Je váha 2-mesačného bábätka 5280 g normálna?
Pretože doktorka sa tvárila ako keby neviem čo. Za mesiac pribral kilo.
@anonymes moja za dva týždne 1400 gramov. A úplne dojčená dva týždne po príchode domov. Ja ani doktorka sme na tom nič zlé nevideli. Doktorka iba poznamenala, že je to váhový rekord
@momo00 no moja sa tvárila fakt Jakeby mal 11 kilo. Pýtam sa jej, či je to problém , že aj z toho ho môže bolieť bruško , že vela priberá
Vsetky nase deti priberali prve mesiace okolo kila
Kilo za mesiac nie je ziaden extrem. Moje dieta priberalo 1.5kg v tych zaciatkoch, cisto kojene a nikto sa nijako netvaril.
Kilo za mesiac nie je ziaden extrem. Moje dieta priberalo 1.5kg v tych zaciatkoch, cisto kojene a nikto sa nijako netvaril.
@dskjhfdlkdjhl podobne, deti prve mesiace vzdy 1,5kg za mesiac. A nikto to neriesil ako nestandardne a nespravne.
@momo00 no moja sa tvárila fakt Jakeby mal 11 kilo. Pýtam sa jej, či je to problém , že aj z toho ho môže bolieť bruško , že vela priberá
@anonymes ale kilo nie je veľa bežne tak deti priberajú však príde čas keď sa začnú viacej hýbať a priberú menej a určite je to lepšie ako keď nepreberajú vôbec alebo veľmi malo
Mam 4 mesačne dieta a váži 8200 a tiež plne dojcene
Mala sa narodila len s 2330g a kazdy mesiac pribrala viac ako kilecko. U nas aj doktorka hovorila ze to je v poroadku nazaciatku detickh priberaju tak skokovo potom sa to spomali. Terwz v 11 mesiacoch priberie tak 250g za mesiac
Áno je to v poriadku...aj môj syn ako mesačný už mal 5 kg. Vždy vyše kilo pribral. Bude mať 3 roky a má 17 kg je vysoký nemá ani kg. navyše. 🙂

@anonymes moja za dva týždne 1400 gramov. A úplne dojčená dva týždne po príchode domov. Ja ani doktorka sme na tom nič zlé nevideli. Doktorka iba poznamenala, že je to váhový rekord