Kam dať staršie deti, keď budem s dcérkou hospitalizovaná v nemocnici?
Prosím riešil niekto z vás takúto situáciu?Ja už neviem ako to spraviť, nespím a trápim sa s tým,keďže babka s nimi nemôže byť 😡😔
Ďakujem
Kamošky mám ale buď pracujú alebo sú ten čas zrovna v karanténe 😩
A dieťa nemôže byť v nemocke samé?
Starší majú 14 a 10, tak to hádam už starší by zvládol trochu pozrieť na menšieho, ak si ich teda k akej takej samostatnosti viedla.
v akom meste bude dcerka hospitalizovana? aky vykon jej idu robit?
moj nazor... ak z niakeho dovodu nechces poprosit rodinu o pomoc a tak isto nechces poprosit o pomoc ani kamosky, susedov, znamych ... tak v tom pripade ti vela neostava iba nechat to dietatko v nemocnici same
bud poprosis niekoho, kto ti ako tak na tie deti dozrie, alebo jednoducho tych par dni budes fungovat na dvoch miestach zaroven
t.j. rano rychlo vychystat deti do skoly, potom nemocnica, pockat kym dcera sa ulozi na nocny spanok, potom utekat domov dozriet na tych dvoch a rano odznova...
@meggi1006 V Návrate budú vedieť pomôcť. Umiestnua deti ba nevyhnutný čas k profy rodičom. ;)
skus napisat odkial presne si mas len dve moznosti oslovit okolie mozno skusit aj na fcb v miestnej skupinke a pod
alebo dieta moze byt v nemocnici same
sprav to naopak v nemocnici sati postaraju o dieta a ty doma o zvysne
Ked mas tak velke deti, mali by to urcite zvladnut. V 14 volakedy fungovali ako dospeli,okolo domu,statku,v domacnosti,opatrovali mladsich surodencov. Len ich treba k tomu viest.
Inak moze ist dieta do nemocnice aj same. Volakedy sa dalo len bez rodica a prezili sme.

@meggi1006 ešte doplním som slobodná mamička a otec sa nezaujíma