Dali by ste dieťa na stráženie neznámej osobe?
Ahojte baby, ani nejdem po radu, pretože ja mám v Tom viac menej jasno ...ale čo by ste spravili vy? Nakoľko kamarátka mi vraví že ona by jej dieťa dala..
Deti budú mať prázdniny, a v práci mám zákaznícku ktorá si chce moje dieťa zobrať ,kým budem v práci ...mne sa to nepáči ..
Nepoznám ju, neviem kde býva, neviem ani jej priezvisko, neviem o nej nič .
Ale ona sa ma ani nespytala len mi povedala že príde pre syna...je prvák ..
Viete nechápte má zle a nevravím že nemôže byť už v poriadku ale je psychiatrický pacient, a vyzerá že aj je , je dokonca bez liekov , ktoré vysadila...bežné mi rozpráva že s mužom by si zobrali do opatery diéta ale už sú starý ( 55) a že ona má psychiatrické diagnózy ,tak im nedajú ..nechcem aby sa nejak upäla na moje dieťa..
Kamarátka mi hovorí že mám dať že aspoň sa zbavím malého na pár hodín a že ona aj tak bude ťažko niesť keďže je labilna,keď poviem nie...a ja poviem nie ...nemám z toho dobrý pocit, naozaj nemám ..ono ja ju nepoznám ,všetko čo o nej viem , je to čo som tu napísala..takže ak príde pre malého poviem nie..čo by ste spravili vy? Zaujíma ma to či len ja som taká bojazliva..
Urcite nedala - z viacerych dovodov 1. Je to zakaznicka, 2. Je to cudzi clovek 3.je to psychiatricky pacient, ktory svojvolne prerusil liecbu. 4. Malokedy rozmyslam zle, ale toho jej chlapa tiez nepoznas. 5. Nemali deti - ako vies, ze to zmakne?
Kolegyni povedz, ze ked je tska ohladuplna nech jej da strazit svoje. Zakaznicke povedz, ze dieta uz ma program, velmi pekne dakujes za ponuku, ale strazenie nepotrenujes a do buducna by som sa vyvarovala stazovat kdekomu, ze nemam kam syna davat cez prazdniny
@1ryba neuvažujem ,ja to riešim len tak samozrejme že by som jej svoje dieťa nedala akoze absolútne ...to by sa aj môj muž so mnou rozviedol..neriešim to ..mňa zarazila kamarátka som jej to spomínala ,že čo veď ona by dala..
@prasiatko30 je som sa ale nesťažovala ..ja sa teším keď sú so.mnou v práci ,im sa tam páči , pomáhajú ...
Dala by som žene, čo sa tým živí a mám na ňu referencie, lebo zase prvák už rozpráva, keby bol problém, povie ti, netreba byť úzkostlivý na dieťa, prácu treba a nik nemá toľko dovolenky koľko deti prázdnin. Ale jej nie, ked je psychiatrický pacient, hoci si nemyslím, že by hrozil taký desivý scenár ako tu niektoré píšu, že by ti dieťa uniesla alebo by mu ublížila. Práve často sú viac nebezpeční ľudia čo nemajú žiadnu diagnozu oficiálne ako psychiatrickí pacienti. Ale proste má určite nejaké zvláštnosti v správaní a tak a nechcela by som, aby to syn videl, deti sú vnímavé.
Ani náhodou
Čiže syn bude cez prázdniny s tebou v práci? Nevieš si zariadiť, aby tam nebol?
Jáááj počkaj, syn bude s tebou v práci? Tak narovinu: Ďakujem za ponuku, bude tu so mnou.
Vybavené... 🙂
Cudzej osobe? Nikdy! A ešte takejto pacientke...
@marsmykkok ja som úzkostliva na deti , ja mám problém dať deti bábkam..takže ja som ten tip čo si myslí že môže sa niečo stať..
@h2 neviem , akoze mňa to netrápi , veď poviem že nejde a hotovo ..ale príde pre neho urcite
No lebo lepšie by bolo, keby tam nebol. Takto sa tam s ňou budeš musieť dohadovať. Osoba, ktorá nepochopí "nie" a aj tak príde, môže robiť problémy. To nepotrebuješ.
Nie
A kamarátke by som odporučila tiež asi odborníka.
Ináč, tipujem, že tvoja kolegyňa, ktorá by bez váhania dala svoje deti takejto osobe, žiadne deti nemá.
@h2 ale má deti už dospelé asi sa zato nezamýšľa nad tým
Ja by som nedala strazit dieta ani svokre nieto este niekomu cudziemu. To jej s prepacenim jebe na prasinu? A aj tvojej kolegyni? Ze zbavit sa dietata? 🤦♀️
Nedala by som určite. A podľa mňa kamoška keby mala naozaj byť v tejto situácií, tak tiež nie. Sú to len také prázdne reči. Cudziemu by som ani psa nedala, nie ešte dieťa 😀 A zákazníčke by som povedala, že stráženie mám poriešene v rámci rodiny. Nechápem, že si jej to nepovedala hneď, že si to nechala zájsť až tam, že si má prísť po dieťa 😨
@ysseba ja som jej povedala že zostane so mnou , keď povedala že príde si po dieťa...jasné že jej ho nedám ..aj keby ju mám dať vyhodiť ...a viac nepríde
Inak baby aj tá zákaznícka má dieťa , mladšie odo mňa a tiež psychiatrický pacient
Jasne ze nie. Ja v prvom rade ked davam niekomu strazit, tak mi ide o to, aby to dieta tu osobu poznalo, doverovalo jej a malo s nou vztah. Mne je tento postoj "dietata sa na chvilu zbavit" uplne cudzi.
@h2 nevadí ona je mimo mňa ...ona nemá s mojím synom nič , ona je na druhom konci ,my nie sme spolu v jednom priestore,aby jej vadik
@basska_b aj mne ,bábkam dám len s obtiazou
Tak do toho milá kolegyňa nemá čo kecať.
Nie, nikdy by som nedala strážiť dieťa niekomu koho nepoznám.. ja som kedysi strazievala deti, ale blízkym a kamarátkam, ľuďom čo ma poznali niekoľko rokov.. nikdy nikto z okolia by nedal strážiť deti niekomu kto sa len tak ponúkne a nepoznal by ho...
Dalsia vymyslena tema, co ludia nevedia co robit cez vikend od nudy. Ziadny normalny clovek neda dieta osobe, ktoru nepozna, nevie kde byva, ako sa vola, nic o nej nevie. Zverit dnes dieta niekomu neznamenu je maximalny hazard.
@muchotrafka298 bohužiaľ nie je to vymyslene
@muchotrafka298 ale asi si nečítala že ja jej dieťa nedám a i keď ona si pre neho príde...

V žiadnom prípade dať dieťa takémuto /cudziemu/ človeku. Povedz jej, že syn je u starých rodičov, u kamarátov zo školy/škôlky, u krstných rodičov, u sesternici vo vedľajšom meste, s manželom na rybách...proste čokoľvek,