icon

Bábätko precikáva plienky: Riešenia a odporúčania

16. jan 2025

Máte s tým skúsenosti že bábätko preciká plienku ? Hlavne v noci, občas aj cez deň. Používame baby love 5+
5 jej robia otlačky
A zas 6tky sú jej príliš veľké
Tieto jej pekne sedia…len ona sa niekedy strašne točí z brucha na chrbát a naspäť…
Ma citlivú pokožku a tieto jej vyhovujú
Precikava buď zo zadu, z bokov, okolo nožičiek..ako kedy

Strana
z3
zuzanna33
19. jan 2025

Od 2r slipove z DM ky 5 ale ak nestihnem drogériu aj v Kauflande č. 5 ale len v noci na pár hodín

autor
19. jan 2025

Prebalovala som ju aj v noci a aj tak sa pocikavala..už 2x prezliekam…nám tie plienky sedeli cca 2-3 mesiace ich používame ale pocikava sa len možno 3-4 týždne…čo píšete plienky menšie tak to je jej malé a čo píšete pampers tak žiadne z nich jej pokožka neakceptuje už sme skúšali dávnejšie, nevadí mi priplatiť na vlastné dieťa…musíme sa buď s tým zmieriť že to tak teraz bohužiaľ je alebo ešte skúsime tie jedny plienky čo sa tu písalo alebo tie slipové 🙂 dakujem že v tom nie sme sami

leidin
31. jan 2025

Tak to neviem ci to znamena presakovanie ale mne sa stalo len obcas ze zozadu sa zosmykla atd. A ona aj to citila a chcela to opravit inak zadrzovala.

autor
31. jan 2025

@leidin nie normálne precikavanie. Dali sme 6tky a je to o niečo lepšie 🙂 niekedy sa precika a niekedy zas nie, už to ale nie je na dennej bázy

Strana
z3