Inšpirácia hlavne pre učiteľky - stop Juvenilnej justícii
tento prispevok som nasiel na fore "STOP Juvenilnej Justícii " https://www.modrykonik.sk/skupina/3456/ . podla mna je velmi dolezite, aby ho videlo co najviac ludi a este lepsie , aby ich inspiroval k niecomu podobnemu .
PETÍCIA RODIČOV /ZRPŠ/ na ZŠ a MŠ Š. Moyzesa Žiar nad Hronom - ohľadom zavádzania sexuálnej výchovy na škole
Vážený pán premiér, vážený pán minister Čaplovič, vážený pán minister Lajčák,
vzhľadom na úsilie zo strany štátu o presadenie gender ideológie v školách a MŠ, ako aj o plánované zavedenie sexuálnej výchovy, my, dolu podpísaní rodičia, zídení na ZRPŠ na ZŠ s MŠ Štefana Moysesa v Žiari nad Hronom vyjadrujeme ostrý nesúhlas s pripravovaným zavedením sexuálnej výchovy a gender ideológie do škôl a predškolských zariadení.
Podľa výskumov odborníkov na problematiku rodovej rovnosti a jej dopad na človeka a spoločnosť (H.Alvaré, G.Kuby) sme presvedčení, že je to nevedecká ideológia nepodložená žiadnymi faktami, vedúca človeka k zmätku, dezorientácii a následnej deštrukcii osobnosti dieťaťa a mladého človeka, ktorý bude v budúcnosti čeliť psychickým problémom. Mužské telo pozostáva výlučne z mužských buniek, ženské telo výlučne zo ženských buniek.Tento rozdiel je biologicky daný, ničím nemenný. Rozdielnosť týchto dvoch pohlaví je navyše vzájomne obohacujúca. Presviedčanie gender ideológie o tom, že biele nie je biele a čierne nie je čierne, je úplne neprijateľné , pričom všetci súhlasíme s rovnoprávnou dôstojnosťou muža a ženy. Snaha o zavedenie rodovej rovnosti do škôl vnímame ako snahu o skúmanie sexuality detí za účelom jej skorého stimulovanie. Súvisí teda celkom priamo so skorou sexuálnou výchovou už od predškolského veku, ako to je zaužívané napr.v Nemecku, pričom dochádza k zneužívaniu detí so štátnym schválením. Takéto vyučovanie pre naše deti nechceme.
K zavedeniu sexuálnej výchovy a gender ideológie nie sme viazaní Stratégiou ochrany ľudských práv a slobôd, ani zákonom, ani žiadnym medzinárodným dohovorom, preto pokladáme tieto Vami pripravované návrhy za absurdné. Sme znechutení z toho, že učebnice sexuálnej výchovy vychádzajúce z gender ideológie už máte pripravené, bez toho, aby sa k tejto závažnej problematike verejnosť mohla vyjadriť. Bolo nám tým ukradnuté výsadné právo vychovávať svoje deti podľa vlastného vedomia a svedomia.
Je zarážajúce, že učebnice pre naše deti pripravila Spoločnosť pre plánované rodičovstvo, ktorá má svoje korene v spoločnosti Plánované rodičovstvo v USA. Táto spoločnosť čerpá z učenia deviantného sexuológa Alfreda Kinseyho. ktorý mal za výskumnú vzorku väzňov, homosexuálov, pedofilov, sexuálnych násilníkov. Skúmal stovky detí od dojčenského veku a vykonával na nich otrasné sexuálne pokusy „v mene vedy“. Stal sa „otcom“ sexuálnej výchovy, z jeho výskumov čerpajú učebnice sexuálnej výchovy na celom svete. Uvedená spoločnosť má snahu o skorú sexualizáciu mladistvých, ktorým následne propaguje antikoncepč né prostriedky, z predaja ktorých jej plynú nemalé finančné zisky. Pod falošnou tvárou ochrany mladých pred HIV ich stimuluje k promiskuitnému životu s kondómom. V afrických krajinách, kde propagujú antikoncepciu, počet nakazených HIV stále stúpa, pričom v Ugande po zavedení Národnej stratégie morálneho života s dôrazom na abstinenciu a vernosť výrazne znížili percento nakazených HIV a percento sexuálne aktívnej mládeže zo 60 na 5 percent.
