Čakáme piate dieťatko
Ahojte maminy! Je tu mamina ktorá čaká svoje pite dieťatko a chce si pokecať? Uvítam pokec a predanie skúsenosti.
Hihi teraz vidím že to bol starý príspevok😀😀😀😀
Ahojte idem to tu trochu oživiť.Konecne som nasla temu kde sa nebudu cudovat ked napisem ze sa pokúsame o 5 dietatko.Doma mame 3 chlapcov a jednu princeznu taky naš stvorlistok stastia .Velmi sme uvazovali ci 5 ano ci nie ale tento mesiac mnou zacali tak neskutocne lomcovať hormony a manzel sa smial ze ved pri sobasi sme si vraveli ze budeme mať 5 deti 😊.Tak sa tomu uz nebranime a ak k nam bocian bude chcieť doletieť bude vitaný .
Len jednu radu by som prijala ako zvladate tie pichlave pohlady a blbe poznamky ked vidia ze mate viac deticiek.
@lavinis veru riesia dokonca su niektory tak hnusny ze manzelovi šef povedal pri stvrtom ze riesime romsku problematiku.A mozem ti povedat ze mame o deti lepsie postarane ako znama co ma jedno a holduje alkoholu .Ja som za detmi blazon uz od 15 r. som snivala o velkej rodine a chvala bohu mam skveleho mm ktory vie aj zarobit aj sa venovat detom a to dokonca este behame s gavinkami po vystavách 😊
@nina4 mas pravdu, my mame tri a uz teraz badam, ze vybacame z normalu u ostatnych ludi :D
ja by som aj do stvrteho isla, ale uz mam dost rokov
teda zeny mate moj obdiv 😉 😀
Gratulujem
@celasapremenim veru niekedy mi je to aj smiesne ze tak pozru ze aka rodinka velka ale vtedy som az taka pysná Len su aj taky co si neodpustia blbe poznamky nuz ale co aj taky tu musia byt 😊
@nina4 je to velka radost, stale je tu veselo, nazory cudzich ludi, co sa cely zivot dokazu tak postarat o svoje zadky a aj to sa im zda byt namahave, nam mozu byt fakt ukradnute :D
@celasapremenim Presne pre mna je najkrajšie ked najstarsi bude mat 14 pride maminka potolkaj ma a to je ta najväčšia odmena pre mna su chvile ked sa aj povadia poriadne ale ved aj ja som sa vadila so sestrov no vedia sa aj jeden druhemu ospravedlnit.
No ved som zvedava ci nam to 5 bude sudene .Zas silit to nechceme ved mame doma krasny stvorlistok 😊
@celasapremenim tiez sa mi to zdalo šialene v štyridsiatke ale je to úžasné...zrazu staršie pochopili ze je cas sa starať o svoje veci ! Mamy ma starosti s miminom.kdesi som počúvala taku reláciu psychológ online vravel ako sme klesli ked dve deti vychovavame ako jedinacikov ,nespokojné su sebecke,myslia si ze su centrom vesmíru..ked dorazí prírastok v rodine , sú uplne nešťastné, cítia sa ohrozene...kedysi bolo bežné ze sa starší súrodenci starsli o mladších..dnes sa fyzická puberta posunula o tri roky,ale psychická vyspelosť klesla.vodíme ich za ručička az po strednu skolu ako škôlkarov..dopad prehnanej starostlivosti rodičov na deti je priam zničujúci...
Mne sa toto potvrdilo pri druhom som si nestihla cez deň ani 1 návštevu wc .teraz pri štvrtom tozdelim úlohy a este mam cas na prechádzku...pravda cez deň...vecer je to des, spravy som nevidela asi tri mesiace 🙂
Neľutujem, 🙂
gratulujem k babatku a nabuduce uz poslite bociana k nam ;)
@elninoenmipueblo presne ked to porovnam mas pravdu je pravda ze mam aj manzela super ze necaka kym ho o nieco poprosim pomaha sam od seba a rad .teda myslim ze rad 😂😂😄
@emka530 tak ti budem drzat palce nech dlho necakas na bociana 😊.
No my sme sa snazili najskôr na jar len potom ma opantal tak blby pocit a strach ze sa nieco udeje ,ze sme dali pauzu .A minuly mesiac vravim mm ci by sme teda este skusili s tym uzlickom malym muz sa potesil tak toto je druhy cyklus co sa snazilkujeme .Ale nemeriam si ani bazalnu teplotu ani nic nezistujem berieme to tak ze stvorlistok je uz doma a ak boh da a mimi nam bude sudene tak to pride same.
A u Vas sa uz dlksie snazilkujete ? A ake detusky mas doma ?
Jej zeny, my mame styri a veru ma to draone sem tam ze este piate, a mojho manz ani nehovorim, ale uz mam babickovsky vek, tak uz si uzivam ze su uz velki a . Ale vsetkt maminky viacdetnych rodin su aj tak najlepsie ligistky, taxikarky a menegerky a o improvizacii ani nehovorim. Tak vam zelam vela optimizmu a, sil a radosti z vasich big family.
@emka530 nam pri najmladsom cely cas tvrdili ze bude dievcatko tak sme boli nadstaveny na Michalku len mne volako nedalo chystat ruzove vecičky mala som naukladane len neutralne a modre este mm sa smial ze ved bolo krasne vidieť ze bude dievka ze nech uz aspon jednu ruzovu vec dam a ja ze iste to je az ked sa narodi a ked som prenasala dok.sa spytala ze ci aj vieme co bude a ja ze dievca a ona sa len zasmiala ze tak s tymto nadelenim medzi nôžkami ťaźko no dopriala by som ti vidiet ten manzelov prekvapeny kukuč 😄 Tak asi aj zato je u nas ten drobec tak vitany a mi len tichucko dufame ze bude ta Michalka ☺
Mna este napadlo ten Inofolic ze by som skusila lebo mam 37 dnovy cyklus aj to som rada ze sa mi ustalil aspon takto

Jej gratulujem k piatemu babu,ja mam tiež 5synov,milujem ich najviac na svete a nikdy som ani sekundu nelutovala rozhodnutie mať toľko deti,teraz sú už veľkí,ale som šťastná a pyšná na to ze sa majú radi,že sú stále spolu,pomáhajú si,sú si najlepší kamaráti.Drzim palce nech tehotenstvo dobre dopadne a nech ti detičky robia radost