icon

Kde spia vaše dvojročné deti?

sosanna88
21. nov 2014

cawte.
mala bude mat v january 2 roky. asi pred 3 tyzdnami si zo dna na den zaumienila, ze bude spat s nami v postely. predtym spavala bez problemov v postielke s nami v spalni, max. sa rano vypytala k nam a tam este dospavala. ale teda prednedavnom tam proste nechcela ostat, vrieskala az sa s prepacenim pototo. pritom ma aj dvere otvorene, vie, ze sme vedla. nepomohlo ani to, ze som k nej prisla a chcela ju ukludnit, zavesila sa mi na krk a silou mocou aby som ju z tej postielky vybrala. a odvtedy ked som len naznacila, ze by isla do postielky koniec sveta. tak sme to nechali tak, zaspava sama no nasej velkej postely a tam aj ostava celu noc. vyskusali sme ju prelozit no zobudila sa a zacala zase vrieskat. problem by to nebol, len ma uz pobolieva chrbat ked sa tam tak traja mackame. vcera sme skusili dat z postielky dole bocnicu a prisunut k nasej postely, ani tak tam nechcela ist. aaaaaach jo. tak teraz neviem ci jej ide o to aby spala s nami (no v pohode zaspi sama, nepotrebuje nas pri sebe), alebo sa jej postielka znepacila a mozno by uz potrebovala svoju velku postel.
na jar by sme jej chceli uz urobit vlastnu izbu (ma ju, len tam nema postel), aby tam aj spala..no tusim to budeme musiet urychlit 🙂
tak ma len tak zaujima ze kde spia vase deti. ci stale akceptuju postielku.

maslenka47
21. nov 2014

Panecku, neviem, aka je tvoja dcera velka, ale ved v tej postielke uz musi byt jak v klietke. Nas trojrocny uz 2 roky spi vo svojej vlastnej "dospelackej" posteli. V posielke sa uz nevedel otocit z jedneho boka na druhy bez toho, aby vrazil do bocnice.

siska53
21. nov 2014

@sosanna88 v postielke..len ked je chora alebo sa v noci prebudi - vynimocne,prenesiem ju k sebe.. Ja som spavala v postielke dokial sa mi nenarodila sestra. To som mala 4,5r. Ale tusim tie kedysajsie postielky boli trosku sirsie.
Moja ma tam miesta dost,aj sa pootaca vseliako.

sosanna88
autor
21. nov 2014

@maslenka47 v tom problem nevidim, ma tam miesta este dost a mala sa neprehadzuje. praveze ona spi v klude, mozno nad ranom sa trocha viac prehadzuje ale mam dojem ze s nami sa tlaci ovela viac ako v tej postilke. naschval sme kupovali velku

wenka25
21. nov 2014

@sosanna88 nasa spi od roka a pol sama v izbe v postielke a tiez mala taketo stavy ked sa silou mocou tlacila k nam,len ja som nepolavila,sem tam rano som ju k nam pustila,potom sme jej kupili velkacsku postel,namontovali zabrany na boky aby nespadla a povedali jej vsetky jej kamosky tak spavaju a normalne to pochopila a spi tam bez vsetkeho...no uvidis,chce to cas 😉

monika837
21. nov 2014

moje dievcata spia sami v izbe na poschodovej posteli... dostali minuli rok pod stromcek, starsia si zelala poschodovu postel, lebo sa jej pacilo spat hore ked sme boli na navsteve... tak smu ju kupili.... starsia spi hore v decembri bude mat 5r. mladsia spi dole, zo zaciatku mala zabranu, teraz asi 3 tyzden spi uz bez nej... ma 2 r a 4mesiace... pri posteli maju kazdu noc matrac, keby nahodou nieco, clovek nikdy nevie... starsia spala v izbe sama asi od roka a pol, vobec s nou nebol problem a mladsia je pri nej od roka.... v noci ked sa nahodou zobudi jedna alebo druha tak dojdu k nam do spalne, prikriju sa a spia dalej....

lerika1
21. nov 2014

Moja mala tiež bude mať V januári dva roky A teraz sme jej kúpili posteľ postieľka je jej mala tak uvidíme ako to zvládne sama V izbe je od jedného roka A V pohode.

mamainprogress
21. nov 2014

Od asi 3m v snami v posteli. Bude mat 2,5 a nechysta sa odist rovnako ako ani my sa ho nechystame detasovat do vlastnej izby ked chce byt pri nas.

magdalenkami
21. nov 2014

s nami na manz.posteli,mame letisko zo 4 posteli,mam 4 deti a vzdy aj do 6 r. ked chceli prisli k nam alebo spali vo svoje izbe,nechavam to na ich rozhodniti,dolezite,ze sa v noci vsetci dobre vyspia,dieta je male len chvilku,treba si to vychutnat,v 10r. uz urcite nebude lozit do spalne, ale zatvarat sa v izbe-samozrejme kazde dieta je ine,ked spinka 2 r. dieta bez problemov v svojej izbe,je to super,ale ked place a nechce spat same,nevidim dovod preco to silit

andrejka1974
21. nov 2014

Moja 2 a pol ročná spi este vo svojej postielke a vyhovuje jej to spi v izbe so starším bratoom

