Dieťa samé v nemocnici
Okolnosti mi nedovolia inak, musím nechať maleho v nemocnici samého. Ma 3 roky. Doma mám rocnu dcerku, muž musí chodiť do práce a babky s nim kvôli zdravotnému stavu nemôžu zostať. Je mi do plaču. Viem ze by muž malú v noci nezvládol, ani nikto iný. Nechala niektorá z vás takto dieťatko samé v nemocnici?😢😢😢 ide na pozorovanie do fakultnej, asi 80 km od bydliska...
...na margo toho "ja som tiež prežila pobyt osamote ako drobec" ...áno, dnesni 30-40nici sme generacia jasli od 6.mesiacov, ustavnej vychovy, narusenia klasickych rodin...a co sme? Neurotici, cholerici, depresivni...no...jaane, vzdy to bolo,ale nie v takom mnozstve 😔
@pillipilli presne ako pises,vsetko sa da,ked sa chce...Ja mam manzela v zahranici a v aprili som bola s malou len na jednodnvej operacii a uz pri vstupovani do izby plakala a chcela ist domov,dostat ju do pyzama bol nadludsky vykon.A neviem si predstavit,ze zrazu by tam mala ostat sama.Takze babka strazila starsich a ja som bola s nou.A tu je navyse este aj ocino doma...teda myslim,ze nepracuje niekde v zahranici...tak by to malo byt podla mna jednoduchsie.V noci predsa nepracuje a tak sa mohol s maminou pekne vystriedat,aby mohla byt ona doma s malou...no neviem,ja by som si to nejako zariadila,ale urcite by som tak male dieta nenechala same v nemocnici,ani moju najstarsiu a ta ma uz 8 rokov.
Tak ja ako 5 aj 6 rocna som bola mesiac na lieceni sama bez maminy a su to moje najhorsie spomienky z detstva. Mamka mi poslala balik sladkosti a sestricka ich rozdala detom, dodnes si vzdy na toto spomeniem ked kupujem nejaku sladkost 🙂 A aj ja mam rocneho, este nebol bezo mna nikdy vecer ani v noci, budi sa velakrat, potrebuje ma citit, ale v tejto situacii by som nevahala urcite a nechala ho doma s muzom a babkami.
Treba si polozit otazku co ti trha srdce viac.....placuce dieta same v nemocnici alebo placuce doma pri vlastnom tatkovi.....
tak ja som bola tri krat v nemocnici sama ako dieta...vo veku 2, 5 a 10. Z veku 2 rokov si pamatam, ako ma vybrala sestricka z postele a posadila k nejakemu uplakanemu chalanovi, ja som bola ticho. V piatich rokoch som si hned nasla kamaratov a vo veku 10 rokov som to zvladala tiez dobre bez rodicov. Jedine traumy, ktore som si z tychto pobytov odniesla: a) nedoverujem krupicovym kasiam v SK nemocniciach (jeden chalan na izbe sa mi posmieval, ze som si vybrala struhanu mrkvu a nie tu kasu, z ktorej sa ale bezprostredne po jej dojedeni brutne dogrcal) b) bez hajzliaka v rukach sa nenecham hospitalizovat ani keby co bolo.
Ked sa niekomu neda zostat v nemocnici s dietatom, tak sa neda...o dieta je tam postarane.
@emmina1978 nie nikdy..moji chlapci boli hospitalizovaní v nemocnici každý 3 krát...vždy som bola s nimi...keď mal starší 4 roky a mladší 1,5 roka,ešte som dojcila,bol so synom manžel...
A o Tom,či nikto nezvládne dcérku...to si podľa mňa len myslíš..veľa krát som bola presvedčená,že bezo mňa deti nič nedajú a boli sme prekvapení...mamina,dokonca aj manžel a manželka mamina má dokázali zastať...treba len veriť,že to zvládnu
@emmina1978 práve možno keby ťa nevidela,nebudi sa..máme odskúšané..a ver trošku manželovi...
@emmina1978 prečo by si nemohol má na to nárok tak o čo ide. Určite by bolo drobcovi lepšie keby ma aspoň otca pri sebe v nemocnici než aby bol sám.

Nikdy v živote.Aspoň do 15 r.Az mi srdce trhá ked si predstavím ze teraz o takomto čase by moja dcéra bola v nemocnici sama.Veď by sa bála,preboha!!!