Na poslednej strane pracovného zošita sexuálnej výchovy, ktorý plánujete zaviesť do škôl je okrem odkazu na webovú stránku Spoločnosti pre plánované rodičovstvo i množstvo odkazov na stránky homosexuálov a lesieb. Tieto učebnice sú klamlivé, jednostranne orientované a urážajúce ľudskú dôstojnosť.
Vami pripravená sexuálna výchova vedie k strate detstva, k pedofílii, k incestu,
k masturbácii, k znásilneniam, k rozkladu osobnosti a propagovaním gender ideológie i k strate vlastnej identity, čo má pre dieťa a mladého človeka fatálne následky! (pozri. Globálna sexuálna revolúcia – Gabriele Kuby)
Týmto dochádza k porušeniu Ústavného práva nás rodičov podľa článku 41, ods.1 a ods.4 Ústavy SR:
(1) Manželstvo, rodičovstvo a rodina sú pod ochranou zákona. Zaručuje sa osobitná ochrana detí a mladistvých.
(4) Starostlivosť o deti a ich výchova je právom rodičov; deti majú právo na rodičovskú výchovu a starostlivosť. Práva rodičov možno obmedziť a maloleté deti možno od rodičov odlúčiť proti vôli rodičov len rozhodnutím súdu na základe zákona.
Uplatňujeme si výhradu vo svedomí. Nikdy nedovolíme, aby vyučovanie takéhoto typu preniklo k naším deťom!
Žiadame stiahnutie návrhu sexuálnej výchovy na školách a stiahnutie pripravených učebníc.
Vyjadrujeme ľútosť nad tým, že na rôzne výbory pre rodovú rovnosť, LGBTI a im podobné, vláda vyčlenila obrovské finančné prostriedky z našich daní. Múdrejším investovaním týchto peňazí, napríklad do rezortu školstva, v podobe zvýšenia platov pre učiteľov, by sa našim deťom mohlo dostať kvalitnejšieho vzdelávania.
V Ústave SR, v článku 41, ods.5 sa uvádza:
Rodičia, ktorí sa starajú o deti, majú právo na pomoc štátu.
My, rodičia, očakávame pomoc od predstaviteľov štátu, žiadame zastavenie snahy o rozklad zdravej rodiny, kde je otec a mama. Dieťa má právo na mužský aj ženský vplyv vo výchove, len vtedy sa môže zdravo vyvíjať.
Žiadame zastavenie tendenčného „masírovania mozgov“ v prospech homo-loby prostredníctvom médií.
Žiadame zastavenie prisudzovania nadštandardných práv pre LGBTI skupiny, ktoré si uzurpujú rovnaké práva ako majú tehotné ženy, starci, a pod. Sme veľmi tolerantní voči LGBTI, neodopierame im žiadne právo, ktoré sa týka všetkých občanov SR. Nesúhlasíme s uzákonením registrovaných partnerstiev, lebo to je len prvý krok k adopcii detí pre LGBTI, následne k snahe o skupinové partnerstvá, o dekriminalizáciu pedofílie, incestu a o demoralizáciu celej spoločnosti, tak ako sme tomu svedkami v krajinách Európy. Odmietame zjednodušenie odoberania detí a odmietame uplatňovanie antidiskriminačného zákona na úkor výhrady vo svedomí. Všetkým týmto praktikám vyjadrujeme jasný nesúhlas.
V mene pokrokovosti nestrácame zdravý rozum, snažíme sa chrániť naše deti, čím ochránime aj tie Vaše!
