icon

Časté nočné budenie 4 mesačného bábätka

mona1981
28. jan 2013

Ahoste ..doma mam 4 mesacne babo a doteraz v noci sme nemali problem az na jednu vynimku ktoru sme vyriesili biogaiou... Preslo to a odvtedy v noci zacal spinkat okolo 21.30 hod do 4 rana bez zobudenia mozno iba raz sa zobudil placom ale to hned zaspal do tej 4 rana ..potom som ho nakojila a spinkal dalej do pol 7 a znovu nakojili a potom spinkal uz len pol hodinku .. No ale neviem co sa deje teraz ...dam ho spinkat o 21 hod a zobudza sa mi kazdu pol hodinku je uple nekludny , stale myka ruakmi , tre si ich o tvaricku . Zobudza s a splacom az sa mu trasu rucicky a ked si ho zoberiem na ruky tak mrci a pritom spinka a silno s ama drzi ..potom znovu zaspinka a zobudi sa znovu za hodinku ale stale sa budi ...doteraz mi spinkaval v koliske ale ma 4 mesiace dlzku 70cm tak som kolisku predala a spinka vo velkej postielke..Nikdy som ho nebali do zavinovacky ...ale nechapem co mu je ..este som zabudla napisat ze rano ho neviem zobudit zo sna kde mrci a ma zavrete ocka ..ani na chrbat ani na brucho a ani na rukach ....az ked sa mu zacnem prihovarat tak zraru otvori ocka a usmeje sa na mna...no nechapem ,,napiste ci ste to zazili..

snoofy987
5. aug 2013

@si_si no sak jasne... my teplotky tiez nemali ani hnackyyy skoro... len ta nervozitaa a strasny placc

si_si
5. aug 2013

@snoofy987 ja som len zvedava, ze kedy teraz pojdu horne zuby...

snoofy987
5. aug 2013

@si_si ja zase kedy sa konecne prerezu tie nase nestastne spodne....

kikuskas
13. aug 2013

@snoofy987 ahoj, no u nas stale rovnako....nevie poriadne zaspat, mrnci, no hroza ☹ ...zajtra idem do poradne s malou, tak som zvedava, co povie doki, ale predpokladam, ze to je nejaka vyvojova faza...a vy ako? lepsie?
@si_si

si_si
13. aug 2013

@kikuskas
@snoofy987 u nas zaspavanie v pohode, aj cez den sa to zlepsilo, dokonca vcera v noci bol hore iba dvakrat, ale dnes zas kazdu hodinu :( prave sme prisli z poradne, dali sme druhe ockovanie, tak som zvedava :( nam povedala, ze to budenie mohlo byt zubami sposobene, a asi mu idu dalsie, strasne si papa rucky. davame ten gel na dasna ked je najhorsie, jemu sa paci, ze mu pomasirujeme dasna 🙂

snoofy987
15. aug 2013

@kikuskas
@si_si u nas sa to celkom daa.... 🙂 zubky bohuzial nevysli este tak mame take dni ze placemee a take dni ze sme v pohodke 🙂 tak uvidime kedy sa prerezu už by mohli.... 28. sa chystame na druhe ockovanie tak snad to bude dobre ako pri prvom.... spanok v noci ako kedy 2 3 hodinky niekedy kazdu hodinu hore.... ale zvykla som si asi na to co ine ostava... 🙂

kikuskas
15. aug 2013

@snoofy987
@si_si no my sme boli vcera na ockovani, v noci mala trocha zvysenu teplotu, ale inak vyzera byt spokojna. nam doki povedala, ze to moze byt zubkami - to caste budenie, alebo ze cez den ma vela podnetov a nervova sustava to nejak nevie spracovat...ja som si uz tiez zvykla nato, niekedy sa to da a niekedy je to hrozne 😉

si_si
15. aug 2013

@snoofy987
@kikuskas tak mne dnes rano potiahol do 9 🙂 ale nie uplne vkuse, ale dalo sa 🙂 mne sa zda, ze je to lepsie aj pocasim, ze nie je uz tak horuco a aj su tie zuby vonku, ale zas horne pojdu, tak uvidime. po ockovani nemal vobec ziaden problem, ani umrncany nebol.

