icon

Časté nočné budenie 4 mesačného bábätka

mona1981
28. jan 2013

Ahoste ..doma mam 4 mesacne babo a doteraz v noci sme nemali problem az na jednu vynimku ktoru sme vyriesili biogaiou... Preslo to a odvtedy v noci zacal spinkat okolo 21.30 hod do 4 rana bez zobudenia mozno iba raz sa zobudil placom ale to hned zaspal do tej 4 rana ..potom som ho nakojila a spinkal dalej do pol 7 a znovu nakojili a potom spinkal uz len pol hodinku .. No ale neviem co sa deje teraz ...dam ho spinkat o 21 hod a zobudza sa mi kazdu pol hodinku je uple nekludny , stale myka ruakmi , tre si ich o tvaricku . Zobudza s a splacom az sa mu trasu rucicky a ked si ho zoberiem na ruky tak mrci a pritom spinka a silno s ama drzi ..potom znovu zaspinka a zobudi sa znovu za hodinku ale stale sa budi ...doteraz mi spinkaval v koliske ale ma 4 mesiace dlzku 70cm tak som kolisku predala a spinka vo velkej postielke..Nikdy som ho nebali do zavinovacky ...ale nechapem co mu je ..este som zabudla napisat ze rano ho neviem zobudit zo sna kde mrci a ma zavrete ocka ..ani na chrbat ani na brucho a ani na rukach ....az ked sa mu zacnem prihovarat tak zraru otvori ocka a usmeje sa na mna...no nechapem ,,napiste ci ste to zazili..

snoofy987
31. júl 2013

@kikuskas
@si_si tak mojej som nasla opuchnute dasienka dole a kopceky.....

si_si
31. júl 2013

@snoofy987 nas napriklad nemal opuchnute dasna ani teploty, iba ten spanok je strasny. Ale to ked uz ma takto, to uz budu zuby coskoro.

snoofy987
31. júl 2013

strasna je cely den :/ nervozna vrieska :/
@si_si

si_si
31. júl 2013

@snoofy987 treba vydrzat :(

snoofy987
31. júl 2013

@si_si snazime sa bojujeme .... bidnatka male

snoofy987
1. aug 2013

@si_si
@kikuskas
tak idu nam zubkyy..... už je to isteee....

si_si
1. aug 2013

@snoofy987 tak super 🙂 u nas ale v spanku ziadne zlepsenie zatial, praveze zhorsenie, uz je to katastrofa aj cez den :(

snoofy987
1. aug 2013

no moja vcera cely den bojovalaaa :/ a celu noc sme nespali :/ dnes den parada ale akurat zacina byt strasne nervnaaaa

kikuskas
1. aug 2013

@snoofy987 tak nech vam rychlo vydu von a budete lepsie hajat 😉 ...my zatial len slintame a prstiky stale v ustach, ale zubok zatial nikde...
@si_si nechce sa mu hajat cez den? a je uplakany moc?

snoofy987
1. aug 2013

@si_si no moja vcera cely den bojovalaaa :/ a celu noc sme nespali :/ dnes den parada ale akurat zacina byt strasne nervnaaaa

snoofy987
1. aug 2013

@kikuskas dakujeme snad to pojde rychlo... ked vidim jak sa trapi normalne my je lutoooo

kikuskas
1. aug 2013

@snoofy987 vsak to, ze nejak to zvladnem, ze som totalne nevyspana, ale mne je tiez mojej malej luto, ale nie sme jediny, tak to musime zvladnut 🙂

snoofy987
1. aug 2013

@kikuskas toto ze v noci katastrofa ta ja unavena potom cely den .. ale tak nemozu za to bidnatkaaaa maleee :/

si_si
1. aug 2013

@kikuskas ano, cez den sa velmi tazko uspava, musim na rukach na fitlopte ale teda ma uz okolo 7,5 kg 🙂 tak posilujem. Mam aj nosic, ale v tomto teple by to bolo trapenie pre oboch :( plac bol trochu, nie je nejak extremne uplakany, nastastie.

snoofy987
2. aug 2013

no my vcera hodinovy plac vreskot.... som skoro odpadla z nej chudatko male :/ :/ :/ a v noci chvalabohu sme sa vyspinkali.....

si_si
2. aug 2013

@snoofy987 tak aspon v noci ste spinkali. U nas to bolo trochu lepsie, alebo si uz zvykam 🙂

snoofy987
2. aug 2013

@si_si teraz opat vyvadzalaaaa :/

si_si
2. aug 2013

@snoofy987 u nas zatial v pohode, prvy denny spanok uz mame za sebou.

snoofy987
2. aug 2013

@si_si my hajame teraz po dlhom boji 🙂

kikuskas
2. aug 2013

@snoofy987 a co jej davas na zubky? nejaky gelik? tak vam zavidim, ze ste v noci hajali...u nas je to stale horsie a horsie, stale je v noci nejakom polospanku a nevie tuho zaspat, stale sa prebudi a zacne sa mrvit a stale a stale dookola to iste ☹

snoofy987
2. aug 2013

@kikuskas Calgel som kupila.. vraj najlepsi je... ale neviem ci to vobec nieco pomaha... vcera v kuse plakala tak mi jej lut .... dnes zase nervozna jak pes.....

si_si
2. aug 2013

@kikuskas u nas je tiez takyto nekludny spanok :( ja som davala calgel na dasna, zazrak to nespravilo, ale sa mi zdalo, ze to trochu pomohlo. Dnes je cez den uz spokojny, tak uz je asi dobre, ked su oba zuby vonku. Ale ze sa v noci vyspim ako predtym, tak tomu uz nadej nedavam tak skoro :(
@snoofy987

snoofy987
2. aug 2013

si_si kikuskas ja zvedava co ma este caka dnes... zatialcelkom sa to dalo.... ale vcera o takom case zacala vystrajat.... tak som zvedavaaa... snad sa nam zuky prerezu rychlo....

snoofy987
2. aug 2013

@si_si ja zvedava co ma caka dnes... vcera o takom case sme vystrajali... tak cakam co pride... snad sa nam rychlo prerezu zubkyyy

si_si
2. aug 2013

@snoofy987 drzim palce 🙂

snoofy987
2. aug 2013

@si_si dakujeme pekne 🙂 budem ho potrebovat.. najma moja mala nech sa netrapi tolko

snoofy987
5. aug 2013

@si_si

@kikuskas tak co mate noveho ?...

si_si
5. aug 2013

@snoofy987 u nas trochu lepsi spanok cez den, ale v noci to zacina byt pravidelnost kazdu hodinu hore :( ale nastastie sa napapa a spi dalej, ja dufam, ze ked sa raz ochladi, tak sa to zlepsi. U vas ako?

snoofy987
5. aug 2013

@si_si u nas posledne dva dni pohodka aj noci... ale ked zacnu zas tie zubky tak sa mam naco tesit....

si_si
5. aug 2013

@snoofy987 kazde dieta to inak znasa, nastastie u nas ziadne teploty neboli, ani hnacky, dokonca som nespozorovala ani opuchnute a cervene dasna.