icon

Cestovanie so štvormesačným bábom

laura_222
23. jan 2018

Ahojte,
mame 4 mesacnu dcerku a je velmi ziva, od narodenia spi malo, vsetko chce vidiet, chytit si ochutnat... isli sme s nou z Bratislavy na vychod ale neznasa byt vo vajicku, plakala od Bratislavy az za Ruzomberok potom chvilku spala a znova plac az do Kosice. Robili sme prestavky na jedlo atd, hracky, pesnicky, rozpravky nic nepomahalo. Chora nie je. Mate nejaky tip ako zvladnut dlhe cesty autom s dietatom. Este prezit cestu naspat a navyse v marci a juni nas cakaju cca 13 hodinove lety a uz teraz sa toho desim😩
Dakujem za rady!

Strana
z2
laura_222
autor
23. jan 2018

@vroni suhlasim

leeenka26
26. jan 2018

@evol85 nsviem si predstavit ako sa da kojit takto dieta? Porad prosim

meluela
26. jan 2018

@leeenka26 ja som takto raz zo zufalstva kojila aby som ukludnila dieta (nebolo hladne, nepomohlo by ak by sme zastavili lebo viac by sme ho do sedacky nezapli) .. dieta vo vajicku, ja priputana na strednom sedadle .. uvolnis si trochu pas, naklonis sa a ide to 😀 ale ako som neskor citala, neni to ani takto bezpecne .. v pripade narazu si pripucis dieta :-/

laura_222
autor
27. jan 2018

baby dakujem za nazory, cestovali sme na vecer vyrazali sme o 20 tej mala najprv chvilu plakala a jedine co ju utisilo bola pesnicka Let it be od The Beatles, ma ju velmi rada ale nenapadlo ma ze to takzo zazracne zaucinkuje( pri detskych pesnickach vrieska😂) pol hodine zaspala a zobudila sa az ked sme dosli domov do Bratislavy ✌🏼

evol85
30. jan 2018

@leeenka26 to je to nepohodlne kedze nechcem maleho vyberat zo sedacky. Vyzera to krkolomne ale musim sa k nemu poriadne natiahnut. Prvykrat bol maly cely mokry od mlieka lebo mi striekalo vsade ale on sa smial- prvykrat v aute🙂 ale potom nam to uz islo ako po masle.

scarlet608
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2