Cestovanie so štvormesačným bábom
Ahojte,
mame 4 mesacnu dcerku a je velmi ziva, od narodenia spi malo, vsetko chce vidiet, chytit si ochutnat... isli sme s nou z Bratislavy na vychod ale neznasa byt vo vajicku, plakala od Bratislavy az za Ruzomberok potom chvilku spala a znova plac az do Kosice. Robili sme prestavky na jedlo atd, hracky, pesnicky, rozpravky nic nepomahalo. Chora nie je. Mate nejaky tip ako zvladnut dlhe cesty autom s dietatom. Este prezit cestu naspat a navyse v marci a juni nas cakaju cca 13 hodinove lety a uz teraz sa toho desim😩
Dakujem za rady!
@leeenka26 ja som takto raz zo zufalstva kojila aby som ukludnila dieta (nebolo hladne, nepomohlo by ak by sme zastavili lebo viac by sme ho do sedacky nezapli) .. dieta vo vajicku, ja priputana na strednom sedadle .. uvolnis si trochu pas, naklonis sa a ide to 😀 ale ako som neskor citala, neni to ani takto bezpecne .. v pripade narazu si pripucis dieta :-/
baby dakujem za nazory, cestovali sme na vecer vyrazali sme o 20 tej mala najprv chvilu plakala a jedine co ju utisilo bola pesnicka Let it be od The Beatles, ma ju velmi rada ale nenapadlo ma ze to takzo zazracne zaucinkuje( pri detskych pesnickach vrieska😂) pol hodine zaspala a zobudila sa az ked sme dosli domov do Bratislavy ✌🏼

@vroni suhlasim