icon

Je váha 2-mesačného bábätka 5280 g normálna?

anonymes
23. jún 2025

Pretože doktorka sa tvárila ako keby neviem čo. Za mesiac pribral kilo.

momo00
23. jún 2025

@anonymes moja za dva týždne 1400 gramov. A úplne dojčená dva týždne po príchode domov. Ja ani doktorka sme na tom nič zlé nevideli. Doktorka iba poznamenala, že je to váhový rekord

majamat
23. jún 2025

@anonymes to sa dr moc nepaci, ale deti takto bezne priberaju a vsetko ok.
moja dcera tiez tak niekedy pribrala a v 3r mala 11,5kg. cize postupne priberala menej a menej.
hod to za hlavu, vsetko je vporiadu.

anonymes
autor
23. jún 2025
@momo00

@anonymes moja za dva týždne 1400 gramov. A úplne dojčená dva týždne po príchode domov. Ja ani doktorka sme na tom nič zlé nevideli. Doktorka iba poznamenala, že je to váhový rekord

@momo00 no moja sa tvárila fakt Jakeby mal 11 kilo. Pýtam sa jej, či je to problém , že aj z toho ho môže bolieť bruško , že vela priberá

tahii
23. jún 2025

Vsetky nase deti priberali prve mesiace okolo kila

momo00
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
23. jún 2025

Kilo za mesiac nie je ziaden extrem. Moje dieta priberalo 1.5kg v tych zaciatkoch, cisto kojene a nikto sa nijako netvaril.

colsami
23. jún 2025
@dskjhfdlkdjhl

Kilo za mesiac nie je ziaden extrem. Moje dieta priberalo 1.5kg v tych zaciatkoch, cisto kojene a nikto sa nijako netvaril.

@dskjhfdlkdjhl podobne, deti prve mesiace vzdy 1,5kg za mesiac. A nikto to neriesil ako nestandardne a nespravne.

andrejka1974
23. jún 2025
@anonymes

@momo00 no moja sa tvárila fakt Jakeby mal 11 kilo. Pýtam sa jej, či je to problém , že aj z toho ho môže bolieť bruško , že vela priberá

@anonymes ale kilo nie je veľa bežne tak deti priberajú však príde čas keď sa začnú viacej hýbať a priberú menej a určite je to lepšie ako keď nepreberajú vôbec alebo veľmi malo

cukroska
23. jún 2025

@anonymes Môj starší mal na mesačnej poradni toľko a narodiil sa drobček 3100g ,plne kojeni.

kikusenka1
23. jún 2025

Mam 4 mesačne dieta a váži 8200 a tiež plne dojcene

deniiisia
24. jún 2025

Mala sa narodila len s 2330g a kazdy mesiac pribrala viac ako kilecko. U nas aj doktorka hovorila ze to je v poroadku nazaciatku detickh priberaju tak skokovo potom sa to spomali. Terwz v 11 mesiacoch priberie tak 250g za mesiac

naily
25. jún 2025

Áno je to v poriadku...aj môj syn ako mesačný už mal 5 kg. Vždy vyše kilo pribral. Bude mať 3 roky a má 17 kg je vysoký nemá ani kg. navyše. 🙂