie94 Pane bože.... Tak a teraz čo? Reklamácia do pôrodnice, ideš si ho zasunúť naspäť 😀 😀 😀 😀 😀
Prečo ľudia veria takýmto kravinám.....
Ozo a nebol tam ešte najaký dodatok - že v prípade že sa to stalo zaplaťte napr. 100EUR a my Vám pomôžeme?????
Kašli na to, teš sa z toho čo máš a radšej sa viac venuj bábu, ako čítaniu takýchto debilín... 😎 😎 😎 😎

happy8051
22. dec 2011

@katy1979 teraz mi normalne zredlom ci aj Natalia nie je narodena v zlej tatve...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

happy8051
22. dec 2011

@nathalie94 tak ale teraz mi normalne zredlo....co ak aj Natalia je narodena v zlej tatve????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zelmirka1
22. dec 2011

@nathalie94 ja poznam tatvy, to ze sa narodilo počas Akaše nemusi znamenat nic zle, netrap sa ani nepremyslaj nad cimkolvek negativnym, sila myslienky je fakt velka. Vela rozhodnuti sa da v zivote urobit v spravnej tatve ale nie je dobre podriadovat zivot ich sledovaniu, co poznam tak ide o najdolezitejsie rozhodnutia napr. svadba ked ju clovek planuje....spatne kontrolovat tatvy je nezmysel. 😉

margarita
22. dec 2011

hmmm, tu sa clovek dozvie veci 🙂
ja som az doteraz zila v tom, ze je dolezitejsie KOHO si zena vezme za partnera na cely zivot, nez KEDY to urobi...a podobne mam pocit, ze je stastie ak zena vobec porodi zdrave dieta, bez ohladu na znamenie, spln, zatmenie, tatvy, piatky 13.ho a pod.

Nuz ale ak mate cas a silu riesit este aj toto - tak to mate moj obdiv 😎

akika722
22. dec 2011

aj keby boli moje deti narodene v zlej neviem čo 😅 pre mna by boli a budu vždy najužasnjenšími stvoreniami na zemi a pre mňa všetkym 😉

@nathalie94 a ked pišeš že ta ona trva 24minut..to chceš presne naplanovať dieťa?že no pod cica teraz možeš,maš nato ešte 3 minuty? 😕 😀 a ak nestihne ma smolu? 😅 heh 😀

akika722
22. dec 2011

aha 😅 ty si asi tehotna už..tak skus zadržať pri porode 24min aby si bola v ten dobrej neviem čo..ak sa podari osobne ti zagratulujem 😅
neriad sa hluposťami,zbytočne budeš v strese.. 😉 babo bude v poriadku 😉 a ver mi,pro porode zabudneš na všetke "tattvy" 😉