PRÍLOHA: Podpisy rodičov
Na vedomie: prezidentovi SR Ivanovi Gašparovičovi; tajomníčke výboru pre rodovú rovnosť Oľge Pietruchovej
http://www.sspr.gov.sk/IVPR/images/IVPR/vyskum/...
toto je udajny prieskum na zaklade dotaznikov na skolach
robila ho kolegyna p.pietruchovej ... klobuk dole, zistili, ze kazde 5.dieta na slovensku je tyrane
pre tych, co nemaju fb, reakcie ludi
zaujala ma 4. otázka, ktorá je zaradená medzi zanedbávanie zo strany rodiča: "Chodia Tvoji rodičia pravidelne na rodičovské združenia?" Ak nie, ta Ťa zanedbávajú! Takmer 40% detí je takto zanedbávaných. Rovnako rodičia zanedbávajú 14-ročné dieťa, keď ho nechajú samého doma (štrnásťročného???) - "Nechali Ťa niekedy doma samého/samú a Ty si nevedel/a, kde sa rodičia nachádzajú?"
Poďme na emocionálne týranie - takže týrate 14-ročného puberťáka, keď mu vynadáte alebo mu poviete, že sa ním teraz nebudete rozprávať (!) Takto týraných je po 15% puberťákov.
Tento dotaznik povazujem za DISKRIMINACNY voci romskej mensine, kedze ich deti povacsine nechodia do skol, cize sa nemohli zucastnit daneho prieskumu, kde sa mozem stazovat?
Inak nie som za prijatie tohto zakona kedze je lahko zneuzitelny,ale samotna myslienka by nemusela byt zla.
@zuzkat1 co sa tyka tej pani, co vcera bola v radiu....tiez vravela, ze sa v anglicku citila dobre a tiez nemala pocit, ze by sa mala bat - nevidane veci sa zacali diat, ked maly zacal chodit do skoly
co sa tyka Gay pridu vo viedni, ine vyznamy by som za tym nehladala, v 4:04 minute kricia: " Eure Kinder werden so wie wir, eure Kinder werden alle queer" - Vase deti budu take ako my, vase deti budu duhove. - doslovny preklad
aku loby maju za sebou, ked toto vykrikuju??????
a co sa tyka juvenilnej justicie - neviem, co je uzasne na tom systeme - keby sudy na slovensku fungovali tak ako maju - je uplne postacujuci sucasny pravny stav
@zuzkat1 vypocujte si relaciu informacna vojna z datumu 10.10 od 10minuty
http://www.slobodnyvysielac.sk/archiv-relacii-p...
@zuzkat1 tak to bolo asi ine radio 🙂 alebo to možno niekedy nachvilku posobi že nieje profi moderator, lebo on nieje profi moderator, je to len nasraty clovek co sa vratil z poza hranic a nestaci sa divit ako tu nefunguju veci... ale postupne nastastie SlobodnyVysielac.sk pocuva coraz viac ludi, tak snad v najbližších voľbách bude viac "Mezenských" ;)
Keby radšej štát vytvoril podmienky na to, aby sa aspoň jeden z rodičov mohol venovať deťom bez toho, aby pociťovali finančný nedostatok, určite by toľko žien nehrdlačilo od rána do večera v práci a radšej by trávili čas so svojimi deťmi, vodili ich na krúžky a vytvárali im domov, kam sa radi vracajú. Žiaľ, deti sú často samé doma práve preto, že obaja rodičia, ak chcú zabezpečiť normálny chod rodiny, musia pracovať. A mnohé ženy bojujú práve s dilemou, čo robiť, sú uväznené medzi dvoma mlynskými kameňmi a rozhodnutie je naozaj ťažké.
@vladco ja som o tomto radiu dako nepocula, pokym nezacali preberat problematiky, ktore trapia ludi a nikde v mainstreamovych mediach sa o nich nehovori (resp. sa nesmie) - typu rizika ockovania, upadok polnohospodarstva, juvenilna justicia, gender ideologia a je ich tam vela......a po nastudovani aj inych zahranicnych zdrojov, musim iba potrvdit, ze zial maju pravdu - a byt ticho a lahostajni voci novym zakonom, ktore sa sem snazi pretlacit EU - sa nam moze velmi vypomstit ...... a moderator je suprovy, klobuk dole 😉
@kristinaanna boze moj, tu je fatk zbytocne s vami diskutovat. vytrhnute z kontextu, tak by som to nazvala. ukazete len na to, co je ta najvacsia blbost z celeho dokumentu.