snoofy987
15. aug 2013

@si_si
@kikuskas
my teraz rekordne spali 2 hodinkyyy pocas dnaa...

si_si
15. aug 2013

@snoofy987 vau, tak to zavidim 🙂

kikuskas
15. aug 2013

@snoofy987 a my teraz doobeda 1,5 hodky 🙂 , ale to uz spava asi tak tyzden cca 3 hodky cez den, dobieha noc 🙂

si_si
15. aug 2013

@kikuskas
@snoofy987 no a my teraz 25 minutovy spanok a tvari sa vyspato 🙂

snoofy987
20. aug 2013

@si_si
@kikuskas my hodinovy spanok stale dookola viac neda..... a co už prikrmujete ci ?...

si_si
20. aug 2013

@snoofy987 u nas cez den stale 40 min. v noci stale katastrofa... co uz. neprikrmujem, zacneme od ukonceneho 6 mesiaca.

snoofy987
20. aug 2013

@si_si my v noci klasika 2 hodiny... zubky zatial ustali tak sa to da... my už prikrmujeme pomalicky.... mala sa tesi novym chutiam tak sa tesiim 🙂

si_si
20. aug 2013

@snoofy987 my len ochutnavat davame zatial, pocucal melon, ozuzlal jablko a tak 🙂 ale este nepapal ine ako mliecko.

snoofy987
20. aug 2013

@si_si moja zemiacik mrkvicku papa 🙂 a na vecer kasicku robime....

kikuskas
21. aug 2013

@snoofy987 my tiez to iste, viac ako dve hodky v noci nespi, co uz, snad bude lepsie...aj my sme uz zacali s mrkvickou, zemiacikom....moc jej to nechuti, tvari sa akokeby jedla citron 🙂 . a ake kasicky jej davas? aj to mam v plane, ale troska neskor...
@si_si

snoofy987
21. aug 2013

@kikuskas moja prvni kasa od nestle.... 🙂

snoofy987
24. sep 2013

@kikuskas
@si_si tak my mame zubok konecneee 🙂

si_si
24. sep 2013

@snoofy987 gratulujem 😀 patkovi idu horne,to je katastrofa 😀

kikuskas
26. sep 2013

@snoofy987 jeeej gratulujeme aj my.....
@si_si a ako uz spinkate lepsie? u nas ako kedy, ale viac ako dve hodky neda 😒

jankatt1
26. sep 2013

@mona1981 Toto isté sme zazžili aj my, akurát mal malý 3 mesiace. Dovod? Zúbky... nechcemŤa nijako strašiť, no odvtedy sme v podstate nemali ani jednu kludnú noc. Odvtedy mu idú stále ďalšie a ďalšie zúbky. Takže predpokladám, že mu už čoskoro nájdeš prvý zúbok...

si_si
26. sep 2013

@kikuskas spime stale zle a niekedy este horsie 🙂 co uz ☹ jeden horny zub uz je vonku,dalsi na ceste. Na noc ani kase nepomohli. Sem tam ma svetle chvilky,ze pospi 3 hod,ale inak kazdu hodinu hore ☹

snoofy987
28. sep 2013

@si_si
@kikuskas u nas sa tiez ten spano neupravil... ani kasami ani nicim inym...

kikuskas
28. sep 2013

@snoofy987
@si_si hmmm, skoda, ze nemame malych spachtoskov 🙂

safira123
28. sep 2013

ja mám 6 mesačnú dcérku a od troch mesiacov sa budí v noci 3-4 krát.Má už 5 zúbkov a zase nám ide ďalší.Hrozne zle zaspáva nepomáha ani gél na zúbky.Som veľmi kľudný človek ale už som niekedy strašne unavená a ona ani cez deň nespí veľa.Nechápem kde berie toľko energie.

snoofy987
1. okt 2013

@safira123 poznam too.... aj u nas to tak byvaaaa.....

snoofy987
1. okt 2013

@kikuskas veru že skoda.... :/

si_si
1. okt 2013

@snoofy987
@kikuskas baby, malemu idu 4 zuby naraz.... ach jaj