Dieťa v postieľke cez deň
Máte dieta cez deň keď nespí v postieľke ? Nemyslím úplne malé babatka ktoré sa nevedia hýbať ale skôr take čo už 4nozkuju a stavaju na nohy, od tých 9 mesiacov.. dávate takéto deti do postieľky cez deň (nevravím že cely deň, pozor) alebo ich máte stále voľne pustené v priestore ?
ja som dceru nikdy nikam nedavala. ani postielka, ani ohradka. varila som bud s nou pod nohami, alebo v nosici.
Moje dieťa začalo spať v postieľke nedávno, má dva roky ... Vždy som mala obe deti "na voľno" po byte v miestnosti, v ktorej som sa zdržiavala ...
“Na volno” dieťa bolo pri mne. Ak som ho odložila do postieľky nasledoval rev a neurobila som vôbec nič
Ja nie v postieľke, ale v drevenej ohradke. Strávila tam kopu času a dokonca to tam mala rada. Hračky s nou, keď chcela, posúval sa s ohradkou kam potrebovala /nemala dno/. Joooj, krásne časy 🙂
@larazivago no a rozmer ohrádky bol cca aký ? Ja som totiž našla ohrádky s rovnakym alebo menším rozmerom ako je klasická postielka 120x60 a to mi teda pripadá zbytočne, to už môže byt aj v tej postieľke kým niečo potrebujem urobiť... inak mi všade všetko otvára a nemôžem sa sústrediť bojím sa že spadne ublíži si
Moji boli tiez volne v priestore, ale vsetko co som mala v policiach kde dociahli slo prec...boli tam ich hracky. Inak mne by nepomohlo dat ich do postielky... nemali sme jednu bocnicu a postielka bola prirazena uplne k mojej strane postele.
Do postieľky nehrozilo, tam nespal ani v noci, do ohrádky taktiež, keď som ho tam dala, tak sa zdalo ze dušu vypluje, čo tak reval! Bud v nosiči alebo sa mi sulal pomedzi nohy! Keď sa už staval o nábytok, tak všetko nebezpečné šlo preč, dvere do izieb boli zatvorené, hrával sa len v obyvke, na chodbe alebo bol pri mne v kuchyni
Mala som ju v cestovnej postieľke, lebo fakt by som ani 💩 neurobila. 120x60, bravali sme ju k babkam na spanie a doma bola na hranie keď trebalo ohradu 😂
a ta postielka bude kde? s tebou v kuchyni alebo v izbe? ak sama v izbe, nebude ti plakat? alebo neprelezie vrchom a nevypadne odtial?
Davala som ho na chvilu, ked som isla na zachod. Velmi som nechcela, aby chodil za mnou este aj tam. Inac bol volme pusteny cely cas.
No asi ako postieľka.... Stará drevená 45 ročná ohrádka. 👍
mala som v obyvacke cestovnu postielku velku a v spalni klasicku, byvala tam hocikedy ked spala, vacisnou ked nespala boli sme von :D ale ano aj ked som potrebovala nieco urobit, tak som ju tam v klude dala.
Ohrádka 2x1 m v kuchýni.inak by som nič neurobila.je to bezpečnejšie ako dieťa pod nohami.a časom tam boli obe deti .videli má.nik nereval.
Minimalne, len ak to naozaj bolo nutne, boli v postielke.
nie, u nas razime teoriu, ze postel je iba na spanie, nie na hranie, takze nie 🙂 co som potrebovala som riesila, ked spal alebo to pockalo (okrem kakania samozrejme)
Nie.
Ja davam doteraz-ked idem na wecko, ku kurierovi, zvierata krmit a sme sami doma, nechcem aby sa niekde prizabil😀
Starsiu som zatvarala v ohradke 100×100 vo veku 7-11 mesiacov... kupila som na bazari zn. Geuther... mladsiu uz nie, lebo ked videla, ze starsia 2.5rocna navolno beha, nechcela tam byt. Postielka 120×60 zacala byt od tych 7 mes. tym padom len na spanie a v 1.5-2 rokoch isli do manzelskej postele medzi nas s muzom, potom od 2.5 roka do velkej klasickej postele 180x90

Ano davam. Mam aj taku prenosnu. Ako inak by som sa 💩🙈. Aj ked potrebujem nieco dovarit- je to bezpecnejsie- inak mi otvara vsetky skrinky a vsetko vyhadzuje- ochutnava. Alebo stoji pri mne a taha ma za gate. Takze to riesim takto.