Článok : Mamy strácajú zdravý rozum...
Celkom zaujímavý článok na zamyslenie 🙂
@anabella111 ty potenciál 😂 ty si z jedného príbehu, ktorý môže byť kľudne vymyslený, ktorého autorku, spomínanu nevestu, dieťa, súvislosti ani nic nepoznáme vytvorila svojpomocne jedinú relatívnu pravdu a ideš nás tu presviedcat, aká si objektívna! A tebe čo vadí na matkach, ktoré vychovávajú inak ako ty? Prečo tak strašne musíš mať pravdu? Jaj lebo je to fakt a basta? A či chces alebo nie, tvoje bodky o tebe tiež niečo hovoria... Sama som ich veľmi rada používala, ale prešla má táto fáza, asi keď som mala 13 rokov.
Čisto hypoteticky, čo ak to bábätko v živote nespalo preč od svojej mamy? Čo ak ho tá svokra v živote neukladala do postieľky? Čo ak je to dieta, ktoré by prevrieskalo noc až do príchodu mamy len preto, lebo svokra chcela? Čo ak je to svokra, ktorá má milión rád, ale nikdy reálne v ničom neveste nepomohla?
A inak, odkiaľ vieš, že všetky dnes a inak vychovávané deti sú budúci drzi asociálni spratci? Máš dobré vyleštenu trojbodkovanu guľu alebo čo? Podľa čoho ty súdis, ktorá matka je schopna, či neschopná? Kto si ty? Boh? Koho ty chces upozorňovať aby mlčal, keď sama kopnes do každej, čo s tebou nesúhlasí?
Snažis sa pôsobiť strašne múdro a inteligentne, ale vyznievas ako obyčajna trápna, povýšenecká... trojbodka. Nech si doplní každá, co len chce, na tomto mieste sa tie tri bodky na teba fakt hodia!
@taga ......Hypotézy prenechám Tebe a podobným ..ktorým nestaci jasný fakt...ale majú potrebu rozpitvat ..co je jasné a dané...a najlepsie autorovi prisúdit negatívne charakterove vady..poprípade nekompetentnost....Ak raz pisem pod temu..matky bez rozumu...snad mi povolis suhlasit s autorom a napisat svoj nazor...či ako?..kde sme?...neschopne ..rozmaznavajuce matky neexistuju?...Nepiseme o martanoch a o mojom presvedceni o ich existencii..ak bude clanok o skvelych matkach..mam tiez par viet k tomu...a poznam aj take..Nebudes doskakovat len preto..ze ta irituje forma mojho pisomneho prejavu...ktory Ta pre inu uroven Tvojej irituje..vsak?...Budes....Pretoze..tak ako sa Ta dotyka pojem neschopna..tak isto sa ta bude dotykat tebe nedosiahnutelny pojem ...skvelá...a na margo bodiek....ani len nesmerujes tam...kde sa z pleziru davaju progresivne myslienky a reakcie...preto ti bodkovanie moze popliest hlavu...to nie su tie bodky..co ste sa ucili na zakladnej...to su ine bodky...viac menej nepodstatne v kontexte....Kontext nam vsak unika..hm?)
@dai s tebou je ťažko, unikajú ti dôležité veci. O tom ta ja nemusím presviedčať, na to možno niekedy sama prides, záleží ako sa budeš duševné vzdelávať. Tu nejde o počet reinkarnácii, tu ide o to ako si duševne na tom a akú úroveň dodiahnes. Podľa toho sa uvidí kam sa dostaneš na druhom svete. PS: zemavek som nikdy necitala
@anabella111 ach jaj, s tebou je naozaj škoda strácať cas. Ty si fakt myslíš že si nadclovek, skvelá, perfektná, nedosiahnuteľné, plná kontextu! Ale si plná len vieš čoho! Jedu a prachsprostej nadutosti! Normálne najnafuknutejsia osoba na mk čo sa tu momentálne asi vyskytuje.
@taga ....so mnou si ty hlavu zbytocne nelam...ja som si tvoj nazor na clanok ani nevsimla..aky bol?...osocujuci?..nezaujimavy...beznazorovy zvast?...egal...nieco z toho...medzi tymi podnetnymi som ta nezaregistrovala ...
@montemotherone nikto z teba harpiu nerobi...ach jaj dalsia precitlivena 🙄🙄
@sonicka96 🤮🤮 tancovala do 3h rano s malym babom so sluchadlami na usiach? Tak to by si bola matka roka...len aby si mala svoju hrdost ...
@anabella111 hlavne,že teba si všimli všetci že? 😉
@slimstar ale dobre nech si zili ako zili,len na to doplatili,ked prisiel do Ameriky silnejsi europan,kebyze boli podobne vyspelu ako vtedy europania,tak byvtak nedopadli ako dopadli dnes.A podstata je v tom,ze asi niektore natody bud mali vatsie stastie alebo boli na tom intelektualne lepsie,ved aj Rimania napadali slabsie kultury v severnejsiej Europe ale tie barbarske kultury nakoniec ovladli svet.
