icon

Dieťa a pes

zuzik311
31. dec 2012

ahojte,
chcem sa spýtať. v marci čakáme bábätko a máme možnosť mať 10 týždňového psíka - yorkshira.
bývame v byte. bojím sa iba či to budem zvládať - malé dieťa a pes.
aké máte skúsenosti? odporúčate alebo nie?
chceli by sme ho mať už tento týždeň.

Strana
z3
kucharikova
3. jan 2013

@zuzik311 takto ti poviem,skus toho psika tak naucit chodit na wc vnutry v byte,predavaju taku travu,pod ktorou je taka nadoba,nadobu vylejes a travu operes,nasa to mala a moc nechcela na to chodit.alebo skus kupit podlozku co budes potrebovat pri porode a nauc ju ci jeho na to chodit,a postupne tu podlozku tahaj tam,kde chces aby chodilo na wc-ak mas balkon tak napr.tam.mozno ma baby odsudia,ale ked tak moc chcete steniatko.a ked pojdes na vychadzku s babatkom tak aj psika zoberes.

vlada223
4. jan 2013

no psik a dieta je to zodpovednost . dobre si to zvazte . ja mam tiez psika no niekedy je to tazke ale niekedy nieje krajsi pohlad ako ked sa hra dieta so psom .

zuzik311
autor
4. jan 2013

@ress ahoj neboj máme psa u svokry bývala som tam 3 roky takže viem čo to je. určite by som ho nedala NIKDY V ŽIVOTE do útulku ani mu INAK NEUBLÍŽILA..

lussy23
4. jan 2013

@kucharikova krásne

aninka30
19. máj 2013

@zuzik311 tak ako si sa rozhodla?

michaelafenclova1
24. feb 2014

Ahojte. My mame jack russela,fenku,ale z utulku. Je placha este kus strhana bohvie cim si chudatko presla. Mali sme dlho dilemu,pretoze ona ako fenka doslova nenavidi inych psov,a ani steniatka. Bojim sa teda co bude robit voci malemu,ked na steniatka utoci. Kamoska mi vsak poradila jednu fintu ako pripravit psika na to ze doma bude babo. Do perinky zabalit babiku a par dni sa s tym hrat,akoze uz doma mame krpca. A sledowat reakcie psa. Dufam ze sa nebude chowat agresiwne,do utulku ju nechcem dat :(

mirkava
24. feb 2014

@zuzik311 mam rada psíkov, ale ja by som to nekombinovala, budes mat co robit s babom a psíka si môžete kupiť aj ked maličké troška odrastie, ale je to samozrejme na tebe 🙂

maria1989
24. feb 2014

@michaelafenclova1 to je výborný nápad s tou perinkou 🙂 držím palce

Strana
z3