Je v poriadku, ako sa moje 22 mesačné dieťa hrá?
Ahojte, môj 22 mesačný syn sa vôbec nezaujíma o hračky, autíčka, ale len o elektrické spotrebiče, elektrické káble a elektrické zásuvky. Odkedy začal chodiť. Ak mu čítam knižku, zo všetkých obrázkov ho zaujme napríklad v pozadí nakreslená práčka, alebo vysávač, alebo kalkulačka tety predavačky. Inak je šikovný, začína hovoriť v dvoch jazykoch (sme bilingválna rodina), je zručný (sám sa naučil zapínať zips a gombíky), je komunikatívny, milý, pohodový. Ale proste tá hra je hrozne fokusovaná na jednu vec. Mali ste takéto deti? Je to ok?
Obľúbená hračka môjho syna v tom veku bol mlynček na mäso😁Nič iné ho nezaujímalo.
@diamond007 , dakujem.
@ebaja , dakujem.
Je to v poriadku. Deti maju fazy. Teraz ho fascinuju elektricke zalezitosti. Ked sa toho nabazi, tak zmeni svoje zameranie. Je mozne, ze je to buduci muz kutil a tak ho uz teraz zaujimaji taketo veci.
Moje dcery sa v takomto veku zaujimali vylucne o auta a vsetky ostatne dopravne prostriedky-uz som si niekedy pripadala ako vypravca elektricky. Kazde dieta ma ine zaujmy a tie sa navyse vekom menia.
U nas fici vlacik na baterky a domave prace. Maly ma tiez 22 mesiacov. Umyvacka, pracka, vysavac, mop. Najoblubenejsie zabavky. Zato ostatne hracky su v polickach, maximalne raz za cas ich odtial vyberie a rozhadze po zemi. Zato pri zmienke o vysavavu bezi pre svoj a mna Taha k velkemu, potom si ich menime😁
Moj miluje vasavac. A od roka hodil s tazkou taovou vrtackou. Hral sa s mixermi. Bruskou. Ma aj svoj vlastny kufrik.. Uz ma 3 roky a nepreslo ho to. Hra sa na nieco co videl,zazil,pocul o tom,naucil sa.. Momentalne ho zaujima ohen a hasici ale stale brusi,pili,vrta,srubuje... a vcera vonku kopal jamu,lebo treba vymenit ruru podzemou.. :D
@ivangeline , super 🙂
@zuzuliatko18 , dakujem
@dskjhfdlkdjhl dakujem
@ivangeline zlaty

U nás to bol smetny kôš 🤣 nech som ho dala kdekoľvek, vždy ho našli 🤣

Je to prirodzené, už ho nebavia hračky ale zaujíma veci v dome. Vráti sa zas s hračkam keď sa už bude vedieť sam hrať, daj mu možno pol roka či rok.