@kristinaanna
Po obede v nedelu zvyknem pozerat relaciu U Pavla. Je to zaujimava relacia kde su pozvani ludia z kompetentnych organizacii a samozrejme sa do diskusie mozu zapojit aj divaci. Rozoberaju sa viacere temy a medzi nimi bola aj jedna relacia, ktora sa venovala sexualnej vychove na skolach a inokedy zasa tema odoberania deti biologickzm rodinam.
Inak jeden znamy zije roky v Norsku. Povedal, ze v Norsku vraj uz vyrastala jedna generacia deti, ktore boli adoptovane homosexualmi...nie je to len hudba buducnosti ako si poniektori naivne myslia!
@boeing no pre mna ma ten dotaznik nulovu vypovedaciu hodnotu, ale si predstavte, ze teraz sa budu odvolavat na tento dotaznik a tv novinach to budu ludom vtlkat do hlavy .....a celej spolocnosti nanutia gender ideologiu a ostatne antizakony - to co ma byt??
este by som chcela vidiet aj v ktorych skolach a ake deti tie dotazniky vyplnali .....
no a z reakcii na fb
zaujala ma 4. otázka, ktorá je zaradená medzi zanedbávanie zo strany rodiča: "Chodia Tvoji rodičia pravidelne na rodičovské združenia?" Ak nie, ta Ťa zanedbávajú! Takmer 40% detí je takto zanedbávaných. Rovnako rodičia zanedbávajú 14-ročné dieťa, keď ho nechajú samého doma (štrnásťročného???) - "Nechali Ťa niekedy doma samého/samú a Ty si nevedel/a, kde sa rodičia nachádzajú?"
Poďme na emocionálne týranie - takže týrate 14-ročného puberťáka, keď mu vynadáte alebo mu poviete, že sa ním teraz nebudete rozprávať (!) Takto týraných je po 15% puberťákov.
tento dotaznik povazujem za DISKRIMINACNY voci romskej mensine, kedze ich deti povacsine nechodia do skol, cize sa nemohli zucastnit daneho prieskumu, kde sa mozem stazovat?
@marci77 presne tak to vidim aj ja. nulova vypovedna hodnota, ale staci na to, aby sa to pretlacilo mediami a uz tu bude: na slovensku mame tyrane deti, kazde piate!!! ved to je chore, neverim tomu a nebudem verit. ak ma byt tyrane, pretoze rodicia nemohli prist na rodicovske zdruzenie, tak je to chore a presne pripravene na ich ucely. presne ten dotaznik vypoveda o banalnych pricinach na odoberanie deti. a tiez ockovanie ako zanedbavanie????? my neockujeme, lebo mame kontraindikacie, takze moje dieta je zanedbavane???? skusi mi niekto toto povedat, tak pojde so mnou do ambulancie, zistime, ake ma alergie dotycny clovek a predomnou ho vyzvem, aby sa dal latkou, ktora mu sposobuje problem napichat! momentalne sa riesi na ustavnom sude ci je ockovanie protiustavne a ak bude dobrovolne, tak nemozu neockovanie uvadzat ako zanedbavanie. presne vidno, ako cielene si vytvorili formy a typy tyrania.
a druha vec je, kde boli romske deti??? ktore chodia bose, otrhane, spinave, hladne....keby vypisovali tento dotaznik, tak vyjde, ze je na slovensku kazde druhe tyrane.
