Cestovali ste už niekto s 3-týždňovým novorodencom?
Ahojte mamicky. Chcem sa spytat, ze ci ste niektora cestovala s novorodeniatkom 2-3 tyzdne po porode? Viem, ze tak 2 tyzdne by sa nemalo ist vonka na prechadzku, ale chcem ist za mamou autom, lebo byva daleko tak 3,5h autom o to dlhsie ze budem musiet maleho aj prebalovat po ceste. Nie som zastankyna, ze do len dnu a v teple, kedze vonka si predsa buduje imunitu. Kedy ste prvykrat cestovali s malym? Poznam jednu cco mala ma10mes a uz boli s npu v dansku ci Spalnoelsku. Dik za odpovede
@slnieckoo02 no ak budem kojit tak nemam problem vzadu v aute ak nie tak mu tolko zohrejem mliecko niekde na benzinke
@lrnka no zahial mam mlieko dufam ze budem kojit len sa bojim ako to dam v aute, este niesom taka zbehla a kojim len vo futbalovej polohe. Snad to zvladneme 😇
Môj syn mal 3 týždne a tiež zvládol 250 km trasu. Ako 12 týždňový už cestoval s nami do Prahy.

@janinah ja tiež budem cestovať do 6-tich týždňov určite...o týždeň-dva sa snáď narodí a jarné prázdniny už dúfam aj so starším strávime u starých rodičov