Čakám tretie dieťa
Hladám mamičky, ktoré majú tri detičky, alebo ešte len čakajú tretie dietatko.. 🙂 🙂 Ja som sa pred mesiacom dozvedela túto radostnú novinu. Zo začiatku nas to prekvapilo,ale pomaličky sa pripravujem na to že pribudne do rodiny ešte jeden člen 🙂
@julinka88 tak ja som skor smerovala poznamku na to, ze svoje myslienky vyjadrujes, ako keby bol tvoj manzel niekto cudzi a pride ti uvarit, upratat, proste pride do domacnosti, kde on nezije.
ved ked clovek riadi, upratuje, vari, tak aj sebe, nielen druhym...
PS: pre mna je SAMOZREJMOST, ze na domácich pracach participuju vsetci clenovia rodiny. To nie je prosba, to ma byt samozrejmost.
Ahojte ženušky! 🙂Obraciam sa na Vás a na toto fórum s prosbou o vyplnenie krátkeho dotazníka k mojej záverečnej práci, ktorá sa zaoberá príčinami odkladania tehotenstva. Bolo by super, keby sa tu nájdu práve tie mamičky, ktoré mali možno dieťatko neskôr alebo majú iba jedno dieťa alebo dokonca ich máte veľa. 🙂 Všetky prípady sú pre mňa zaujímavé. Dotazník je anonymný. V prípade, že Vás budú zaujímať výsledky prieskumu, môžete ma kľudne kontaktovať. Ďakujem Vám. Za každé jedno vyplnenie (5minút) srdečne ďakujem. S pozdravom Lenka Mičányiová. Link na dotazníček -> https://www.survio.com/survey/d/T4W8E4L9B8K7S6V9B
Ja momentálne čakám tiež 3, úplne neplánovane, napriek antikoncepcii sa stalo... Som z toho psychicky úplne hotova, preplakane dni a nocí, neskutočný stres a nech sa rozhodnem bábo si nechať alebo nie, obe varianty budú pre mňa veľmi ťažké. Uz teraz mám pocit že idem za svoje limity (deti, práca, zdrav. stav) nie to ešte mať ďalšie dieťa. Druhú možnosť si budem urcite vyčítať do konca života. Som úplne zúfalá z toho ako sa rozhodnut. Manžel si to tiež nevie predstaviť ako to zvládneme s 3(teda hlavne ja), už teraz padame na hubu, bez akejkoľvek podpory, ešte sa starám o mamku, do toho zas prídem o prácu,kde má vezmú potom s 3 deťmi a tiež finančné ako to zvladneme...veľmi sa trápim.

@mima4 ehhh to ano ale uprimne akoze kolko zenam muz robi doma taketo prace?takze tak