@slimstar som rada ze mi unikaju veci, ktore ty pokladas za dolezite - zial su to len konspiracie, ktore mozno tebe davaju pocit istoty - neisti ludia taketo istoty potrebuju, fakty ich nezaujimaju, nie su ich mnohokrat schopni pochopit - zial... som clovek citajuci ale literaturu si vyberam, detto ludi ktorymi sa necham ovplyvnovat a posuvat dalej - su to ale ludia vzdelani- ano, aj na dusevnej urovni, ale nie pavedami a pavedcami ...
@taga anabela pise velmi rozumne a keby si trosku odstupila, zabudla na podla teba pubertalne bodky ( podla mna o pubertalnom spravani vypoveda uplne nieco ine - aj v tejto debate viditelne ) tak by si to tiez videla... nechapem co sa ti zda zle na jej prispevkoch kde pise, ze zeny nemaju chodit z extremu do extremu ale riadit sa rozumom a intuiciou?
@slimstar no...moj nazor je, ze hudba je velmi prospesna pee zivot cloveka
.rozvija ho po mnohych strankach..mozes sietatu " podprahovo pustat Mozarta" , ale na rozvoj reci skor to Spievankovo splni ucel a rozhodne neuskodi... o hudbe viem toho dost , hram na klaviri, spievala som... ono to je nenahraditelne a mojmu dietatu hudbu pocuvat nikfy branit nebudem, aj ked je po anglicky...dcera vie uz farby po anglicky, aj pesnicky si spieva a ja viem 4 jazyky 3 z toho aktivne... mozno clovek, ktory reci nema rad, napise ake je to ostrasne a ako to zle znie.. a to pisem aj napriek tomu ze anglictina je moj najmenej oblubeny jazyk..mam rada Taliancinu a Nemcinu..Tu paradozne mnohi nemusia.
A ze dieta pocuva cudzi jazyk je z mojho pohladu len vyhoda..ono sa.to tam uklada do suflicka..
Ejha, tu je pribuznych dusi... Myslela som, ze som so svojou jemnou averziou voci anglictine osamela a aha ho...
Baby, citam co tu riesite..sorry, aj ja rada pouzivam trojbodky...mam ist k psychologovi? 😂😂😂😂🤔🤔🤔
A teda nemyslim ,ze som na nizsej urovni..hmm... nehadajte sa😘
@slimstar v prvom prispevku si napisala - anglictina je jedna skareda rec, nepouyila si spojenie - pre mna - pisala si vseobecne a ja som vseobecne napisala, ze nie je a to som tiez skor milovnik nemčiny 😀 a tiez viem, ze ludia veria v rozne, preto som sa ozvala, lebo ty si o reinkarnacii pisala ako o niecom hotovom
@katrin21 neviem načo mi tu všetky píšete svoje osobné veci, ja som písala o tom, že hudba môže byť používaná ako nástroj. Momentálne všade kde prídete hraje hudba, idete do prírody počúvate hudbu. Hudba patrí ku konzumu, môže ovplyvňovať človeka. Ticho je dôležité, v tichu môžete premýšľať, v tichu môžete meditovať, môžete vnímať napr prírodu. Takto nepočujete nič, ani vlastné myšlienky.. je to nástroj na presadenie určitých vzorov, módy, obliekania, názorov, ovplyvňovanie a manipulácia s masami.
Vplyv na malé deti je jednoznačný, určite riekanky atď majú svoje opodstatnenie pre ne. Len keď už to dieťa mi ide recitovať reklamu z tv, to už je moc. Tv je ešte silnejší nástroj na manipuláciu.
Svokra ma pravdu 😁😁😁😁
@dai ťažko vidíš do mňa, vôbec nerozumieš. Ty sa prezentujes ako nejaká dokonalá vyrypovacka, ako vždy. Ak je konšpirácia, že zmyslom života je duchovne rásť, tak to si ani nemusela písať a ani ma označovať. Vôbec som o tebe ani netušila, nečítala som iné príspevky, len som napísala čo si myslím. Už ma neoznacuj, keď sa ma ideš pýtať také priblble otazky, čo je to konzum, vôbec nerozumieš o čom hovorím, to zistíš až na druhej strane, ty paveda.

Citam diskusiu a smejem sa 😂 nie snad potreba presvedcit ostatnych o tom ze moja pravda je ta spravna vyvolala tieto hadky? Preco treba riesit ostatnych a tvarit sa ze ja som lepsi lebo to robim inak? Kto chce nech s dietatom cestuje a kto nie nech sedi doma. Kocik alebo satka? Nie je to jedno kym je babo spokojne? Zeny ucta k sebe a k ostatnym mi nedovoli povysit svoju metodu nad tu vasu. Lebo myslite si a robte co chcete vasa svokra by to isto zvladla lepsie.