Chodíte každý deň s deťmi von?
Toto je otázka skôr na mamky na RD. Chodíte s deťmi každý deň von, na ihrisko?
Chodíme 2x, keď prší, sme na balkóne a skladáme puzzle 🧩 😜 ( samozrejme je celý zastrešený🤭)
My chodíme 2x denne, raz doobeda a raz poobede. Keď fúka, leje tak nie. Keď mrholi tak áno. Keď som chorá bud s nim ide muž alebo sa von nejde 🙂 ale je to skôr o mne, ja som nikdy neobsedela doma. Škola ci práca, chvíľu pobudnúť doma a smer von, za rodinou alebo len tak sama na prechádzku, do obchodov, športovať atď..
Bežný neporiadok ako hračky atď upratujem za pochodu, prať dávam 3x do týždňa ale to je otázkou 5 minút a variť varím podobne ako
@tiika, 30 minútovky 😁 veľké upratovanie a zložitejší obed nechávam na víkend
@hederamonstera na mojej domácnosti to je vidieť ze ako celú deň von. Ale malička mi spi a tých dvoch radaej dlodpracem na dvor nej aj ona ma klud a aj oni nech sú vonku. Musím byť s nimi, ešte by niečo vyviedli. Varím na 2 dni, zložitejšie jedla cez víkend, cez týždeň rýchlovky. Ale veľa veci mi skutočne doma stojí., .niesom monk, neriešim
Nie, s prvým dieťaťom som sa snažila 2-krát denne, s druhým raz denne, ako to vyšlo - občas aj trikrát, ale ja som za prechádzku považovala aj cestu do obchodu, na poštu, po staršie dieťa do školy atď. Neznášam tie aktivity ako ihriská, zoskupenia matiek na ihriskách, atď. Vždy som sa veľmi premáhala, aby som išla von. So staršími deťmi je to už o inom. To už ma baví.
my sme vonku prakticky nonstop a ano, za kazdeho pocasia. ad.1 je to skvele na imunitu, osvedcilo sa mi to uz pri starsej dcere a ad.2 nasa mala je vyslovene exterierove dieta, ona bude zbierat kamene a listy a trhat travu do bezvedomia, ale kreslit, ci skladat kocky, to ju bavi tak 3 minuty. mame dvor, ihrisko na nom, takze doobeda sme zvacsa doma a poobede ideme medzi ludi. neviem si predstavit byt vo vnutri cely den, asi by nam mala rozobrala dom az do tehal 🙈
Za každého počasia 2x denne, ale ešte nie na ihrisko. Má 6m a starší za chvíľu 12r, tak toho už ihrisko nezaujíma. 😁Ale áno, som 2x denne vonku s mladším cez týždeň. Starší je s nami 1x denne vonku, ale cez víkend s oboma 2x.
Ale čo si. Jasné že nechodíme. Keď som bola na RD tak áno ale keď teraz chodím do práce .. starší do školy , mladší do škôlky tak cez tyzden po škole a škôlke domov a už sme doma .. cez víkend bývame po väčšine tiež doma .. a chalani mi veľa krát ísť von ani nechcú 🤷🏼♀️ radšej sa doma spolu hrajú
S prvou áno, s druhou niekedy aj nie, s tretím minimálne, teda ak nerátam prechádzku do obchodu, školy a škôlky😄. Ak to mám rátať, tak potom áno, každý deň okrem víkendov 😁.
Ja som nikdy nechapala, preco nikoho nestretam na prechazdkach v nasej stvrti rodinnych domov a mladych rodin😂 ale uz tomu rozumiem. To je taka moznost nejst vybehat dieta(ktore nema surodenca a ma predpubertalny vek)? Ja chodim kazdy den, aj viackrat, a samozrejme len kvoli dietatu. Akoze, aj pred nim som chodila von pravidelne, ale na turistiku, teraz to motanie na ihriskach…😭 dufam, ze ked budu dvaja, zahraju sa aj doma a nwbudu mi zrat nervy.
Co sa tyka upratovania, zalezi od osobnosti/poriadkumilovnosti. U nas sa bezne stava, ze sa viacero dni po sebe doma nedoknem nicoho(okrem riadu) a len prekracujem bordel. Potom to narazovo upracem. Cize to pre mna nie je faktor pre pobyt von
@dskjhfdlkdjhl pekne napísané u nás co kto vidí že treba urobiť tak urobí 🤪🙂 takže máme stále upratané aj navarené, večer si nachystám mäso atď ak je to varenie na dlhšie nech mi to neberie doobeda čas, kým deti v kuchyni večeraju tak chystám a kecame , ráno vstanem z manželom keď ide do roboty a dávam to do tlakového hrnca 🤫

My doobeda aj poobede, ale momentálne som tehotná a je mi zle, takže len 1x za deň. Moje deti potrebujú byt vonku, na bicykli a hlavne s kamarátmi, ja detto, potrebujem kontakt s kamarátmi.