sosanna88
autor
21. nov 2014

@magdalenkami mne by to nevadilo, uz mala take obdobie ze sme museli s nou zaspavat a aj spat, vzdy som robila tak aby bola spokojna a dobre vyspana. nemam nervy na vyrevuvanie dietata.
ale som potom bola polamana, mam problemy s chrbticou...nastastie male zase prisla na chut postielke.
teraz toto. vychutnavam si, ze je s nami naozaj, stve ma len ten moj chrbat, ja sa proste nevyspim kvalitne na centimetri 🙂
a pardon ale si myslim, ze aj ja musim byt vyspana aby som mohla cez den kvalitne fungovat, takisto aj manzel.
mam to stastie, ze moje dieta ukazkovo spi (klop klop klop) ale tak neviem co si mam mysliet. ona proste vyslovene chce spat na tej nasej postely. aj ked sme tam neni.
no neviem ako sa bude hrnut do vlastnej velkej postele ...

sosanna88
autor
21. nov 2014

@maslenka47 a aku mate postel?da sa kupit aj velka, ktora uz ostane na viac rokov aj s bocnicou,ktoru potom odmontujeme alebo musime kupovat vyslovene taku s bocnicou-no ta ma zivostnost kolko?-potom dalsiu postel?alebo kupit rovno velku a davat trebars matrac pri postel? 🙂
neviem si predstavit, ze bude mala bez boku...ma slahne od nervov v noci, ze spadne.
myslim,ze mam väcsi problem ja ako ona. hehe

emilia25
21. nov 2014

Dnes som supla mojho najmladsieho s postielkou do detskej izbicky aj s dvoma starsimi.do teraz to bola len herna na hranie.spavali vsetci s nami.

kofoluska
21. nov 2014

@sosanna88 Za to, ze to urychlis a kupite velku postel uz teraz nic nedas. 🙂 Teda samozrejme okrem ceny postele. 🙂))) Mozno naozaj nexce byt v postielke. Moj syn bojkotuje postielku hadam od styroch - piatich mesiacov. Manzel spi v detskej na jeho velkacskej posteli, maly spava so mnou v nasej manzelskej. Ma 16 mesiacov a veru nechystam sa na tom nic menit. Manzel sa vyspi v pohode nicim neruseny do prace. Ja sa vyspim pri malom tiez. A ze on je spokojnucky, to ani nehovorim. 🙂 Viem, ze nie kazdy par takto xce a vie fungovat, ale my vieme, ze je to len docasne a ked na to bude krpec pripraveny, bude zase vsetko po starom. 🙂

magdalenkami
21. nov 2014

@sosanna88 preto mame z kazdej strany manzelskej postele 1 postel-takze 4 lozka vedla seba,skuste dat velku postel hned k manzelskej,moj maly putuje,ale ked zaspi odtlacim ho na jeho postel a kazdy mame dost miesta

michellka85
21. nov 2014

@sosanna88 podla mna je teraz nie velmi vhodne ju davat do postielky, nie to este samu do izby! bude z toho v strese.. nasa je len o mesiac starsia a spi stale s nami.. ano, v posteli, postielka nam robi len zatarasu 😉

evittam
21. nov 2014

@sosanna88 Náš syn spal v postielke od 4 mesiacov do cca 2,5 roka - až potom sme mu kúpili veľkú posteľ. Dcérka spáva sama v postieľke od 3.mesiaca spolu v detskej izbe s bračekom 🙂. Bez nejakých plačov a podobne 🙂.Samozrejme každé ráno je s nami a syn raz za čas pricupitá, že chce spinkať s nami....Možno je to len nejaké obdobie a prejde to. 😉

misinka26
21. nov 2014

...spinká pri nás ... má 2 roky a ak bude chcieť môže s nami spinkať dokedy sa spolu pomestímé 🙂 🙂 🙂

sosanna88
autor
21. nov 2014

@magdalenkami mi na toto nemame priestor v spalni. sme radi,ze je tam natlacena postielka, aj to musim preliezat cez postel bo postielku neobidem 🙂
no nist, volaco bude. mozno ju to o par dni prejde.

jankaroy
21. nov 2014

@sosanna88 syn spava od 2 rokov v posteli s rozmermi 160 x 70 cm, dcerka mala teraz 2 roky a zatial spava v klasickej postielke - rebrinaku. Casom jej kupime rovnaku ako synovi.

radlinka
21. nov 2014

@sosanna88 moj syn spava od 9 mesiacov v postielke vo svojej izbe. Mam junior velku a rozlahlu postielku, planujem uz kupit nieco velke a priestranne, aby mal z toho radost a nezkotulal sa zakazdym dole z postele 😉 Ked chce pride do nasej velkej manzelskej postele, inokedy tam chce zaspavat sam, tak ho necham...vek 3 roky 😉

ivetoy
21. nov 2014

v postielke

maminka267
21. nov 2014

Moje dvojičky budú mať vo februári 2roky A od augusta spinkajú vo svojej izbicke V postielkach ;) starší trojročný spí sám vo svojej, mám dvere otvorené A sem tam behám K nim,ale inak spia pekne ;)

slavaf
21. nov 2014

Moja staršia spí od 9-ich mesiacov vo svojej izbe sama a od roka a pol v "dospeláckej" posteli a bola z nej od začiatku nadšená🙂, druhá dcéra tiež od svojich 9-tich mesiacov v detskej izbe, zatiaľ v postieľke, ale ona má iba 15 mesiacov.