Kde sa nosí náramok pre bábätká?
Kde sa zvykne dávať bábätkám náramok? Mohlo by si bábätko ublížiť, keby ho má na ruke? Dá sa prispôsobiť veľkosť čiže nespadne, len či by sa ním vedelo škrabnúť alebo niečo take?
Prosím píšte iba také, čo máte skúsenosť 😊, podarilo sa vášmu bábätku poškriabať sa o náramok, alebo sa toho nemusím báť?
To som sa ta teda musela extremne dotknut, ked si nevedela do coho kopnut len do inzeratov. Ty prd vies o tom, co ja detom obliekam a koho veci v inzeratoch predavam. Pokojne posli ip, ked sa vratime zo zahranicia, s radostou ti svoju sperkovnicu detailne pofotim.
Autorka ja len cumim co pises babam. Vacsina zien tu s naramkom nesuhlasi, tebe sa to nepaci a utocis tu. Nam je to vsetkym v podstate jedno. Povedali sme si svoj nazor. Vsak ked chces dat naramok babatku tak daj. A ty tu ides porovnavat bazar. Naozaj?
@matkahelka prečo kopnúť, ty si dala názor a aj ja som dala názor. Aké kopnutie?
@mclissa no čo také píšem nevhodné? Veď iba reagujem na komentáre
Skus si precitat moj prispevok a svoj. A potom este raz. A este raz. Zjavne nevnimas rozdiel. Ja som vo svojom prispevku pisala vseobecne, ziadnym sposobom som nepisala konkretnost, ktora sa tyka teba. Zijem na slovenske pomery vo velkom meste, vela cestujeme a skutocne som na "bielom" dietati este zlaty naramok nevidela. dokonca ani v emiratoch ci omane, kde zlatom nesetria. v nasom meste na romcatach to vidim casto. avsak ubezpecujem ta, ze rasista nie som, moj muz zamestnava 4 romov a neda na nich dopustit. tebe sa moj prispevok natolko nepacil, ze si si dala tu namahu kliknut na moj profil a kedze na svojej ploche nic nemam, musela si hladat a nic lepsie ako inzeraty si nenasla. vnimas ten rozdiel medzi mojim a tvojim prispevkom?
@matkahelka mne prišlo dosť zvláštne, že ti ako prvé napadlo spomenúť práve aké etnikum takéto náramky nosí, mne to príde dosť povýšenecké ale však ok. To oblečenie som komentovala keďže ty si mala potrebu komentovať nosenie naramkov, viem že si sa ma nepýtala na názor na tvoje veci, ale to ani ja teba na názor ohľadom nosenia náramkov. A na tú hlúposť čo o napísala ohľadne šperkov čo máš na kg a že i tak by si nedala náramok bábätku som musela okomentovať, veď ako súvisí množstvo šperkov čo máš údajne nevie kde s tým, či dáš bábätku náramok alebo nie?
@stanulienkat len škoda že ja som sa zle vyjadrila 😊 nemyslela som to tak že kvôli náramku 🫢 ale odpovedala som pani na otázku. Nepoškriabal sa ani mu ten náramok nijak nezavadzia.. a myslím že viaceré pochopili ako to bolo myslené. Ale žiaľ. Niektoré mamičky musia mať vždy potrebu si “kopnúť” do druhých mamičiek však
@cic33 nie, nepotrebovala som si kopnut, ale napisala si to tak, akoby to bolo kvoli tomu naramku. Aj tak ma udivuje, ze takzvani veriaci neovladaju zaklady svojej viery a daju dietatu naramok, ktory jeho viera vylucuje.
Dievčatá, márna snaha. 🤦 Toto je správna odpoveď: áno, bábätku treba dať náramok, môžeš pokojne na obe ruky, aj obe nohy. Najlepšie zlatý, červený ochranársky, jantárový, ktorý tu bol spomenutý a štvrtý je ľubovoľný. Dieťaťu sa, samozrejme, nič nemôže stať, je to maximálne bezpečné, pohodlné a prospešné. Hor sa do toho! 😉
Naramok odloz, ak tak velmi chces a veris je to v poriadku mas na ti pravo, staci obyc nitka, s tou sa neposkriabe
Moja dcéra začala nosiť náramky, keď mala desať mesiacov. Od príbuzných dostala pár strieborných náramkov, dieťa si ich najskôr vždy chcelo dať dole, ale čoskoro sa im prispôsobilo a nenašla s nimi žiadne problémy. nosenie náramkov. V našej kultúre môžu deti nosiace strieborné náramky chrániť svoje zdravie, takže môžete vidieť veľa dojčiat a malých detí nosiť náramky.

Pobavilo aj mňa ja tu mam aspoň zuzulka558 a ty nič a ideš tu nejaku mamičku urázat co ma na bazári, ved ukaz sa nech vidíme ze si lepšia ako ona 😉 ja nemam potrebu niekomu písať také veci,, a áno šialený lebo niektorí co maju peňazí si myslia ze ich žena bude poslúchať a tak im trepe z účtu koľko tam ma ze neznesie ako ho môže niekto od kopnúť pred oltárom lebo sak peniaze má 😅 len som ho prekukla ci mal v plane zamykat na doma