icon

Bezpečné prebaľovanie bez prebaľovacieho pultu

27. feb 2025

Ahojte, mám 9m dieťatko a je veľmi akčné, na pulte sa už bojim prebaľovať, lebo stojí, ide hlavou dole no hrozné. Na zemi ale to je nemožné, hneď uteká 🙈🙄 Rady prosim?

Strana
z2
ivanakal
27. feb 2025

Nikdy som prebalovaci pult nemala, prislo mi to ako zbytocnost. Mala som ale taku gumennu podlozku prebalovaciu a tu som davala hocikde, na stol, na zem, na gauc, na postel, a ked uz bolo vacsie, tak prebalila som hocikde, hocijako. 😀

oblecenie99
27. feb 2025

Mala som pult, ale v takom veku som ho už tam nedávala, príde mi to nebezpečné. Teraz sa nám pult nezmestí, tak problém vybavený, zostava posteľ a podložka.

kiki68
27. feb 2025

Na zemi na podlozke

anavixy
27. feb 2025

Rady? Normalne zalahnut, prichytit, zaujat niecim, pouzivat nohavickove plienky, bude aj horsie… a kde? Hocikde, na posteli, na gauci, na zemi. Prebalovaci pult som nikdy nepouzivala ani nemala.

iivancova
27. feb 2025

Od kedy dcéra sedela, kvôli plienke si ľahnúť isto nechcela 😀 Takže nohavičkové plienky to vyriešili.

maryetta
27. feb 2025

4 deti. Stale na posteli. Parkrat sa stalo ze na zemi.

euka210
27. feb 2025

Na posteli v takom veku

jarkaslck
27. feb 2025

Ahoj, odkedy zacalo byt prebalovanie dvojboj, presli sme na nohavickove plienky, prebalujem postojacky, na gauc dam napr. knizku, hracku. Druhu alternativu mam, posadim na serblik a vymenim. Poleziacky by sme u nas nevymenili uz asi nikdy plienku 🙂

luccija
27. feb 2025

Do ruky hračku, alebo niečo saskovat s ním....prebalovala som pri posteli ja som kráčala.. na gauči...chrbát boli z iných veci ako prebaľovania😉zdvíhanie dieťaťa atď ..zase nerobme z prebaľovanie vedu.Mala som komodu a podložku, ale nevyhovovalo mi tam prebalovat

cimage
27. feb 2025

@ivik4 tak nechapem ako ta moze boliet chrbat ked nie si zohnuta nad tou postelou 🤷🏻‍♀️

samik88
27. feb 2025

Aj ja mám 9 mesačného a je to boj už dosť dlhú dobu. Dupačky mu dávam už len so zipsom lebo pozapínať gombíky je pri ňom nemožné 🙈. Tie gaťkové plienky je dobrá rada. A ja mu vždy ,ale že vždy dávam do ruky nejakú hračku ,najlepšie takú čo vydáva nejaké zvuky. To ho zvykne na tú chvíľu zabaviť. Ale musím byť fest rýchla. A ešte mu niekedy dám fľašu a kým pije tak ho rýchlo prebalím.

heln
27. feb 2025

v tomto veku sa mi zdalo veru najbezpecnejsie prebalovat na zemi a presli sme z klasickych plienok na pants, tie vies obliect aj na stojaka.

diewcatqoo
27. feb 2025

Mam pult teraz a mala som rovnaky aj pri starsom pred 8 rokmi. Pult je u mna jedna z naj veci. Neviem si predstavit prebalovat stale na posteli, gauci.. staci mi, ze obcas tak prebalujem a ide mi chrbat odpadnut.
Starsieho som prebalovala na pulte dlho. Ked uz zacal byt akcny, tak som dala nieco do ruky, aby som ho zabavila. Ked uz to bolo prilis akcne, presli sme na pantsy. A ked uz mal cca 2 roky, prebalovali sme casto uz postojacky. Ale na pulte sa mi nikdy nepokusal vstavat.. len sa mrvil a snazil sa pretocit.

Strana
z2