Chodili by ste s dieťaťom do zafajčenej domácnosti?
Ahojte. Moji svokrovci fajcia vo vnutri bytu. Mne to ako matke aj cloveku, ktory nefajci prekaza. Tolerujem, ze je to ich domacnost a mozu si robit co chcu. Ale svokra mi neustale vycita, ze k nim nechodime castejsie. Vraj ich nebude vnuk poznat, nebudu mat pekny vztah. Cez leto sme k nim chodili, ale boli sme len vonku za blokom. Jednoducho nebudem s dietatom v priestore, kde vsetko smrdi. Svokra nemala problem fajcit aj pri mne, ked som bola tehotna, nerobi jej problem fajcit aj pri vnukovi, preto do bytu jednoducho uz nevstupujem.
Co si myslite? Som zla, pretoze mi vadi zafajceny priestor a syn sa najma kvoli tomu, nestretava casto s babkou a dedkom?
Velakrat som ich k nam volala, ale nikdy neprisli. Velakrat som im vysvetlila, ze fajcenie pri synovi nebudem akceptovat. Vzdy mi len svokra odvetila, ze som prilis precitlivena, alebo ze aj pri svojich detoch to robila a nic sa nestalo… manzel jej povedal, ze kym nevymaluju a neprestanu fajcit v byte, tak tam chodit nebudeme.
Chodili by ste na hodinu dve do takeho priestoru, len aby bol pokoj, alebo trvali na svojom? Dakujem
Nie nechodila by som a môžu si o mne myslieť čo chcu. A to nie som žiadna precitlivelá matka skôr opak, ze hocičo čo by už niekoho dvíhalo zo stoličky neriešim. Prísť tam par krát do roka na kavu obed asi ok, ale ak odmietajú aspoň niečo s tým urobiť tak su za ten vzťah zodpovední oni, nie vy. Nech si aspoň vyhradia miestnosť, kde budu chodiť fajčiť. Ale keď nechcu pre to urobiť nič a ako píšeš ani nemajú moc snahu sa s vnukom stretávať inde, tvoja chyba to nie je. U nás su starí rodičia tiež fajčiari a ani som nemusela nič hovoriť proste elementárna slušnosť.

@anonym_autor Nie nikdy ,ani sama,dychat taky vzduch,vsak to je otrava