Funguje u vás biely šum na uspávanie?
Ahojte naozaj to funguje na uspavanie? Ake mate skúsenosti.
Chvilu to fngovalo. Uplne na zaciatku
Vobec
Mam 3 deti a nefungoval ani na jedneho 🙈 boli z toho nekludnejsi
U syna do 2r fungovalo
U nas v prechodnom období, púšťali sme z mobilu dážť alebo morské vlny tuším. Mobil bol len v miestnosti ale pri ekzémoch nezaberalo nič. Len nosiť na rukách do vyčerpania a fenistil kvapky.
U nas fungoval len rammstein🤣
U nás fungoval počas prvého roka,počúvali sme búchanie dažďa o strechu. Dcérka mala prvé tri mesiace každý deň koliky.
U nas vyborne fungoval digestor, fén, sumenie nenaladeneho radia... dlho, aj 2 roky
My pouzivame uz dva roky DooDoo a je to super
My mame takoveho hrajiciho tucnaka. Je tam 5melodii. Ty stridame. Fungujeme tak uz 11 mesic. Aj starsimu se libil
co sa deti tyka neviem posudit, kedze este nemame, ale ja som clovek, ktory neznasa spat a zaspavat v tichu, neznasam take to "dunive" ticho ci ako sa tomu hovori, ale biely sum(resp ten umely biely sum z aplikacii) mi neskutocne vadi a neviem pri tom spat ani keby som neviem ako chcela... radsej si zapnem nejaku hudbu na tichucko alebo podcast 🙂 cize podla mna je to aj u deti tak, kazde je ine a aj ked mozno nema rado ticho, este nemusi zarucene mat rado biely sum 🙂
Náš syn mal asi pocit, že ten šum musí prekričať, lebo ho asi nepočujeme poriadne, keď ešte mu do toho kriku ešte niečo púšťame 😀 čiže vôbec. Skúsili sme aj tie viac hodinové uspávanky, syn ignoroval ale muž pri nich vedel perfektne spať 😂
Na mna fungoval perfektne, dcerka si sla dalej svoje 😀
Áno, more bylo naj. Aj na mna fungovalo.😀
U nás nie zaberá len keď naňho ja naňho šumim 😃
Áno, podľa mňa to skvelé vystraší dieťa. 😊 A to stichne. 🤣
Bieky šum absolútne nie. Akurát mne to išlo na nervy. U nás funguje uspavanka z hracieho kolotoča. Počas 40 minút, čo to hrá, manžel zaspí ako prvý 🤣

@hruska91 funguje, ja som ho pouzivala pri dcere, vraj to pomaha na koliky, zaspatie a podobne...pomohlo, akurat taky mensi problem nastal, ze dcera ma uz cely biely sum na haku a ja bez neho neviem zaspat 😀 tak na to pozor 🙂