icon

Išli by ste sa kúpať s trojmesačným bábätkom?

24. feb 2024

Ahojte

mamicky som prvorodicka a chcem sa spytat ci by ste sa isli kupat s trojmesacnym babatkom? Neni to este nebezpecne nejaka infekcia alebo tak, dakujem pekne

Strana
z3
deti95060810
24. feb 2024

kde kúpať..
troška buď konkrétna.. lebo existujú aj bábätkovské kúpania.
odpovede môžeš dostávať rôzne.
V lete sme boli na jednom kúpalisku a bola tam maminka ktorá mala bábätko tak malinké , že bolo ešte pokrčené a mala som pocit že sa narodilo pred hodinou... Ale tak ona sa evidentne nebála...
ja by som nešla na bežné kúpalisko ani s tvojim....

chrobak7
24. feb 2024

Kúpať kam? Do vane? Do bazéna? Na plaváreň? K muru?

petronellla87
24. feb 2024

Na babyplavanie ano. Do akvaparku nie

januska12323
24. feb 2024

Také malé jedine na baby plávanie.

oriesocek
24. feb 2024

Do verejných bazénov, aquaparkov, atď určite nie. Na to detské kúpanie o pár mesiacov áno

guiseppinka
24. feb 2024

Ja by som nesla, ale ja nechodim ani sama. Neznasam to. Predstava aquaparku je pre mna 🤢

guiseppinka
24. feb 2024

Ale ak k moru, tak to ano, to by som sla...

babulkomale
24. feb 2024

Nie, nešla. Ani ja sa nekupem tam, kde si sto ludi omocilo zadky a predky.

dadka1997
24. feb 2024

Na baby plávanie ano, do aquaparku nie

sima338
24. feb 2024

chodila som s dcérkou na babyplávanie, inak nie.

ibrunova
24. feb 2024

Ak do bežného bazéna, do veľa bazénov je do určitého veku zákaz.

majlo1234
24. feb 2024

Myslis do vane spolu? Ano chodila som. Myslis do bazena? Nie, u nas aj baby plavanie bolo od styroch mesiacov. A obycajne bazeny su nechutne aj mne, nikdy by som tam svoje babatko nevymocila

zorkahorka
24. feb 2024

Do verejneho bazena az po roku. Moze si velmi lahko lognut vody a mas vystarano o sracky-grcacky. Take babo ma este velmi citlive crievka

biglovemom
24. feb 2024

Samozrejme 👌🏻
Uz to bola podobna tema minule
U nas chodia uplne s malickymi , (aj ja chodila)na svk nesmies do roka ,dvoch ,troch ,nic 🤣sorry zeny musela som🫣

slavomira236
24. feb 2024

A preco ma baby plavanie ano a do bazena nie? U nas je bsby plavanie v 10 metrovom vyukov bazene kde chodia sa ucit plavat aj 10 rocne deti aj s rodicmi. Takze stale ten isty bazen

iwesska
24. feb 2024

Do wellnesu ani zadarmo. Tam aj dospeli chyti plesen,nie to este take babo.

pe_mi
24. feb 2024

Ahoj,názory sú rôzne.s deťmi oboma chodím od 3mesiacov na baby plávanie.az doteraz .starší 10rokov,mladšia 5 rokov.obaja sú vynikajúci plavci od 4rokov bez rukavnikov
S oboma deťmi som chodila od mala,cca od 2mesiacov, 3mesiacov ,keďže sú obe jarné deti.chodila som s nimi na verejné kúpaliska.pod strom,s kočíkom,prespali, ovlažili sa vo vode.nikdy nič nechytili, klopem.
Ja som sa nad tým nepozastavovala ,či by ini išli.mam kamarátky ,čo majú 5,6 ročné deti a na kúpalisko,wellness by ich nikdy nezobrali.
Urob ako chceš ,cítiš

tamta
25. feb 2024

Naša miluje vodu a plánujem s nou chodiť na baby plavanie od 6 mesiacov pre moju väčšiu psychickú pohodu - s malym 3 mesacnym sa ešte necitim úplne isto v spoločnosti, je to ešte male babatko. Ide o tvoj pocit a tvoje dieťa. Videla som, ze existujú baby plávania od 3 mesiacov. Ty musis poznať svoje dieťa, ci to zvladne, ci to nebude preňho diskomfort a podobne.

duppka13
27. feb 2024

Chodila som na baby plavanie od 6 mesiacov, skor by som asi nesla. Hlavny rozdiel orpti aquaparku bol ze na baby plavani bola v bazene slana voda, nie chlorova. V aquaparku som bola az teraz ked ma viac ako 2 roky.

siska53
27. feb 2024

Na baby plavanie ano, inak nie.

vevesh
27. feb 2024

Sranda, na sk v niektorych mestach je baby plavanie v aquaparku- v detskom bazene. A teda u nas v nemecku, takisto- baby plavanie je bud v aquaparku alebo v bazene, kde plavalo milion deti (od 4r.) A dospelych...🙃🙃🙃🙃

zuzanka.zuzu
27. feb 2024

@vevesh áno aj mňa tieto odpovede pobavia 😀 u nás zase v babybazéne sú normálne hodiny pre verejnosť, dá sa prenajať aj súkromné a chodia tam aj škôlky a školy 😀

mclissa
27. feb 2024

Ja som so synom chodim vsade od narodenia. Cestujeme kade tade. A predstav si, ze zije. Uz ma 3 roky. Kludne sa chod s babom kupat.

btus
27. feb 2024

keď mala dcéra 3 mesiace , tak sme s ňou boli v detskom bazéne - teplom v hoteli. V aquaparku bola, keď mala 2 roky. k vode - Počúvadlo chodila od 9 mesiacov. ( to bolo leto), takže by som sa s tým veľmi netrápila. Ak chceš, tak choď, ak sa bojíš, tak nie. Dieťa môže ochorieť kdekoľvek.

anjelikdianka
27. feb 2024

Ja by som také malé bábätko nedala do verejného bazéna.Aj my chodíme s detmi do aqaparku,na kúpaliská....(máme 10r,17r a 17 m dvojičky)ale deti som do bazénov dala iba keď boli už väčšie cca 10 mesačné.Aj vtedy som dávala pozor aby sa z vody nenapili.

viejo
27. feb 2024

No ja nie. Jedine na babyplavanie a to je tiez od 5m 🙂 ak sa nemysli kupanie vo vani ;)

silviaa
27. feb 2024

Nie, do roka som s detmi na verejne kupalisko nesla. Nechcela som riskovat infekciu.

lolita555
27. feb 2024

Určite nie,také malé nemá v bazéne kde je viac ľudí po sebe čo robit

gabriela_obzerova
27. feb 2024

moja dcerka teraz dostala infekcnu bradavicu pravdepodobne z bazena. Pred rokom druha zapal bolesti ucha pravdepodobne z bazena podla ORL. Tak mas odpoved. Jedine specialne plavanie pre babatka

bp123
27. feb 2024

Maximalne na baby plavanie, tam je vyssia hygiena a celkovo vsetko prisne dohliadane a kontrolovane. Na plavarni som bola aj to iba v detskom bazene so synom az ked mal rok… aj vtedy hned doniesol domov odtial krasny suvenir vo forme impetiga, takze urcite nie s takym malym na taketo miesta

Strana
z3