nasi znamy ziju v Nemecku a tam uz funguju tie linky pre ublizene deti a vraveli, ze sa to strasne zneuziva, ze taku "pravomoc" dali do ruk dietata, ze staci, ze rodic nieco zakaze dietatu, alebo dostane po zadku, alebo nejakym sposobom sa teeenager citi, ze mu rodic nevyhovel a volaju na tu linku, ze ich rodicia tyraju a tam uz nastupuje socialka, odobratie deti, kym sa vec nepresetri
@mizulienka ja som tiez pocula, ze je to tak s tymi linkami dovery pre ublizene deti ......nedate ako rodic nieco dietatu, lebo viete preco....ale ono si povie, v skole nam hovorili, ze mame volat sem a sem .....a pod ho, zdvihne telefon .....a problem je na svete s fatalnymi dosledkami
to nasim politikom a ludom, co to pretlacaju nedochadza?????? tiez sa pytam
@mizulienka @boeing marketing ako vysity uz aj na slovensku
http://www.orange.sk/onas/spolocenska-zodpovedn...
slovaci, prosim vas, zobudte sa
Zbierka 1 euro pre Linku detskej istoty
Cieľ zbierky: ochrana a presadzovanie záujmov a práv dieťaťa v rámci projektov Linky detskej istoty
Prijímateľ: Linka detskej istoty pri Slovenskom výbore UNICEF
Spôsob zapojenia: zaslaním SMS správy v hodnote 1 € na krátke číslo 850
Termín trvania: od 24. 4. 2013 do 15. 2. 2014
@marci77 Ja by som na UNICEF neprispela ani eurom.
Kamaratka robila raz hostesku na vianocnom vecierku pre Unicef...konalo sa to v jednom z prestiznych hotelov v Londyne a hyrilo sa tam so vsetkym....
A potom idu budit dojem, ako pomozeme ak si napr. kupime pohladnicu za par centov.
Neverim tej organizacii.
ja neviem, co mate proti sex. vychove?? ako po precitani peticie to znie hrozostrasne 😕 ok priznajme si malo by to byt na dobrovonej baze. nic povinne, rodic sa ma sam rozhodnut ci chce aby tieto veci vysvetloval ich dietatu ucitel alebo on sam ....lebo ho chce napr. do 10 r. drzat v tom ze deti sa rodia IBA po svadbe alebo sa na tuto temu hanbi rozpravat a necha to na skoleneho pedagoga. proste SLOBODNA VOLBA. Ale hlavne sex. vychova neznamena ze vychovavam deti k sexu ved to neznamena len samotny sex. akt., ale vysvetlenie niektorych suvislosti (lebo tiez nie je fajn, ked dievca je v 12 rokoch na smrt vystrasena preco krvaca, alebo v 15 rokoch tehotna, lebo tiez jej niektore veci neboli vysvetlene) naozaj si neviem prestavit ako z niekoho mozme vychovat homosexuala???? za jednu hodinu tyzdene!
a naozaj nerozumiem co je zle na rodovej rovnosti???? ved to predsa chceme nie? chceme aby zeny mali rovnake prava a povinnosti ako muzi. Nechceme aby zivot bol rozdeleny na roly muzske a zenske.......pre pripad vysvetlim aby ma niekto za to nehanil 😅 ulohou zeny je varit pratat zehlit vysavat......a ved to su veci ktore zvladnu aj muzi tak to by mali byt aj ich ulohy ale funguje je to aj opacne. A tiez zivitelom rodiny nemusi byt len muz ale aj zena
@azbestica nič len nech to nechajú na rodičov......ja nepotrebujem aby niekto povedal môjmu synovi ak chceš môžeš byť dievča 😕 http://patarak.blog.sme.sk/c/337965/O-gender-tr... napríklad toto.........
@boeing ale ja diskutujem 😉 ja neviem, to mám s tebou vo všetkom súhlasiť aby som mohla na túto tému diskutovať? Ak som zle rozumela jej výroku, oprav ma, ja si to dám vysvetliť 😉
a ešte, ja nie som proti tomu, aby ste bojovali proti JJ na SR, ja len chcem vedieť prečo tu strašíte tak, že už si napr. niektoré mamičky, nechcú dávať deti do škôlky, a niektoré už pomaly ani nevychádzajú z deťmi medzi ľudí 😠

http://www.zemavek.sk/2013/10/pocas-jedneho-dna...