icon

Gumené cukríky a ročné dieťa

donutka99
8. júl 2022

Ahoj, môže 1rocnne dieťa cukríky?

anjelicek26
8. júl 2022

Ja som nedavala, tym sa akurat tak udusi...

donutka99
autor
8. júl 2022

@anjelicek26
@anjelicek26 myslím tie marsmellowns

jaskolka
8. júl 2022

Tak určite sa mu nič nestane z jedného dvoch cukríkov, ale ani mu to nijako meprospeje. Keď vie normálne už zuvat (teda nedrhne sa kúskami) tak nebude problém.
Pamätám si, že syn na návšteve tak v nestrazenom.okamihu si napchal plné ústa tých extra kyslých zele rybičiek, no oči mu vyliezali z jamiek a tie žlto zelené sliny, aké púšťal, to bola podivana 🙈🙈.
Ale inak mu nebolo nič...

liz_lemon
8. júl 2022

na co davat tak malemu dietatu umeliny a take mnozstvo cukru?

stanulienkat
8. júl 2022

Načo máš potrebu dávať ročnému dieťaťu cukríky?

selest
8. júl 2022

Z jedneho cukriku sa mu zrejme nic nestane ale je tam riziko ze ho nerozzuje a moze lahko zabehnut.
Ja som starsiemu velmi dbala na zdravu stravu snad do 2r bola sladkost banan. A ma od hyperaktivity po vsetky rozne poruchy spravania. Mensi je zlaticko a semtam dostane hryza ale len sladkosti rychlo rozpustajuce sa v ustach, susienky atd. Uz som parkrat zazila ze som im v poslednej chvili vytriasala jedlo z krku, naposledy som malemu tahala z krku kus tycinky uz davam radsej pozor..

iwesska
8. júl 2022

@selest Inak toto s tym dusenim je pravda. Ja by som tiez takyto zuvaci cukrik nedala,ked to zle rozzuje a vdychne,koniec. Znama je zachranarka a rozpravala nam raz prihodu,ako prisli k 2r.dietatu,ktore vdychlo ten konic z parka,zial nijako sa im ho nepodarilo vybrat a dieta zomrelo. Ze to bolo strasne😥

selest
8. júl 2022

@iwesskato je strasne😔 ja tie konce vzdy radsej sama zjem, moj starsi sa uz parkrat dusil preto ze nieco zle rozzuval a hned hltal. Aj parkou ked ten hrubsi okraj na koliesku parky zle rozzuval a to mal vyse 3 roky a zuby vsetky. Maly 1.5 rocny tiez tak zuje ze velakrat hlta cele kusky. Nestastie sa lahko stane a tie gumene cukriky su velmi zradne..

donutka99
autor
8. júl 2022

@stanulienkat sestra mala marsmelow cukríky. A mali chcel pýtal tak som mu jeden dala potom ešte jeden viac už račej nie a tie sú také menšie ze to sam ale som mu dávala ja po malych kúskach 🙂

petamich
8. júl 2022

ja malemu take este nedavam, vdychnut moze aj cucoriedku, cernicu, malinu...a ine veci, takze toto neriesim, skor mu nedvame este taketo veci