Čudné zvuky bábätka po jedle pred spaním
Dobry večer. Potrebovali by sme poradit. Nasa malicka vydáva divne zvuky po jedle pred spanim je to take divne vrcanie. Nevieme co to moze byt preto vas chceme poziadat o pomoc. Skusali sme vsetko mozne a nic nepomaha. Ked ju položíme do postieľky prestane vrcat ale snazi sa otocit na brusko. Zajtra skusim pridat zvuky ked ju nahram
Moja zo spánku robila zvuky somára 😂😂 teraz bude mať 2 roky a tiež vrci keď sa ide rehotať alebo keď jej niekto niečo vezme 😂😂😂😂
Moja malá vydáva zvuky ako malý dinosaurus hlavne keď ju kojim tak to ide cez hikanie ochkanie chrcanie aj po pistanie a popritom hlce akoby pol roka nejedla 😃😃a keď spí si hundre zo sna a samozrejme že aj vrci
@majklname myslíš že jej chrapti niekde vnútri po papani?
@bobricek1979 nie to nie je chraptanie.to je doslovne vrcanie alebo zlostenie. Lepsie bude ked dam aj zvuk
@majklname fíha tak to neviem no nahraj
Ach....nechajte tie babatenka vyjadrit svoje pocity nech su uz v akejkolvej forme. Pokial je spokojne, nevracia, nehuci ako keby ho z koze drali tak sa len pousmejte. Uzkoprse maminy sleduju kazdy prd, stolicu, zvuk ....a je z toho panika ak to nie je podla ich predstav.....
Neboj sa, keby bolo bábätku zle, nedá to najavo vrcanim, ale neustálym plačom a nepokojom..
aj ked nahras, tu to nevies pridat, ci ?
Moja mala pbdovie ze vrcala ale teda nie pred spanim ale.led sa jej hocico nelubilo alebo aj sa nudila enviem 😂 normalne niekedy sli sme s kocikom a z kocika vrcanie 🤦♀️ presla to same proste asi len forma vyjadrobania sa v tej dobe zrovna
@fadama ale da sa pridat, a hla tu je:
teraz prosim o radu
@bobricek1979
@kiki68
@sunny8 tak uz som dal zvuk aky vydáva nasa mala
@majklname úplne v pohode to má len po papani naša to má doteraz keď sa zobudí
tak potom dakujeme, hned sme kludnejsi
@sunny8
@bobricek1979
@iluviel aj ja si myslim ,ze reflux. Podlozit nohy na postielke pod hlavou,nech ma vyssie. Alebo ju po jedle dlhsie nodit na rukach,aby mala hlavu vyssie.
@stanulienkat postielka je podlozena, davame aj AR mlieko a kvoli refluxu lebo nam grckala, len sme nevedeli ze toto je prejav refluxu. tak uz len cakat kym to zmizne :D dakujeme

@majklname mne jednorazovo babo zvyklo vrcat. Neplakala ale vrcala tak podivne. Volali sme ju vlcatko. Vyrastla z toho akosi a prestala vrcat. Niektore deti vydavaju zaujimave zvuky