Je Indulona bezpečná pre bábätko?
Dobrý deň, čakám prvé bábo a zadok by som chcela natierať indulonou na premastenie. Doma máme plno indulon, lenže ja som nikde nenašla kde je dátum spotreby. Kde sa to píše? Alebo to je tak že po otvorení do 6 mesiacov spotrebovať? Či ako 😅
Prečo mu chceš natierať zadok práve týmto? Máš nejaký dôvod?
Rybia pasta je určite vhodnejšia a stoji 2€...to ta nezruinuje
ja som používala látkové plienky a presne, modrú indulonu, keď sa stalo po umelých plienkach, že sa vyhádzal a tá mi jeho riťku pekne "zahojila" ,,, takže používaj, doporučujem, aj dr detská tak mi odporúčila, žiaden sudokrem,,, a na tom zvare na druhom konci, ako ju otváraš, je dátum
Ja som mojim dávala aj modrú indulonu, ak sa náhodou zaparili. Neviem, vyhojilo sa to rýchlejšie ako so sudokremom a inými alternativami. Ale neparili sa často, lebo používam bavlnené plienky. Takže nebola to každodenná záležitosť. A dávala som im to len na zadok, nikde inde.
Áno, je to úplne v poriadku a bezpečné. Modrá Indulona.
Moja mama stale na vsetko modru indolonu, ale sudkrem je urcite lepsi ucinkom, je protizapalovy, indulona len premastuje, to si davam ja
@kajus_a rybacie maste sú výborné na hojenie akýchkoľvek rán. My ich používame na bežné odreniny, porezania, zapálené rany- je to výborný krém.
Autorka, Indulona je fajn, nic nou nepokazis, ale nema taku hojivu schopnost.
@stanulienkat
Na hojenie by som to nepoužívala iba na premastenie aby sa ľahšie potom utieral ☺️
@jabuducanevesta áno na starších som už našla ale mám 3 indulony ktoré nemajú dátum len číslo šarže a podľa toho si neviem poskladať žiaden dátum spotreby 😀 ale možno iba niekde zabudli dať alebo neviem 😀😅
Ved sa vyraba z ropy. To by som novorodencovi nedala. Dnes su na trhu uz ozaj kvalitne vyrobky pre babatka.

Indulova novorodencovi ????????