icon

Čakám štvrtého chlapca

maminkatt
31. júl 2017

Ahojte. Ani neviem ako začať. Čakáme 4 a ja neviem. Ešte sme to nikomu nepovedali a popravde ani neplánujeme. Hlavný dôvod je ten že ja veľmi zle znášam ze je to zasa chlapec a tie reči od ľudí ktoré som zazivala uz pri 2. a 3. Synovi boli strašné. Ja ich milujem a nevymenila by som ich. No ale teraz sa bojím že tie reči nezvládnem. Určite ich poznajú mamičky co majú doma detičky len jedného pohlavia.

Strana
z3
elisskah
14. jún 2019

Tak to ti verím! Ja som čakala len druhé (dievča) a všetci tak sklamane a ľútostivo reagovali, keď som povedala, že dievča. Mi odpovedali, že nevadí, nemusí byť párik, že nevadí nabudúce sa pošťastí chlapec, nevadí, hlavne aby bolo zdravé. A pritom ja som si veľmi želala aj druhú dcéru. Prvá chcela sestričku a ja som jej ju chcela dopriať. Po chlapcovi mi srdce nebažilo. Ale keď som na ich reakcie reagovala, že ja som si aj želala mať babu, takže sa mi to splnilo, aj tak sa tvárili, že mi to neveria.

mimibb
14. jún 2019

@maminkatt úplne chápem.... Mam 3dievcatka...lahko sa povie, "ignoruj reči okolia", keď sa ti celé vnútro chveje zialom z toho, že to male ešte ani nieje na svete a už je okolím odmietanie koli pohlaviu..... Už pri druhej dcérke som si vypočula zhrozenie typu-pre Boha, to nebudete mať nasledovníka? V šoku som oponoval proti otázkou-a co sme aristokrati?.... Tretiu som si odplakala, lebo som mala komplikovane tehotenstvo a vôbec tu nemusela byť, no istých ľudí nezaujímal jej zdravotný stav, ale zas riešili pohlavie.... Skratka ľudská sprostosť a hlavne ženská jesitnost je nekonečná.... Po pôrode bude lepšie, aj sa za nich pobijes, sú tvoji, pre niečo si ta vybrali a magori, čo riešia pohlavie len závidia 🙂

kiki2255
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3