Bábätko precikáva plienky: Riešenia a odporúčania
Máte s tým skúsenosti že bábätko preciká plienku ? Hlavne v noci, občas aj cez deň. Používame baby love 5+
5 jej robia otlačky
A zas 6tky sú jej príliš veľké
Tieto jej pekne sedia…len ona sa niekedy strašne točí z brucha na chrbát a naspäť…
Ma citlivú pokožku a tieto jej vyhovujú
Precikava buď zo zadu, z bokov, okolo nožičiek..ako kedy
Ked nosi 5ky az take babatko to nie je. Davaj ine plienky. Napr nohavickove na noc alebo v noci prebaluj. Plus rste mi pomohlo na noc zrusit bodycko a davat overal
Jasné, stalo, keď už nestíhala kapacita. Ak sú jej 6ky zvyčajnej značky veľké, skús inú značku, alebo nohavičkové.
Mame s tym skusenost teraz pri druhej dcere :/ nebol problem s roznymi plienkami od narodenia...mali sme uz vselico..a zrazu uz asi druhy mesiac nam presne toto iste sa stava..skoro kazdu jednu noc prezliekam...niekedy ma fakt, ze plnu plienku..inokedy nie...netusim preco sa to stava. Pri prvej dcere sa to tak nedialo...Teraz sme pouzivali hlavne lidl plienky...ked to zacalo..tak sme zmenili na tesco a tiez to iste...planujem teraz vyskusat Dm plienky..Ale stalo sa nam to aj pri pantsoch..tak neviem. Mozno uz nedavat vecer vodu..mame tiez 5. Este mozno zmenit na 6 velkost, ale ako pisete..budu mozno velke.
Má 9 mesiacov, 9,5kg ale ma vacsie stehienka. Dávame pyžamkovy overal. Skúsim ešte raz tie 6tky keď tak iný typ…ale už sme zúfalý lebo sme skúšali ešte inú značku a tam to iste…prezliekanie v noci akože nič prijemne pre jednu ani druhu stranu a ešte keď spi s nami v posteli :/
A Pampers night pants si skúšala? Ja keď ju dám malému, a ak aj pije v noci mlieko tak ho neprebalujem. Pri iných plienkach som musela v noci prebalovat, a aj tak sa veľa razy precikal.
Skusala si tie nocne 12 hodinove? Maj tiez casto precikaval, ale on strasne vela pil, necudujem sa, ze uz nemali kde nasiaknut 😀
To mi pride ako blbost tie 6. Ved to nosil moj dvojrocny. V noci sa precika aj ked prebalis? Davaj nohavickove, tam stehienka nevadia
My pouzivame na noc pampers comfort. Ostatne znacky precikaju.
Ahoj, ja by som tiez poradila tie nohavickove plienky pampers, u nas sedia vyborne. Denne mame c. 5 a na noc mame c.6.
Moja 11kilova dvojrocna ma 4ky, takze tboje 5ky su az az. Vacsinou zo buva zlym zapnutim, ja dopinaˇ skoro ku cislu kazdu stranu a plienka obcas nestiha ked je uz navicana a lezi nejak nakrivo a skratka to bokom preteciw lebo vaha plienky uz taha a medzi stehnom a plienkou je medzera. Podla mna davas moc velke plienky
Na noc Pampers noght pants
A ak kojis alebo ma v noci mlieko co pri 9m asi ma, tak ozaj v noci raz prebalit, v pritmi
Pampers nočné Pants
Ahoj,keď mi precikavali chalani plienky Babylove,vrátili sme sa k Pampers a bolo po probléme.
V tomto asi už len pampers kúp kvalitnejšie
Tak ako tu bolo pisane, zmen znacku plienok. Za mna pampers premium alebo harmonie, ale vyberaj pants. Babylove nesedeli, vyskusali sme tie nature, lebo ved cena je lepsia, ale nesedeli, tiez sa precikala.
Stačia 4ky a poriadne zalepiť. ;D
Keby si skúsila.plienkové nohavičky? Zda sa mi že lepšie priliehajú
Pampers sme skúšali keď bola menšia, zo všetkých za vyhadzala. Jedine čo jej sedelo boli bebelo, bella happy a tieto z dmky. Vyskúšali sme veľmi veľa kým sme došli k tomu čo jej nerobí zle. Panty som tiež kúpila raz a veď to sa nedalo navliecť na ňu
@lenka_333 presne :/ tiez neviem kde je problém
@kitycat ja tiež zapinam až ku číslu
@ivangeline jasne a stehienka čo? Do rana ich bude mat červené do krvi 🙂)
Prebaluj v noci a bodka. Neviem si predstavit ze necham dieta 12h v zacuranej plienke. To sa nedivim ze sa vyhadzala. Nechas si jednu vlozku cely den?
@really8 ale ona sa vyhadzala z tých plienok aj keď ich mala cez deň. To mením podľa potreby. A precikava sa cez deň aj keď ju nemá vôbec plnú…to máš pravdu asi budem prebalovať ale keď si 12hodinové tak mi to prišlo ako zbytočne keďže sa tým zobudí a ďalšiu hodinu je hore
Používaš strašne veľké plienky. Keďže sú veľké, tak nedobre tesnia a moč pretečie v spoji pri stehnách. 4ky sú väčšinou až do 14kg, aspoň pampers. Na noc sa mi osvedčili nohavičkové plienky, tie sa nerozlepia a body tiež pomáha ich držať na mieste. Ak pije aj v noci, tak prebaľuj, ja prebaľujem dvakrát vždy keď pije fľašu mlieka a vždy je plienka viac ako napolovicu plná, čiže bez prebalenia by bola ráno precikaná.Navyše, nechať dieťa 11 hodín v moči je dosť dlho, cez deň dieťa za ten čas prebalíš aspoň 3x.
Ak kojis tak prebalis medzi kojenim. Naucis sa to sup sup. Ak papa umele, moj 8m si uz drzi flasku sam takze podam a ja prebalujem kym pije.
Ahoj môj sa tiež pri týchto plienkach precikával jedného času a som zistila že som mu málo uťahovala plienku okolo pása.
Kolorky su velmi príjemné, aj ked su trochu uzsie tie pants, no zase pekne sedia svojim strihom. Vydrzia bez probemov u 2,5r celu noc
Plienky su bud velke alebo male.
Mam cerstvo rocnu. Ma cez 11kg a davam jej pampers premium care. Jedine ktore mi neprecika. Tusim 4.ma cislo.
ak je dobre zvolena velkost, tak mne precikala plienku dcera jedine ak niekto ju zle zapol.. okolo noh ak tie "volaniky" ostali niekde pokrcene/zahnute a okolo pasa detto. Zatiahnut okolo pasa a zalepit. A ak je plienka taka plna ze uz nesaje a preto narp.pretecie = treba castejsie vymenit. pouzivala som p premium care jedine.
A dovod na prebalienie je aj ten, ze ta plienka ked je plna je studena
a 6tky su na 9kg dieta obrovske... to su tak 4.

u nas precikaval, ked boli plienky male a nestihli absorbovat to mnozstvo, ktore jednorazovo vytieklo. Ak je vavsia plienka velka, skus dat este navrh bavlnene gatky