Časté nočné budenie 4 mesačného bábätka
Ahoste ..doma mam 4 mesacne babo a doteraz v noci sme nemali problem az na jednu vynimku ktoru sme vyriesili biogaiou... Preslo to a odvtedy v noci zacal spinkat okolo 21.30 hod do 4 rana bez zobudenia mozno iba raz sa zobudil placom ale to hned zaspal do tej 4 rana ..potom som ho nakojila a spinkal dalej do pol 7 a znovu nakojili a potom spinkal uz len pol hodinku .. No ale neviem co sa deje teraz ...dam ho spinkat o 21 hod a zobudza sa mi kazdu pol hodinku je uple nekludny , stale myka ruakmi , tre si ich o tvaricku . Zobudza s a splacom az sa mu trasu rucicky a ked si ho zoberiem na ruky tak mrci a pritom spinka a silno s ama drzi ..potom znovu zaspinka a zobudi sa znovu za hodinku ale stale sa budi ...doteraz mi spinkaval v koliske ale ma 4 mesiace dlzku 70cm tak som kolisku predala a spinka vo velkej postielke..Nikdy som ho nebali do zavinovacky ...ale nechapem co mu je ..este som zabudla napisat ze rano ho neviem zobudit zo sna kde mrci a ma zavrete ocka ..ani na chrbat ani na brucho a ani na rukach ....az ked sa mu zacnem prihovarat tak zraru otvori ocka a usmeje sa na mna...no nechapem ,,napiste ci ste to zazili..
no moja vcera cely den bojovalaaa :/ a celu noc sme nespali :/ dnes den parada ale akurat zacina byt strasne nervnaaaa
no my vcera hodinovy plac vreskot.... som skoro odpadla z nej chudatko male :/ :/ :/ a v noci chvalabohu sme sa vyspinkali.....
@kikuskas u nas je tiez takyto nekludny spanok :( ja som davala calgel na dasna, zazrak to nespravilo, ale sa mi zdalo, ze to trochu pomohlo. Dnes je cez den uz spokojny, tak uz je asi dobre, ked su oba zuby vonku. Ale ze sa v noci vyspim ako predtym, tak tomu uz nadej nedavam tak skoro :(
@snoofy987
si_si kikuskas ja zvedava co ma este caka dnes... zatialcelkom sa to dalo.... ale vcera o takom case zacala vystrajat.... tak som zvedavaaa... snad sa nam zuky prerezu rychlo....

@kikuskas
@si_si tak mojej som nasla opuchnute dasienka dole a kopceky.....